Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.503
    Ништоо! Утре ќе зеваш цел ден, а и ќе заспиеш на пладне :!: :makeup:

На erica, Melita-te-saka, AziskaStrslenka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Za zevanje sekako:yawn: no za spienje na pladne tesko.

3. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.503
    Епаа тогашка пиј си кафе во тек на денот, ќе те расони иии ќе издржиш до вечерта и после оп-цуп право у креветац. ^_^

На Sunshine.Sunshine и AziskaStrslenka им се допаѓа ова.
  4. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Ke bide nesto hhh
    Ej sho e ova nekakvo katce mi se pojavi dali jas sega go primetuvam bilo od porano ili sega izleze ne svakam??

5. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Lele be vidi me kontra kliknav c cc

6. Teodora*

Teodora* Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    1.769
    Да се сите живи и здрави, ќе си речеш дека е добро, барем продолжуваат со нивниот живот. Но, болно е кога ќе погледнеш горе, ќе се запрашаш што прават, зошто те напуштиле и дека сте можеле заедно уште многу. И ќе знаеш дека не се враќаат.
    Ќе ти недостигаат многу...ПРОКЛЕТО МНОГУ!!!!

На SparkyAngel, Mahidevranfan, eliesaab и 3 други им се допаѓа ова.
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.115
    Нема ништо поубаво од полна чинија овошје за појадок за ДОБРО УТРО.

На Mahidevranfan, Luna91, Melita-te-saka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.972
    Добро утро женски. Немат бе немат поубо од тоа таткоти да те разбуди и да ти речи ајде сине стани одиме Грција на шетање и шопинг, и јас што?!? и очите 5 банки хахахаха е ова го сакам бе е ова сите да си најдиме време за нас , а не само неможиме сине имаме работа. После работа мора да следува одмор. Е колку ги сакам не се свесни.
    Убавини бе убавини

На cresa-jagoda, SparkyAngel, Mahidevranfan и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.275
    Што има поубаво од детските соништа?!
    Ништо од нив не бледее низ времето. Ни еден миг не останува потиснат и заборавен. Сите се толку убаво средени и секогаш кога се навраќаш на нив едностано те опиваат со својата убавина. Толку е чудесно тоа, што некогаш го чувствуваш и нивниот мирис. Мирисот ги запечатил толку силно и ги врежал толку длабоко, да никогаш не избледеат од животните бури кои знае животот да ги донесе.

Отсекогаш како малечка посакував да бидам моден креатор. Толку ме привлекуваше тоа, што и сакав да студирам и да достигнам до тој сон. Имав шанса, но од која причина ни сама не знам, но не отидов да го дофатам тој сон. Малку подоцна и дома ме израдуваа. На само 12 години ми купија машина и започнав да шијам. Кои радости беа тоа! Не сакав ни компјутер, не сакав ништо, само таа машина за шиење.
    Почетоците беа смешни, но секогаш остануваат длабоко во срцето. Уште кога ќе се присетам дека на сукните не им ставав патент, не за друго, оти не знаев. Детски ум.
    Подоцна се појавија и други мечти, но оваа беше толку невина, детска, на која со насмевка на лице секогаш се присетувам.
    А денес таа ми е мојата прва другарка. Не се каам и што не заминав да студирам, но ме исполнува само тоа што го остварив својот сон. Мојата венчаница. Таа венчаница ја направив по своја замисла, по свој вкус. Беше макотрпна таа работа, бидејќи немав многу познавање од тоа поле на венчаниците, но се радувам, што сама ја направив.

На дванаесет години бев дете, со детски ум. А денес вистински жалам, што едно детенце не ќе има ни еден миг за што ќе се сеќава во животот. Ги растеме децата и ги правиме веќе возрасни на тие години. Наместо да уживаат, тие се вљубуваат. До каде стигнавмеи и до каде ќе стигнеме?! Ќе жалат еден ден, ама веќе ќе биде доцна. Детството и младоста не се враќа, а возрасен ќе бидеш секогаш. Жалосно е што тоа не го сфаќаат.

