Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Многу одамна имам научено дека не треба да им верувам на луѓето,но секогаш си помислувам дека не се сите исти...и пак грешка :(

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Да бевме на facebook, ќе ти ставев share на објавава! :angel:

Патем, си измешав воДка и red bull и се спремам за вечер. 8) Не одам на пред-журка, решив дома сама да си пијам. Повеќе се контролирам така :D Додуша не ни имав некоја покана. Си седам во дневна со моите ама сеуште мислат дека ова во чашава ми е сок од јаболко. :lol:

Имајте пријатна вечер каде и да одите :hug:

На Ketrin.Moon и Marikka им се допаѓа ова.
  3. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.400
    Ароганција и ладнокрвност има насекаде. :^)
    Добрината одамна ја снема, но барем со сила насмевка да имаа, да не гледав само тажни, арогантни и ладнокрвни луѓе, доколку можат така да се наречат или пак подобро е да кажам суштества.
    Уличните кучиња и мачиња што ги гледам се порасположени од нив.
    Па доаѓа пролет насмевнете се, знам сите имаме свои проблеми и не секогаш ни е до насмевка, но барем да се потрудиме и кога сме нервозни не ни се останатите виновни за тоа па да се дереш врз се што ти е во близина. :^) :sun:
    Какво време дојде, да умираш ќе поминат и нема да ги интересира, па и со дигната глава.
    Се чудам јас што ги направи такви луѓето,секако има исклучоци.
    Напреднатата технологија или парите?
    Што ги направи такви? :worried:

На Elennaa, Papillon.Papi, BlackMistery и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Bile15

Bile15 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2013
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    38
    Сакам уттре да го видам,но тој не сака.Копнеам за да го видам.Не сака за да не трошам пари за саат ипол и да трошам за 6 саати пат за само саат ипол.Многу сакам да го видам.Ама ај ке издржам.Ке издржам.

5. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Па, ова е идиотизам на ниво.
    Резил-мајстори со тапија. |( :lol:
    Австралија била главен град на Канада.

На Papillon.Papi му/ѝ се допаѓа ова.
  6. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.029
    Допаѓања:
    36.100
    Конфузија од мисли.
    Сплет од идеи.
    Нереализирани сништа.
    Сама меѓу далечината и вистината,желбите и копнежот,чувствувам како бескрајни хоризонти ме опкружуваат,а над мене демне стравот...
    Дали една скала напред значи две назад или стремежот да ги срушам бариерите е доволен поттик да ја
    искусам двојната страна на ризикот.
    Победата и трофејот се сојузници,а јас ги набљудувам.
    Мечтите се мојот сопатник...

На crazylady, Umbrella22, Papillon.Papi и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Па добро зошто правите деца ако не знаете да ги чувате ???
    СРАМОТА.
    Да си дозволите да си бидете на прво место вие срце душичке ова она а да го прерипувате детето ???? па нели ви срам бе ?? на таквите треба да им се одземе детето бе. Родители да не си го хранат детето, да не го гледаат со 4 очи , да им е на последно место детето / ПУУ СРАМОТА МИ СЕ ГАДИ ОД ТАВИТЕ. ОДЕТЕ ПРАШАЈ ТЕ ГИ ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ ДАЛИ И ТИЕ ВАС ТАКА ВЕ ЧУВАЛЕ

8. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    И си мислиш мирна, петочна вечер, лагано си се спремаш за филм за мозок пасење, тргаш слушалките...и...
    Луѓе вака на Велигден немаат мрсено! Ако ме нема за 2-3 дена, јавете им на моите дома дека ѕидот што го делам со ненаситниот ме поклопил. И имам некој денар тргнато во касичка.
    Мислам дека едниот штотуку потпрдна.
    Ќумрам. :rofl:
    Абе потреба...ама па усул?
    Седи ти Каљопо, коментирај...

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    Грешиме многу често, тоа ни е секојдневие.
    Туку не е битно да ги броиме грешките и колку пати сме паднале, битно е колку пати сме се исправиле и сме тргнале напред.
    Луѓе сме, не сме совршени.
    Битно е да ја кренеш главата, да продолжиш понатаму..
    Ќе грешиме уште, ќе има падови но и подвизи.

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.702
    Какви само терапевти ни се милениците... професионалци. :inlove:
    Стави го во скут, погали го, абе се топиш, те прават да мислиш на убавата, светлата страна во животот. Е, да не беше ова црно крзнено топче со мене, колку ќе ми беше тежок животот... Ништо не ти зборува, ќути и те слуша. Така би требало и со нас да биде... би требало да не се утешуваме како, добро ќе биде, ќе видиш, туку само да ја влееме таа нема љубов во нив, исто како што можат милениците да ни ја дадат. :hug:
    Еве, како може едно обично маче со само едно предење да не смири. Сепак, не сме толку одвоени од природата. Можеме да ја почувствуваме позитивната енергија што ни ја даваат милениците. Од едно канаринче, до големо куче. Милениците ни ја даваат волјата да постигнеме високи места, ни влеваат позитива и ни ги насмевнуваат нашите лица.
    Од мене и од моето маче, една гоооолема нема поддржка за се што сакате да постигнете во животот!

