Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. sinorinJa

sinorinJa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2014
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    84
    i mene^_^ kaj se odluciv edvaj da pocnam da ja kitam kaj tolku se osekam izmoreno sega :rofl::lol:(n)

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Најубава сум кога сум без шминка. Потврдено. Докажано.
    Кога немам грам шминка дечко ми секогаш знае да ми каже - „Многу си убава денес„. А баш вчера добив најмногу свиркања, довикувања и намигнувања од случајни минувачи како и муабет во автобус, е дури и еден црнец ми рече „хелоу бјутифул„ :D.
    За разлика од тоа неколку познанички ме прашаа дали сум болна, дали сум била излезена до касно заради подочњаците како и неколку погледи на криво поради мојот нуд изглед. :yawn:
    Колку различно ги гледаат работите мажите и жените.
    Доволно беше, не се шминкам веќе.

На bittersweet, SparkyAngel, Ivy89 и 44 други им се допаѓа ова.
  3. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.566
    Допаѓања:
    184.680
    Кафе, чај и цигарче (иначе не сум некој пушач, иако секоаш имам по едно пакло цигари во секоја ташна и таму може да си стојат со месеци, додека брат ми не ги открие:D). Денов симпатичен, си врнуцка по малце, ја сама си терам романтики со миризливи свеќи и црвено вино во план.. пошо нели, некој друг избор и неам баш:) барем за сеа...

Имајте убав љубов викенд:l::hug:

На cresa-jagoda, Annath, t-sweet и 6 други им се допаѓа ова.
  4. orchid28

orchid28 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    156
    :hai:
    Има ли нешто поубаво од тоа си сам/а во петок ???
    Па нормално дека има ама.... тоа е... ќе си ужива секој на свој начин...
    Јас на пример со пивце и со пица (уште не сум ја нарачала, чекам да ми се симне серијата :P)
    Бакнежии :*

На Mahidevranfan, Anabelle.Amorette, Elena69221 и 8 други им се допаѓа ова.
  5. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.884
    Допаѓања:
    142.748
    СДК ми е страв :)

На Mahidevranfan, eliesaab, tessie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    101.752
    И така.Не сум паметна што да правам .А имам теорија во животов ако не знаеш што да правиш-не прави ништо.И така...посматрам и чекам некои знаци,нешто,не знам ни јас што,да ме просветли малку во овие години.
    А сметките се трупаат,ќе плати некој.Ако ме уапсат ќе имам бесплатен стан и храна,кафе и чоколада ќе ми донесе некоја добра душа.Ќе пријавам на време да не се грижите каде сум.

На Mahidevranfan, Annath, BurstBerry и 6 други им се допаѓа ова.
  7. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    Значи какви партибрејкери се модераториве :D

На Valerin, Cka, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    Дека на форумов многу пати ми имаат испогрешено,сигурно од некаде веќе знаете. Лажни профили,крадење на сликите кои што ги имам постирано,безуспешни обиди да ме „оцрнат’’ и избркаат,лажни пријателства,лаги,лаги и ЛАГИ!
    Се повлекувам од форумов,се’ најубаво ви посакувам на сите, а посебно на таа која што направи се’ за да ме натера на ова. Свака ти част,успеа. :)
    Како идно медицинско лице на сите оние кои што мислеа дека и малку личам на Роберта Брајант ( :rofl: :rofl: :rofl: ) им препишувам еден упат за на очно,а за сите останати еден совет - внимавајте што правите на интернет. Секакви психи ве демнат,

Како и да е,имав прекрасен и многу пријатен претстој тука,запознав прекрасни луѓе и многу добри другарки,се смеевме заедно,плачевме заедно,споделував тајни кои што ни моите најблиски не ги знаеа. Ептен ми е криво што морам да го направам ова,но ете,го напуштам форумов.
    Останете позитивни.

На Golden, Mahidevranfan, tessie и 2 други им се допаѓа ова.
  9. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.503
    ;( ;( ;(
    Не е фер, ЈАС НЕ ТЕ ПУШТАМ ДА СИ ИДЕШ!!!!
    Да бе, не им прави кејф на некои смрдли и смрдливци!!!!!!!!
    У секој случај, чим си одиш ти, си одам и јас!
    И јас бев ругана и напаѓана и уште сум, се измислија триста глупости и за мене!
    Така да и јас си одам, чао на сите! Мило ми е што се дружевме!
    А за сите јазици зли, пукнете!