На Barbie20, SV1911, cresa-jagoda и 36 други им се допаѓа ова.
  10. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.320
    Допаѓања:
    92.199
    Сега за сега уживам во улогата да домаќинка :lol: ама не сум очајна да знаете :D
    Се надевам дека со текот на годините и изминатото време нема да ја мразам оваа улога :DДајбоже :^)
    Одам да правам ручек тоа ми е на ред :D Имајте убав ден девојки :*

На SparkyAngel, Mahidevranfan, IronLady и 12 други им се допаѓа ова.
  11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Поверојатно ми е дека ќе најдам работа со средново образование што го имам одколку со факултетската диплома. :headbang:

На Barbie20, SV1911, cresa-jagoda и 12 други им се допаѓа ова.
  12. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Мм почна со Божиќните пости. 6 недели без секс.:o

На CuteEva, luci22 и Melita-te-saka им се допаѓа ова.
  13. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    Сите се плашиме од нешто. Сите ние имаме свои стравови. Денес го открив мојот најголем.
    Кога се симнав во подрумот и приметив колку вода имам складирано. За пиење купуваме вода, од оние тубички од 5литри и често, барем еднаш неделно ми текнува да наполнам и да ја симнам во подрум во случај да снема вода, па да ни се најде за било што. Кога видов колку многу вода сум складирала, сфатив дека мојот најголем страв е снемување вода.
    Сум се наоѓала во ситуации да снема вода и многу се плашам во тие моменти. За струја не ми е проблем, се снаоѓам. Ама без вода многу тешко.

На Mahidevranfan му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Si-lala

Si-lala Активен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2014
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    21
    Периодот кога те запознав, сега веќе е периодот кога се разделуваме....
    Моја прва љубов, прва болка, ме научи на нови работи, те засакав, иако подоцна, ама многу те засакав, за жал тоа не знаев како да го искажам. Едноставно не знаев да се понашам, а ти не ми помогна.
    Верував во она што знаев дека не е така, самата јас и другите околу мене ги убедував дека и мене ми одговара нешто што не ми одговара...
    Колку е тешко чувството кога треба да се смееш на сила, кога уствари ти иде да заплачеш, и во тој момент се насмевнуваш најсилно што можеш, за да не ти потече солза.
    Колку е тешко да се убедуваш дека не сакаш да се поврзеш, дека не сакаш љубов, а уствари кој не сака да биде љубен од се срце?
    Чуството кога некој си заминува, кога си осамен меѓу сите заљубени.....
    Кога си сам во се, кога си им помагл на сите пријатели и во добро и зло, а сега веќе сите имаат дечко и за жал немаат време за ништо.
    Зошто е толку празно, погледнувам низ прозорецот, и се е празно, како да нема живот, како да нема ништо.
    Таа болка во градите кога мора да се насмевнеш, за да не заплачеш, кога треба да одглумиш дека се е добро, зашто луѓето или сожалуваат, или кога ќе те ислушат ќе ти кажат ,, ти си знаеш,,
    Кога се враќаш на спомените, кога ги слушаш другите како раскажуваат среќни љубовни мигови, а ти немаш што да споделиш освен ,, јас не сакам толку поврзување,,
    Чувството кога знаеш дека нешто не иде, и самата се убедуваш на спротивното, зашто срцето ти ќе си кини..... Премногу боли, премногу...

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.115
    Нема ништо поубаво од тоа, кога мајката ќе те изненади со прекрасна блуза за вечерното излегување.
    I love you mom :inlove:y're beautifull

На cresa-jagoda, Luna91, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Што е бе оваа:tmi: барам едно налетав на друго:puke: одам јас на гугл и барав од тие мини чоколатцата на еурокрем што се и пребарувам јас видете што ми излезе... eurocreme ... беше белјата или грешно напишав битно ми се згади :puke::puke:

На minnie.m му/ѝ се допаѓа ова.
  17. S.J.Parker

S.J.Parker Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    1.086
    Допаѓања:
    7.348
    Во исчекување сум за нешто големо, нешто само за мене, конечно нешто да тргне на подобро, да се случи чудо. И верувам дека ќе го добијам тоа што го посакувам, сепак ова е времето на Новогодишната магија, кога желбите се исполнуваат :P

ПС Верувам и во Дедо Мраз :hai:

На SparkyAngel, Daydream, Luna91 и 3 други им се допаѓа ова.
  18. minnie.m

minnie.m Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2014
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    372
    Хаха, а јас морав значи да видам, брзо брзо изгуглав :x

19. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Се исплаши :rofl:?

На minnie.m му/ѝ се допаѓа ова.
  20. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Curiosity killed the cat. :rofl:

На Dream-Girl, Elena69221, buba4e89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.