Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
    Стaри слики, срцепaрaјучи песни...
    Сaм себе убиo.

На Mahidevranfan, Hipica, Minnie 1 и 4 други им се допаѓа ова.
  2. pipi123

pipi123 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    128
    Она чувство кога сакаш да заплачеш солзите ти се во очите, а ти се смееш како е да ее најубаво.Кога ќе те прашат како си кога ќе кажеш “супер“.Боле и тоа премногу боли!

На cheetah.girl, eliesaab, Miss666 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194
    Не знам дали некој некогаш од вас имал тампонада на носот, ама сигурна сум дека нема некој кому не му бил затнат носот некогаш.
    Сепак се прашувам дали сум единствена што кога ми е затнат носот си мислам колку ми било убаво кога не ми бил, и дека едвај чекам повторно да не ми е, како наеднаш само тоа да ми е важно. :lol:

П.С. Ако на некој од тука ќе му го тампонираат носот, или не дај Боже, моментално има тампонада во носот, само да ви кажам дека ставањето мноооогу боли е одвратно, а за вадењето не се плашете, не е ни приближно толку страшно. И тоа не е баш пријатно, ама мислете само да фактот дека треба да ги истрпите тие 2 минути и потоа повеќе никогаш нема да мора да седите на тој стол, да го вдишувате тој мирис, и в очи да ви свети одбивањето од светилката во лупата на докторката. Чирс. :d:

На Hipica, Sunshine.Sunshine, Ketchup и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Uzivam vo mirisot na svezo I cisto vo mojot dom..sakam da kazam deka obozavam da si napravam generalka ednas nedelno I posle toa da si se odmoram so edna ovosna salata :P

На cheetah.girl, eliesaab, anina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    СДК ... утре пуштајте среќа :wasntme:

На narcis98, eliesaab, bittersweet и 12 други им се допаѓа ова.
  6. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Рекле дека по утрото денот се познава....хммм... па не би рекла баш. Посебно не за денес.
    Ако цел ден ми беше како утрото, со плачење и нервозни за небитни луѓе и работи, до сега самоубиство ќе извршев :wasntme:
    За среќа попладнево се заврти тркалото.
    А сабајле истите идиоти ме чекаат :@

7. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.282
    За мене вистински Кавалер и Маж е оној кој не сака да искористи една жена кога таа е пијана , или во безнадежна ситуација ..поздрав до таквите МАЖИ , иако се за жал ендемски вид ;)8)

На Candid, anina, pipi123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    И така цел ден по медиумиве кружи веста дека во Македонија е рекордно ниска стапката на невработесност?!

Се прашувам, на Марс да не живеам јас..:d:

На cheetah.girl, eliesaab, sparklie и 12 други им се допаѓа ова.
  9. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Ја побивам онаа теорија според која срцето може само еднаш да љуби вистински!
    Нова љубов на повидок, а старава сеуште незаборавена. Барем да се потрудев да ја заборавам. Ама не...ја оставив во облак од чад, така замаглена, како никогаш и да не постоела, како да била илузија. Кај отиде старава љубов, што сторив со неа?! Како успеав да ја засенам.. онака безболно?
    Сакам да ми се објасни!

На marama, galapce, lunicka и 3 други им се допаѓа ова.
  10. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    Имам еден професор кој секогаш кога сум исплашена и несигурна ме потсетува дека тоа е нормално, дури и добро. Ако за буквално се имам преголема самодоверба, ќе ја изгубам способноста за самокритичност.

Денес открив колку страшна работа е тоа да не можеш да прифатиш критика и секогаш да си убеден дека си најдобар. Престануваш да се надградуваш, да работиш на себе и додека мислиш дека си над другите, на нив им изгледаш смешно.

На Captain-Omni, eliesaab, marama и 17 други им се допаѓа ова.
  11. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Научив да користам се што е на располагање во овој свет веќе не чекам на помагање од никого а ЛИЦЕМЕРИЕ од секого па секако тешко беше додека учев ама тука сум уште.. ако сакаш да ме слушнеш добро ако не кој те eбе почесто учев од мои а не од туѓи грешки научив колку тие се тешки научив дека понекогаш смешки понекогаш тага тоа иде така победата слатка,загубата горчлива научив дека жива сум дошла а мртва ќе си отидам.

На anina и BurstBerry им се допаѓа ова.
  12. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.735
    Допаѓања:
    17.695
    Она кога те стега длабоко до душата, но знаеш дека вака е подобро, за тебе, за твојата среќа и иднина.

