Велигден ми е еден од омилените празници. Секоја година на Велигден, чувствувам позитивна енергија во себе, премногу сум весела, премногу има љубов во мене. Едвај чекам, ајде побрзо нека дојдат деновите.
Ima i pogolemi pak za ti parii epten evtini se ako imas moznost ne se misli .. ili pobaraj od nekoj da ti go kupi eve ovde vo strumica se od 800 -1400 i ima pomali 450 den. i toa duplo pomalo a tamu 150 gledaj kolku e golemo .. znaci kolku e evtino vo skopjeto .. Ako imas nekoja drugarka na fax vo kopje neka ti go kupi ..
Хахахах, богами и Јануари не беше баш и ваков ! ЈАс мислам до Јуни ќе се среди )) МИслам но не сум сигурен дека имаш рок 60 дена до подигање на исплатата , мислам но сепак прашај си, и сепак низ доома барај,и секако една генералка напрајси исчистиси ) ! Модератор: Не испраќајте мислења едно по друго, кликнете на копчето редактирај и дополнете го првиот пост.
Мразам кога некој ме копира... А некој кој ми се исмева на тоа што го правам иако не е ич за исмевање,после неколку месеци го гледаш дека истото го започнал и тој ти газе на живци бе... Мизерија
Јас пак наслушнав нешто дека облак било, ќе заминел до Август На страна тоа.. брат ми цело сабајле ме зеза за тоа дека планирав да пливам во Грчка за Велигден. Па уште ми вика, сестро ни за 1 и 2 ри Мај нема да пливаш како ми изглеа... А стварно спремав купачи
Паѓа ли паѓа снег, студи мислиш Водици доаѓа а не Велигден. Излегов пред малку надвор и ги видов две штркчиња на бандера, ги посматрам некое време стојат на едно место ни мрдаат ни претаат, им студи на кутрите...абе душа ми се кине Сакам да им помогнам ама како? На многу високо се.....ќе се разочараат од снегот и ќе си заминат, а може вчера дошле Не рекле за џабе дека времето е како луѓето...пореметено.....ај може утре подобро ќе биде
Жените претпочитаат поглед на море а мажите, поглед на деколте Не дека не знаевте, само да си кажам Надвор врне снег, онака ситно го реди, зима во пролет... Се сетив на едно минато време... тоа беа времиња Живот пише романе...
Зависи погледот, кој повеќе ке биде доловен, и претпознатлив впечатлив, само без навреди и МИР ВО СВЕТОТ
Uhhh vremevo..Melanholija..Spomeni I taka.Den po den namesto da zaboravam, jas se poveke se sekavam.Samo sakam eden den da se razbudam I da zaboravam se sto I posle tolku vreme me boli!
Скроз занесена во сериите, ја гледам мајка ми ми носи палачинки. Плус и денов ми е без обврски, а планирам и неделно попладневно размазување, со сите женски ритуали и какво сака нека е времево, ама јас се осеќам како принцеза.
Nemoj da zivees vo spomeni,ostavi gi vo minatoto,tamu kade sto im e mestoto,prodolzi napred so krenata glava i ne se vrti nazad.Da vredelo seuste ke traelo,nemalo da bide spomen.
Ima nekoja devojka sto e raspolozena za kafe,muabet,druzenje....Imam 28 godini od pred 4 meseca sum single i bukvalno nemam ama bas nikogo vo zivotot,niti drugarka,niti prijateli,niti drustvo.Pozdrav i se nadevam deka ke se druzime
Смачено ми е од се. Зошто не можи да помини ниту еден ден без нервозии разочарување, кавги и расправии. И после сето тоа пак трчаш по сите да му помогниш да му се најдеш после сваќаш дека секој си го први својот кев и само за него си гледа. А ти трчаш како некоја будала и кој е најзафркнат пак ти....не си направил нешто....