Воопшто на им верувам на луѓето, без разлика на се, можеби не треба така, ама тоа е, секој е спремен нож во грб да ти зарие, без разлика колку и да го почитуваш, цениш.А интуицијава ми урла, вришти... И воопшто не сакам кога некој ми се умилкува.
Хм..... Глупава или паметна сум?? Ме викаа вечерва за излегување, јас ја одбив покната зошто денес си купив посебно вино во кое пливам и уживам моментално,. Сервирано во мојата специјална огромна чаша, која просто обожавам да ја кренам , додека да пивнам една голтка опојниот мирис на мускантиот мирис ми ја грее душава ... како некој факен фрик сум по вино... јбг што постаро тоа поубаво кога сум кај постаро.... Денес еден дечко ми вика ајде ма дојди со мене да видиш што е маж (разговаравме на тема стари vs. млади мажи/жени) јас сум како виното , што постаро тоа подобро... Благодарам, не му реков.! и трккккккк во продавница по тоа што е навистина старо и квалитетно. Се знае што е . Вино! а, и Калимеро што би рекол
Добровечер сите се нешто напнати или така ми се чини? Да да.. Вклучувајќи ме и мене... До времето ќе да е
Не ми се спие, а во 6 треба да станам. Имав турбо ден, мислам дека од брзање пред малку ги намачкав рацете со сапун и изглегов без да ги исплакнам. Е до толку сум денеска. После куп состаноци, најмалку 50 ѕвонења на телефон, после милион комбинации, па кафиња, па пречекувања, задремав пред ТВ. И кога отидов да спијам во спалната, не можам да заспијам Значи, ве дружам до 6 саат, и после ми почнува денот. Ноќва...отиде по ѓаволите.
Ретки се оние кои ја сфаќаат границата на слободата. Но, уште поретки се оние кои ја сфаќаат слободата на границата. Убава мисла за добра ноќ!
Толку луѓе во животот не сум видела, сите да се тепаат да влезат зошо во Викториа Сикрет има 75% попуст значи Бог да чува,баш добро име му дале на петоков блек фрајдеј,пое*ан молл не сум видела ајде демек најголем у околијата... ништо од шопингот и од попустите ајде да се надеваме утре дека ќе има некое пристојно место каде што ќе можеш на раат да купуваш.
Srcko sigurno ima nekoj broj, javi se i prasaj. Nemoj da gi piete. Kako taka vi stigat na adresa lekovi? Ste bile li vo posledno vreme na lekar, ste pravele li isituvanja??
Ако не сте ги порачале секако се пратени по грешка.Најдобро би било да се јавиш во милиција.Кој знае што е тоа?Да не си навлечете проблеми фаќај телефонот.
mm samo sto si dojde od rabota tabletite zavrsija vo kanta veli cela nedela slusal na rabota za nekoj si tableti po cel basel i okolinata imalo podeldno takvi tableti..a jas mu vikam visok narod sme ..
Добро утро. Многу сум хепи луѓе многу!!! Вчера си поминав феноменално во Грција се прошетав се науживав топ! Ми требаше вакво шетање после колоквиумите.Па мислам дека заслужив. Дедо мраз кај мене оваа година ми имаше оставено пари под перница хехехе . Јас не сум јас ако не купам некој козметички производ па така овој пат си купив сјајчиња. Пријателите на тато ми купија накед 2 палета. Мама ме почасти со ланче и обетчиња.Долго значи долго не сум била вака среќна новогодишната трескаме фати во фри шопот си купив патики и сите грицки и чоколатца ги купив