На Mahidevranfan, Anabelle.Amorette, Lella и 2 други им се допаѓа ова.
  10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.115
    Е што си идеш, остани и докажи дека не си таа. Ееее тука на форумов сите лажат, не па ти. Незнам зошто очекувате вистина бе на форум сте.

На Mahidevranfan, Lella, duffi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    А може да ве прашам зошто бегате ако се тоа само лаги?
    Незнам како може некој да се замара со такви банални работи откривање идентитети, измислувања и слично ама сепак еве ако се само лаги тогаш зошто се повлекувате? Немора на никого ништо да докажувате, ако сакаш пишувај си на форум, ако несакаш немора, која е потребата од вакви трогателни збогувања.
    Вие си знаете ама сепак ја користам приликата за да ви кажам дека сте патетични. :smoke:

На bittersweet, Mishela, galapce и 15 други им се допаѓа ова.
  12. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.196
    И ти богами се’ уште грешиш. И јас грешам. Најарно сите да си ќутиме. (highfive):lol:

На Someonespecial, girl-miri, tessie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Еве сум назад јас, пак.

Нешто ептен го запоставив форумов, посебно од кога ми се расипа лаптопот, уште толку. Нешто малер сум во последниов период. Лаптопот и телефонот ми се расипаа во рок од два дена, додуша за телефонот малку сум јас крива оти сум пипава ва рацеве и мислев дека тој некако магично ќе слета од трет спрат. Додуша кога ќе ми текни колку пари го платив, па богами можеби и треба да лета :D
    Пошто неќам моите да ги терам да ми купат нов си го зедов стариот да си го користам, можеби му е малку пукнато екранчето ама ја врши основната функција да ме бараат и да барам некој.
    Инаку многу убави работи ми се случија до овај период. Другарка ми која постојано кукаше како била единствената без дечко во друштвото конечно си го најде совршениот, како шо би рекла таа. Еве веќе недела дена невестата од брат ми си седи кај нас, да испита терен, да се поднавикни де :D
    Секогаш мислев дека ќе ми биди чудно кога брат ми ќе донеси невеста во кукќата, пошто јас нели помала ќе треба да седам со неа. Не било чудно луѓе, ама ич. Дури вака ми е поубаво. Знам дека кога ќе си дојдам викендо ќе има некој дома шо е многу сличен на мене и со кој ќе си гледаме серии, пијаме кафе, оговараме и правиме муабет на секоја тема. Секако тоа во слободно време, т.е. во оној период кога таа не е на работа. А и убо е вака, само те честат, не те оставаат да плаќаш за ништо. Абе гага је права ствар. Се зафркавам за последново.
    Инаку ве следам чат-пат, колку можам, имам некои обврски со факултетот кои морам да ги завршам, дури и дечко ми ми рече дека сум го запоставувала, со што јас не се согласувам. Добро, можеби малку.
    Кога сме кај него, минатиот пат ми купил чоекот куче. Сибирски самујад, бел ко снег. Мајка ми му се израдува ко за нејзе да го донесе. Боно го крсти и одма појде и купи залихи со хранан за цела година :D
    Ептен е срце, многу ми се радува кога ќе ме види, онака разиграно, растрчано, весело е целото, абе срце. А шо е најважно, најдобри другари се со мачоров мој, двајцата бели, срцки се заедно кога ќе си играат.

И така девојки, многу работи ви кажав, уште толку имам за кажување, ама тоа во анредна прилика. Сега ве гушкам сите и имајте убав викенд :*

На bittersweet, Mahidevranfan, Annath и 14 други им се допаѓа ова.
  14. Acisal

Acisal Активен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    165
    Zosto, sto ti se slucuva.

15. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    601
    Отвараш фиоките и наоѓаш чоколада:l::l:Поголема среќа?

