Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.537
    Допаѓања:
    17.621
    СДК веќе една година како сум дел од форумов. :party: :party: :party:
    Една година сум дел од едно големо виртуелно „семејство". ^_^ Запознав многу пријатни и добри личности. И во ниту еден момент не се покајав што се зачленив. Ми го исполнувавте времето и ми помагавте и дававте одговри на моите прашања. :) Ви благодарам.
    Повелете, почастете се. :)

На ColoursOfTheRainbow, Lella, ludoto19 и 15 други им се допаѓа ова.
  2. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.283
    Не е Мајка таа што те родила туку таа што те изгледала , секој ден се разнежнувам кога гледам како една жена во комшиите која била посвоена и си има свое семејство, доаѓа од другиот крај на градот за да се грижи за беспомошните родители кои ја посвоиле притоа оставајќи си го на подолго и децата сопствени и сопругот .. а додека спротивен случај имам во подалечни роднини , синовите си го оставија таткото сам , никој не сака да се грижи за него ,и ќе го праќаат во дом колку жално .. еее колку неблагодарни деца постојат значи ;( ќе го родиш или ќе го посвоиш , ќе го гледаш од една рака мало човече и на крај да те фрли како партал , многу жално за ваквите стари лица кои паѓаат во канџите на сопствените деца ѕверки !!!

На blackstyle, Lella, Teodora* и 19 други им се допаѓа ова.
  3. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.043
    Допаѓања:
    10.454
    Еден е брат! Најмногу го сакам на светов и нема нешто што не би направила за него, нема!
    Периодов ми е малку гаден и имам триста глупости над глава, ама доволно ми е само малку искрен муабет со него да направам и се' да се смени.
    Се разбираме, се поддржуваме, се сакаме, едноставно посебна унија сме внатре во семејството и во целиот свет.
    Кога утре ќе имам деца, ако се' е во ред со мене здравствено обавезно ќе одам на второ...и ќе ги учам да се сакаат вака безрезервно како ние, затоа што никој не треба да биде лишен од таа љубов!

На Teodora*, Izaabella, ludoto19 и 13 други им се допаѓа ова.
  4. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.278
    Интересна ситуација денес.
    Се возиме со другарче, и само одеднаш претрчува една типка. Кочам секундарно, пребледев.
    Оваа мртва ладна ни две ни три ми покажува

Ај за неа ќе речеш млада е толку и чука, ама родителиве? Ако сметаат дека е ова вистинска пригода за радост, толку и нив им е паметот.

На cresa-jagoda и stojne-21 им се допаѓа ова.
  5. Melita-te-saka

Melita-te-saka Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2014
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    60
    Аии, толку се осеќам посрамотено што ме срам да ви кажам. :|

Јас да ви кажам право многу мразам кога некој оди со мене по пат и се влешка и многу мразам гужви. Баба ми секогаш оди по еден чекор во минута, али добро она е стара жена, ама неможам да разберам како некои моја возраст (16) уживкаат да се бават, лека полека како стари баби.
    -И денеска така бев посебно налутена, и еден врсник на школото на одморот беше гужва. Мораше сите да излегуваме во колана еден по еден и на сета гужва сите брзат да се извлечат, единствено он си одеше смирено, пополека, ладно.. Детето си одеше со бавни чекори и си разгледуваше натаму-наваму
    И сега јас на сета нервоза, па и во гужва во брзање па уште кога морав да го чекам 2 часа тој да помине и експлодирав таму на сред колона. Почнав да му се дерам на детето таму :

МОРЕ МАНЈАК ЕДЕН, АЈДЕ ПОБРЗАЈ ГЛЕДАЈ КОЛКУ СМЕ ПОТАДИ ТЕБЕ, НЕ СИ САМО ТИ ТУКА, ТРУДНА ЖЕНО... (нема шо не му кажав, не се сеќам веќе)​

и сега јас си очекував детето да ми врати нешто и да побрза. Ама не беше баш така. Ми врати, ама не како мене. На мирен културен начин детето си се повлече, на сета таа и ми се извини и се тргна од колоната, изгледа неможи да оди побрзо. Јас ништо не реков, ама испаднав јас некултурната и се засрамив ама не го покажав тоа. Сите беа таму, дури и професорите. Срамота Мелита, срам те било. Го дигна цело школо без никаква причина. :headbang:

Знам на детето му го упропастив денот а јас уште повеќе си го уништив. После школо, со срам го застанав и му се извинив и јас, а он само ми рече нема проблем и се насмевна.. толку од денеска, ама сум се обрукала.8) (професорите ми рекоа да се извинам, а јас ги послушав и не се противaм, детето е добро)

Значи се е тоа заради тоа што се нервирам од бавни љуѓе и гужви ама во идина ќе се исконтролирам и пред оваа дете и пред друрите.

Последна измена: 28 јануари 2015
  6. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Кој што ми ја отрул мачката. Абе ќе те најдам мамата твоја и моли се да не сме сами во околина. Те убив како што имам насобрано нервоза, се на тебе ќе истурам. Ти ебам глупите луѓе ти ебам. [​IMG]

Извинете за изразување. Нервозен сум

На Captain-Omni, Lella, ludoto19 и 14 други им се допаѓа ова.
  7. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.505
    Допаѓања:
    35.170
    #PhotoYouWillNeverPost (facepalm) Уште што нема да измислете бре?! |(

На Candid и kjukli им се допаѓа ова.
  8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Демек да ја постирам сликата што никогаш не би ја постирала? А пари даваат за тоа?
    Прости им, Боже, не знаат што прават.

Туку Лепа моја е закон маче. Цело време се прешетува од еден на друг прозорец, ама претежно ми седи на прозорецов до бирово, чиниш ме варди од нешто. Како брани територија, откако ја имам, друга мачка нема прошетано низ дворов :D

Националниве вести ни се лудница: полицаец правел шоу за колегите, а циклониве конечно почнаа да ги именуваат со машки имиња. На работ бев да се истурам некому поради сексуално дискриминирање на елементарни непогоди :D

И така ви велам, така сакав да ви кажам, ме болат нозе, одам ко по облаци, лебдам како коцка/полутопка мраз во чаша сок од малини.
    SAM_3776.JPG
    Ај наздравје!

На Lella, Izaabella, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  9. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.529
    Можам да си доделам неколку награди на себе за:
    - Најмногу расипани полначи;
    - Најголема плачка на филмови;
    - Најмногу изгубени чадори;
    - Најнеодлучна личност во универзумот;
    - Најмногу недотрошени лабела;
    - Најнесредена библиотека;
    - Најинтровертна девојка во своите 20ти години;
    - Најмногу изиграни партии мафија;
    - Најпроменливо расположение за 2014та.

На Candid, kala21, Someonespecial и 6 други им се допаѓа ова.
  10. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Како да го освоиш? Лесно, ќе го начекаш кога ги простира алиштата и ќе му искочиш со Savex од грмушките :D Аа само ако не те ареса, прашокот добива намена ала по глава :rofl: И после рекламите не биле корисни :d:

На Candid, Captain-Omni, Lella и 7 други им се допаѓа ова.
  11. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Бидејки денеска ми е роденден да Ве почастам и воедно да си посакам желба.
    Си посакувам многу здравје и една вистинска обострана љубов! Хаха...
    Повелете!
    Останете ми во добро расположение!:d: skika so torta.JPG

На Candid, kala21, Lella и 21 други им се допаѓа ова.
  12. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    Живот е тој во кој човек треба да дејствува ,секој ден да се искачува по едно скалило нагоре,што подалеку од овие модерни технологии,да се допре животот да се допре природата свежиот воздух.Љуѓето не свесни како го поминуваат времето во брзање сите некаде брзаат забораваќи да уживаат во моментите и забораваќи дека нема два животи .Мене ме прави среќна кога ке станам наутро и го испијам цедениод сок и секогаш гладниот мачор ,гласот на мајками .Тајната на среќата е да ја живееш сегашноста ,да не заглавиш во минатото ни пак во иднината, иднината е сега во овој момент ,го живеам безценетиот миг . natural-scenery-photos-A-Man-Standing-on-a-Stone-Screaming-He-Will-be-Feeling-Free.jpg

Последна измена: 29 јануари 2015
    На vinozito1, Hipica, Someonespecial и 7 други им се допаѓа ова.
  13. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Ova so cadorive prepusti mi go mene:$

На crimson му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Доручек: вафла со крем од лешници
    Ручек: палачинки со нутела
    Вечера: леден колач
    Ова ме потсеќа на оние диетине, протеински ден, витамински ден, незнам каков ден, мене ми беше шеќерен.

На kala21, Lella, Izaabella и 18 други им се допаѓа ова.
  15. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Значи колку мразам кога некој не ми обрнува внимание и зјапа во тоа телефонот да не случајно му избега лајкот што му го ставиле или пропушти да објави минутка од својот ден. Значи постојано гледам луѓе на кои културата им спадна на најниско ниво само зошто мора на секоја секунда да си отворат instagram, да си го видат фејсбукот или да пратат на snapchat. Аман луѓе свестете се, на што личи некој да ти зборува нешто, а ти да буљаш во тоа телефонот и да климаш со главата само?!
    НЕКУЛТУРА и срамота, голема срамота. :x

На Lella, mime87, IronLady и 13 други им се допаѓа ова.
  16. Olgitsa

Olgitsa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    798

На Candid, kala21, Izaabella и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Sasha-Fierce

Sasha-Fierce Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    95
    Во никоја?

На Izaabella и crimson им се допаѓа ова.
  18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    СДК...по прв пат го доживеав оној момент кога брзајќи со боса нога газам на играчката што син ми ја фрлил и почнувам у себе да редам се по список.....:@

Последна измена: 29 јануари 2015
    На bittersweet, Daydream и Cka им се допаѓа ова.
  19. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.723
    Допаѓања:
    9.486
    Моментот кога знаеш кога си тргнал,а незнаеш каде ке стигнеш.Тоа е животот!

На SparkyAngel, Candid, kala21 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.648
    Допаѓања:
    2.476
    Јас се разбирам , ама да се појавиш на испит со црн кармин ми е малце морбидно.

На SparkyAngel, kjukli и Valerin им се допаѓа ова.