Добро утро, убав ден. :coffee::)

На cheetah.girl, narcis98 и eliesaab им се допаѓа ова.
  13. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.844
    Допаѓања:
    101.466
    Што сум јас?
    Никогаш немав некои огромни планови за себе и за животот кој ќе го живеам.Секогаш на прво место го ставав срцето ,без разлика што бев повредувана успеав да останам нормална.Барем така мислам.:rofl:
    Здрава сум ,колку толку.Мозокот се уште добро функционира.На моменти сум како во немите флмови ,со брзи движења,да не ме убива немањето работа ,со повеќе елан ќе го живеам животов.
    Се остварив како мајка,и тоа два пати.Тука Бог најмногу ми помогна ,неосетно и без проблеми.
    До некаде задоволна сум од себе иако секогаш се може уште и повеќе.
    Работата е статус кво.
    Имам пријателки и пријатели на добар пат сум да добијам уште 2 квалитетни.Маж ми се смее ,како ги одбираш како да пробуваш најскапи чевли.Па и така е донекаде.
    До пред 10 години патував многу.Сакам пак.
    Сакам и сакана сум.Имам љубов за каква не знаев дека постои.Едно е кога гледаш филм и читаш книга а друго е кога тебе ти се случува.
    Не ми жал за ништо и утре да ме снема би си отишла од светов со насмевка.
    Убаво е чувството дека знаеш можеш и умееш.Ама највредното нешто е кога си дел од целината наречена семејство.
    Дочитање до следната фаза на депресија.

На Captain-Omni, НаталиЛили, Buttterfly и 23 други им се допаѓа ова.
  14. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Некој учи на грешките, некој никогаш нема да научи некои работи. Е јас сум од тие вторите по се изгледа. Aко ви е познато чувството кога се покаеш што си бил добронамерен, знаете што зборувам. Деновиве мака мачам со справување со човечките глупости, борба со самата себе да се прости пак или конечно да се покажат заби.Не сум јас за овој свет, што би рекол маж ми, во мојот идеален свет, никој никого не повредува, ама за жал тој постои само во мојата фантазија.

На eliesaab, julie77, anina и 5 други им се допаѓа ова.
  15. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.029
    Допаѓања:
    36.098
    СДК... Може да бидете цвеќе, грациозно спакувано со природен изглед кое плени со својот мирис. Но, некои не сакаат цвеќиња, па посегнуваат по трнчињата.

На crazylady, Yowannty, kala21 и 5 други им се допаѓа ова.
  16. lealealea

lealealea Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2013
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    267
    СДК - не биди толку мрзлив мрдниго газо(mooning)

На Candid му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.436
    Добро ви утро дами.
    Колку е убаво утрото кога немаш никаква обврска што ти чука на врата и ти го одзема сонот. Времево и денес ми личи дека ќе биде цело време тажно, ама тоа не значи дека и денот ќе ја дели истата судбина.
    Настрана од сите муабети за тоа како ми недостига сонцето, она вистинското, морам да кажам дека денес ми се враќа она другото што веќе скоро година секојдневно ми го грее срцето. И како да не му се радуваш на денов, иако сив? :)
    Има да свиткам косиве, да се зацрвам, да влезам во фармерките што 5 минути морам само да ги тегнам нагоре, јер слаби нозеве ептен :D, ме разбирате бе девојки, „Хочу да будем ти лепа“ муабетот :rofl: и не знам како ќе реагирам кога ќе го видам, дали да се затрчам ко на филмовине (али килажа + трапавост не ми идат некако заедно у комбинација, бегај да не му ја пукнам главата од тротоар), затоа има да турам наочара и да се правам дека не го гледам, па он нека дојде прв (mooning) (Боже колку јака анимација (mooning)(mooning)(mooning))

Имајте убав ден дами. :l:
    Одјава! (mooning)(mooning)(mooning)

На Captain-Omni, Ivy89, lealealea и 6 други им се допаѓа ова.
  18. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    Zamislete, da dobivavme po 10 denari za sekoj kazan ljubezen zbor vo zivotov, a da ni zemaa po 10 za sekoj kazan losh zbor ili navreda.. Sto mislite? Ke bevte bogati ili siromashni? Iskreno..

На Captain-Omni, cheetah.girl, Rama и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Askopje

Askopje Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    547
    It's such a happy day,happy happy happy :sun:

На narcis98 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.310
    Допаѓања:
    22.607
    Сдк јас богата ќе си бев 8) :P

На Madam-A, anina, Viktorijaaa5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.