Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Adina

Adina Популарен член

Вам,неемотивни,бесчувствителни и ладнокрвни суштества,болесно Ви завидувам....

2. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Лоши луѓе имало и секогаш ќе има но барем ние да не бидеме дел од нив туку да се трудиме да бидеме подобри од вчера :)

Имајте убаво попладне :*

3. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Некогаш кога ќе почнам да распрашувам некого, како детективка некоја, милион прашања :D, само арно велам, ко ќе прашам, поарно да си каже, отколку да ми сокрие :D оти и онака, сакам или не, ќе дознаам без да ми каже некој нешто :D

4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Само овој дел од денот ми е најглуп. Останатите ми се ѕанг ѕанг ѕанг

5. lovemme

lovemme Форумски идол

Девојки мои како сте денес?
    :yawn: Јас се тегнам цел ден, па на femina, facebook и така си тепам време . :coffee: Моето нескафе е готово па ајде повелете да се напиеме...
    Имајте убав ден, не се замарајте, уживајте, игнорирајте ги небитните ... (fingers)

Last edited: Nov 25, 2014
  6. the-Anya

the-Anya Истакнат член

Драги "пријатели",
    тоа што јас живеам (за моја несреќа) во близина на некои ваши познаници не ви дава за право без најава да ми се истопорите пред врата со коментарот "Абе Стојко не беше дома, па си реков да те видам, оддамна не сме се слушнале". Јас не сум за еднократна употреба употреба.
    Фала многу,
    Пријатно!

@lovemme на здравје кафенцето женска! ;)

SimonaTino and lovemme like this.
  7. Cka

Cka Форумски идол

И како сега у СДК да кажам дека уста не ми се отвора? Ми лежи нешто на градиве, од здравствени или психички причини, ама битно лежи и повремено ме боцнува за да каже дека и од константна мака има и инстант мака, остра и јака.

Како и да е, да не бидам депримирана, се борам со денови, а знам дека најлошо доаѓа кога се трудам да не покажам дека е депресија на прагу. Еве ја.

Многу е чудно како една мала ситница успева да ми го уништи денот, да направи да се испотам од страв и од бес и од мака, да ме раздрма психички, а јас ништо не можам да направам за тоа и против тоа.

Се чувтвувам како да имам сунѓер, чија основна дејност му е да собира вода, да сум го држела во рацете и на крај сум го спуштила во бунар. И после сакам да не се натопи. Невозможно. Тоа му е работа, задовоство, за тоа постои и нормално дека ќе ја исцица цела вода што ке може. А мене ке ме болат рацете од цедење после тоа.

8. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Дечко ми најголемиот необожавател на современиве технологии(вклучуваќи го и интернетот) денес намести интернет да сум можела да си дремам на фемина одкако ќе се преселам кај него:inlove:знае колку ми значи фемина и колку сум среќна читаќи ја.

9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Лавицата е најубава кога напаѓа изненадено и ладно.

tessie and Tumblr.123 like this.
  10. Tumblr.123

Tumblr.123 Истакнат член

ебе и врмево незнае кај тере.. утрово ставам и облеков подебел дуксер и дебело палто, ладно ми беше.. од кога стигнав на школото умрев од жештина, цел ден се пафкам со тетратките.. :fubar:

buba4e89 likes this.
  11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Мене вчера ми беше ладно, сум се облекла толку топло што пак ми беше ладно си седев со јакна. А денеска со тенки блузички мене жешко ли жешко ми е бре човек. Отварај прозор. :D

Tumblr.123 likes this.
  12. poenta

poenta Форумски идол

Дружењето е потреба што ја има секој од нас.
    Иако сакаме да се сретнеме со најдобриот пријател и низ голтката кафе да поразговараме за проблемите и успесите, да споделиме искуства и совети, да се насмееме за некоја шега, постојат моменти кога самотијата е предност.

13. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Девојчици и дечаци :D
    Излегов од болница. Сеуште ќе одам на дневна за инфузиички да си примам,ама важно домче сум си. Ми рекоа дека сум се опоравила малце и си се подмочкав во гаќи од среќа.
    Има триста случки кои сакав да ви ги раскажам,ама затоа што после десет минути седење на компјутер се осеќам како да сум жонглирала со Цацко трчајќи и решавајќи три теста на интелигенција одеднаш ќе ги оставам за друг пат. :D

SV1911, S.J.Parker, IronLady and 7 others like this.
  14. aways

aways Истакнат член

Сакам нешто ново, сакам нешто ново да пробам...пример некое ново колаче :wasntme:
    хухухуху:D

Sunshine.Sunshine likes this.
  15. lovemme

lovemme Форумски идол

не не немој девојко немој да ме следиш !! :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

16. galapce

galapce Форумски идол

Додека трае кампањата за семејно насилство,се случија две трикратни убиства,а насилниците веќе беа и претходно пријавени.
    О моја чудесна земјо.

17. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Каде да потрошам енергија кога сум болнаааа? Извинете што ќе спамам со глупости у темава ама не знам што да правам,цела недела како умрена бев со падната енергија само инфузии во живот ме држеа а денеска сум равр ПИТ БУЛ ТЕРИЕЕЕЕЕРРРР ме маваат три антибиотика на психа а можда и ми ставиле некоја опојна супстанца тие сестритеее си играат играчки со мене :D Оро играм по дома,ем болна ем размрдана. Како аждер некој сум мислам огин дека ќе почнам да пљукам,како гуска да ми се испрдела у мозокот и ми дала некоја аеродинамика и исто осеќам како ајфеловата кула во стомак да ми расте. Плус се потам како путенце.
    Кога ќе одам во болница следен пат обавезно инфузијата пред мене да ја составуваат или по можност во лименка - не е само за во кафичи правилово!

18. luci22

luci22 Популарен член

Жентурачи, знаете ли што???? :wasntme:
    Епа вака ми се глеа Платена Политичка Програма на Телевижн, или ППП како што милуваат да ја наречат нашиве телевизиички! :$
    Ааа и како врло радо би посетила нечиј митинг! :D
    Ама па зашто нема избори? заштоо? ^_^
    Ехх, да имаше па комшијава да ја рокнеше од Тарчуловска - “Со душман ортак се фати, затоа Господ ќе ти плати“ ! - Песнетина! Хитиште! :D
    Тугоо Бошкеее, сакам избориии!!!!!! :|

19. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Дојдов само да си кажам дека во моментов се чувствувам како да чекорам кон голема животна раскрсница и не знам по кој пат да фатам.
    Сакам да кажам дека ми треба доверба, почит и љубов.
    Сакам да кажам дека не сум сигурна дека го добивам она што го сакам, а секогаш раскрстувам со врските во кои се гушам.

Не, не се гушам.Едноставно не знам.И не би можела да знам.

Ми треба доверлив пријател, ми треба совет.
    :wasntme::angel:

20. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Вистина-та да постои мора да има две лица , едното е она што ја нуди а другото што ја добива .
    Се друго би било лага,и лажна илузија ако не се сооединат во прав момент на вистински начин за да се препознаат и спојат .