На Mahidevranfan, cresa-jagoda, Anabelle.Amorette и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Сакам да кажам дека стварно не можам да ги разберам оние машки кои направиле над 30 години, сеуште се зависни од своите родители (во секој облик), се жалат дека не можат да си најдат нормална жена за да се женат, а висат по шанковите секој викенд,(facepalm) се пијанчат, не знаат еден муабет да направат и се палат на секој минич. (hollest)

Секоја им чест на вистинските машки, кои се ретки, ама вредни. :bow: Кои знаат да проценат, имаат интелигенција, манири, знаат да сакаат и почитуваат жена. :nod:

На Spidy, SparkyAngel, One.Moment и 9 други им се допаѓа ова.
  17. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Ај тоа, чепкаш по џебовите од фармерките и си најдеш пари, па се чудиш од кај никнале :D

На Mahidevranfan, Dreams.678, sweet-star и 8 други им се допаѓа ова.
  18. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Од домашна слава најмногу ми се бендисува што на толкава крава и толкав вол, уште ни носат чоколади:dance:
    И по традиција, прееска си ги изброивме со брат ми, си ги поделивме, тој си ги прибра во фиока, јас си ги наредив до мини-библиотеката:wasntme:
    Ќе потраат ден-два, евентуално три]:)

На bittersweet, Mishela, Mahidevranfan и 16 други им се допаѓа ова.
  19. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Denov pocna kako sekoj den,arno ama denovive se ocekuva ubava ili losata vest.
    Taka si prodolzi denot kako sekoj den a malava cel den budna igra de igra,se sme vesela e,drugive denovi dvapati preku den spiese a denes vesela :)
    Ete go doajga mm od narabota i so vaca :) mu vikam ajde kazuvaj :D aaaaaaahhh Da mu dadoa dogovor od rabota i sme se pregrnale site trojca od srejka :D eh da malce ni olesna :) te sakam bre znam deka si vreden ;)

На f.e.m.i.n.k.a, Annath, Waka-waka и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Ех, колку е убаво кога сам ќе си ја украсиш елката.Добро, можеби не секому, ама барем мене ми е убаво. Никој не ме замара, не ми смета, овој лампион стави го таму, овде е празно, врвот е накосен, сијаличките овде не се убаво наместени, зошто овој лампион не си го ставила онаму.
    Е, оваа година, си ја украсив сама и поубава е од било кога, штета само што заборавив да си пуштам и новогодишна музика за време на течењето на процесот. :lol:
    Недостигаат уште неколку украси низ домот:
    Новогодишниот венец на вратата, со малото сребрено ѕвонче, кое тропка секогаш кога се отвора и затвора вратата. Кога ги собираме сите новогодишни украси, него секогаш го забораваме.
    Златните ѕвездички, вертикално подредени, а на нив еден куп светки во прав, кои насекаде паѓаат и после имаш ноќна мора додека ги измиеш светките од рацете.
    Снешковците за кои секогаш ме прекоруваат бидејќи ги ставам пред телевизор, а се прилично големи и пречат при менувањето на програмите.
    Новогодишниот чорап кој го поставувам на мало клинче на ѕидот бидејќи немаме голем камин, ама секоја година добивам само киндер чоколатца, ништо повеќе за жал.
    Ама, оваа година им реков на сите дека очекувам барем по некое пакетче под елка.
    Мојата другарка се зафркава со мене и ми вели: ,, Јас ќе ти купам десет лабела,, . :makeup:
    Мајка ми ми вели: ,,Јас ќе ти купам 10 лакови и ќе ти ги ставам под елка,, :nod:
    Татко ми ми кажа : ,, Ќе ти купам дваесет Милка чоколади,, . :wasntme:
    Абе, сите знаат што сакам, уште нешто од ова да најдам под елка на Нова Година, и ќе биде во ред. (fingers)
    Си ветив оваа година дека нема да купувам украси, бидејќи секоја година купувам многу, па оваа година нема, се надевам. :$

Знам дека е рано, ама јас се радувам и го чувствувам оној spirit околу н.г. .
    Поздравче до сите феминки! :hai:

На Ivy89, Mahidevranfan, Dreams.678 и 5 други им се допаѓа ова.