На sweet-star, Elennaa, Someonespecial и 7 други им се допаѓа ова.
  11. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Еле почнав со тројки,четворки..
    Морам да седнам да учам да си ги наместам сите 5ки,за на тромесечие.Џабе ќе ми биди цел труд 7 и пола год.Затоа морам да заборам и Фемина и Фејсбук и Твитер и се! И да седнам над книга и да го загреам столчето.Овие следни 2-3 недели ми се најважни! Трето-тромесечииее :@ .
    Ако ги наредам сега петките после лесно ќе биде!Крај на школска година,крај на осмо!
    И налет тоа ме чекаат сега за сега 3 натпревари,а немам ни почнато со вежбање! :^) И натпреварите се крајот на март и почетокот на април :@ .. Држете ми среќа мили Форумџики и Форумџии ;) . Долго време нема да сум прсутна на форумов. :!: Меѓутоа ако има нешто за да ви кажам секако ќе си се вратам!А в лето цело време ќе си бидам присутна ;) !
    Поздрав уште денес седам и толку од утре не!8)

На bubamara12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. bubamara12345

bubamara12345 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    610
    Jaс ти посакувам успех и да го исполниш тоа што си го поставила за своја цел. БРАВООООО! Ова и тоа како ти е паметна одлука. Инвестирај во себе, остави нет и сл.работи, посветисе на учење. Позз :D :D

На Cvetetto му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.519
    Допаѓања:
    18.510
    Can't wait for SUMMER!

На richgirl998 и kala21 им се допаѓа ова.
  14. love-it

love-it Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2014
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    78
    Ех да бев и јас ваква.Треба да ги поправам и јас оценките па потоа да си уживам но некако не ми се учи но морам :@
    Браво за одлуката и строгоста кон себе :wasntme:

15. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.400
    Јас така првото тромесечие, 2чиња на тестовите дека се затрескав во еден будала. :$ :D
    И јас си викав ќе прекинам со фемина, со фејзбук ама не прекинав и пак си ги поправив оценките уште хемија 4чето, ама тешко наставничката ме мрази.
    Ај ќе бидне и тоа. :D

16. love-it

love-it Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2014
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    78
    Денес многу мислев на Beni (моето куче) незнам зошто но мислите ми одеа кај него :^)

На Maria.Vampire му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Real love you baby :inlove:

18. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.436
    Допаѓања:
    16.889
    Ми беше чест што ми бевте професор...опишан со само еден збор НЕЗАМЕНЛИВ!

Интервју со Венко Андоновски-се се кажано,се на место

http://emagazin.mk/%D0%BD%D0%B8%D1%88%D ... map=%5B%5D

19. tiph24

tiph24 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2014
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    177
    Пишала една денес на фб:
    Среќен Роденден омилен мој♥! Веќе наполни 20, а мене сеуште не ми е јасно колку брзо поминаа годините... Започна од ништо и сега си нешто... Детето со гитарата и прекрасната насмевка кое пее пред театарот. Твојата прва песна.. Таа насмевка за која го давам цел свет... Толку далеку, а сепак блиску... Ти си најдобријот, најсовршениот идол што постои. Ме научи на многу работи. Со секоја твоја слика, со секоја твоја песна се тешев дека ќе те видам... ќе го слушнам твојот глас... ќе те допрам... ќе присуствувам на твојот концерт па макар и да седам во последниот ред. Не се откажувам, како што ме научи ти "Никогаш не вели никогаш" и "Верувај". Никогаш нема да се откажам од тебе, затоа што ти си мојот херој, мојот идол, мојата насмевка, мојот живот. Со тебе сум и ќе бидам во секој момент, добар или лош. Ти си една од причините зашто постојам... Те сакам премногу! И уште еднаш срекен роденден! ‪#‎happy‬ ‪#‎bday‬ ‪#‎my‬ ‪#‎idol‬ Justin Bieber
    -----------------------------------------------------------------------
    океј сфаќам идол да ти е ајде...али ти си една од причините зашто постојам и мојот живот ? :^)

На sweet-star, BlackMistery и kikav им се допаѓа ова.
  20. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Чудно но... понекогаш повеќе до тебе се луѓето за кои си мислел дека никогаш нема тоа да го направат,дека нема да бидат.Повеќе се до тебе и ти нудат помош од луