http://www.srekja.mk/треба-да-му-е-длабок-џебот-драгана-ти-с/ Нејзиниот бивши дечко збудале ПО ЉУБОВ ПО НЕА .Писменост сестро писменост на прво место... За греота....
Многу луѓе пливаат во пари богатвство мислеќи дека во тоа е среќата ,но неможеќи и во тоа да ја пронајдат се губат во себе незнаеќи каде да ја бараат ,жално но вистинито
Тие што креираат бариери во животот никогаш нема да се задоволни и среќни заради тоа што нивниот затворен круг е изолиран.
Little red dress, black tights, high heels, red lipstick, friday night... Звучи добро, посебно после напорна недела... Cheers to the freakin' weekend!
Стоиш на ред на студентска служба, во меѓувреме дипломираш. си ја земаш дипломата, се мажиш... Два саати чекаш за некој неспособен да ти се развика и да ти каже дека твоја вина е што на време не си ургирал. Од каде да знам јас дека тие предмети сум требала да ги запишам кога воопшто не ми се појавиле... Си дојдов дома со плачење. Се ми се собра и си се изнаплачив едно добри два часа. Си купив и валеријана за смирување, ама не ми помогна. Понекогаш мислам дека сите коваат некој заговор против мене. Само јас ли немам среќа бре ?! За глупости се растревожувам и за глупости ќе се разболам. Најтрагично е што кога ќе му кажеш на некој ќе ти речи - Toa e сега, нема назад. На овие ваквите ми доаѓа да му мавнам еден шамар... Ауу ама сум се изнервирала I need a hug ...
Смачено ми е кога некои длабоко исфрустрирани негативни луѓе го шират своето (не)расположение и се цицачи на цекоја капка позитивност во некого. Па добро ли мајку му стара како ли ви се исплаќа да бидете намќори цел живот, СЕКОЈ ДЕН.
Моменална состојба иста како аватарот-се фаќам за глава со двете раце и се држам.... Ај ем спичлес. Реков ќе се каам, ама сега гледам старно колку се каам. Малограѓани,завидувачи, озборувачи, малодшници, евривеар..... Ајт
Што курац им е на некој кучки што немаат ништо у животот а се преценуваат мислејќи дека се десна рука на принц Вилијамс па демек као вријат од пара и можат се да си приуштат,пуфли смрдливи.. со палома како шминката така и паметот можам да ви го избришам,дека толку и го имате аххахаха
Не дека е наше ама е најубаво! Кој сака може да гласа за најубаво знаме http://blogs.theprovince.com/2015/0...ges-spain-by-12-votes-to-reach-quarterfinals/
И по не знам кој пат, и после не знам колку сведоштва на ситуации со луѓе кои во хоби можат да додадат потсмевање, повторно би останала запрепастена и никогаш нема да можам да ги разберам постапките на оние кои наоѓаат чувство на задоволство во можноста да понижат некого. Оние кои зад параванот на добронамерно однесување (или понекогаш и познатото „се шегувам“ оправдување), онака демек низ муабет и со пријателска насмевка на лицето суптилно ќе одберат прашања со кои знаат дека ќе направат другиот да се почувствува мизерно и ќе му ги плеснат најслабите точки. Подалеку од личности за кои знаете дека и најмалку се способни предизвикувањето нечиј туѓ срам да го претворат во причина за насмевка и чувство на повисока вредност...
Е што да кажам. Задоволна сум од сето она што го имам иако некој ќе каже малку е, ама фала Богу и на толку. Ти благодарам Боже секој ден што ќе се разбудам да ја осетам убавината на животот. Ти благодарам Боже што семејството ми го земаш покрај себе по некојси твој ред, а не без ред. Во секој случај ти благодарам Боже за здравјето и животот на сите па и на моите најмили. Ти благодарам Боже.
Среќата дефинитивно е во малите нешта. Денес и не ми беше најдобриот ден. Онака бев, нерасположена. Гледав видеа на јутуб и се развеселив. Смејте се. Насмевката го продолжува животот. Пред некој ден читав за некоја жена која не се смеела за да нема брчки. Аман мори жено, како можеш да го сториш тоа. Не ми е арно, голтам букви, само што поправив 3 грешки. Браво Саншајн! Ајде, лека ноќ!