хахаа одговори им со имам се фала хахаха само така ке те остават друго нема сакам да кажам дека ова што се случува секој дневно околу нас е чудо, насекаде лицимерие, секој гледа на некого да наштети - страшнооо.
Прости ми душо незнам што ми стана , знам дека претрав, ЗОШТО СМЕ ТОЛКУ КОМПЛИЦИРАНИ НИЕ ЖЕНИТЕ ?? сакаме нешто а не знаеме што сакаме ? Се расправаме за нешто дури и кога се е во ред. Бараме да ни се извинат дури кога и ние ке погрешиме ??? зоштоооо ????
Се нешто не им чини...ова не им чинело,она не им чинело ко божем другите да се светци Туку,да не почнеш по болници да одиш...крајот нема да си го најдеш.Еднаш штом зачекориш низ тие ходници нема враќање.И да не си болна,здравјето го губиш.Ти лек бараш а лекот нигде го нема.Лавиринт
Убо е! Не била бремена. Шуќуррррр!!! Пу пу пу да не те заречам! Друга која е на ред да се зачлени и да ги поставува истите прашања? M? M?
Незнам а и несакам да знам зашто луѓето оговараат,дај бидете похрабри и кажете ми во лице ако имате нешто,вака само испаѓате кукавици,немате смелост да си го покажете вистинското лице,за среќа моја јас брзо ги откривам,но што ми е галје јас не се замарам мене ми е многу убаво,и супер се чуствувам во своја кожа,осеќам дека и овој ден ке ми биде прекрасен ден,а за тоа се грижат и моите пријатели. Имајте убав ден Феминки
Колку е убаво кога после долго време сум наспана..Кога после долго време можам да кажам дека не сум уморна и дека сум среќна . Имајте убав ден
Ми недостига снекче. Ми недостига вцрвенето носе и свеж мирис на воздухот кога ќе отворам да се проветри. Ми недостига сликата што ја имав за тоа што претставува зимата. А таа си оди... секоја година се` повеќе.
Денес така некако расположено си се чувствувам..Онака училишната недела заврши,мал одмор и се чувствувам ПРЕКРАСНО
Ееее така, од уста на уста и на крај сите заразени. Кој е прав? Кој е крив? Ееее, тие зборови отровни стануваат. Затоа наравоучение, затни си ја муцката оти на крај ти испаѓаш крив.
Одемањето на својот сопствен живот е нешто најнеблагодарно кој што човек сам може да си го направи себеси ... зошто самоубиство ? Тоа па ни најмалку не решава никаков проблем,секогаш се има излез за се ,секогаш се има решение на секој проблем ,можеби нешто се решава потешко но сепак на крај се решава како што треба. Да го чуваме нашиот живот и да уживаме колку што можеме сепак е еден
Сакам да кажам дека ја изгуби онаа капка надеж која ја чуваше цврсто во кафената лажица на срцето. Ја изгуби довербата во тебе, ја изгуби како евтин билет од гратски превоз. Сега како и да ја лажеш и драма да измислиш се е без помошно...
Чуството кога се мериш на вага и гледаш -2,5 килограми и килажа од декември. Уште не ми се верува,за 5 дена -2ипол килограми,ама чуството е неверојатно,уште ништо не ми се познава имам уште 17 килограми за слабеење,а можеби и повеќе,а па на мојата сегашна килажа овие 2,5 кг ништо не значат,но ова ми даде мотивација. Ќе успеам знам. П.С Сон е ова?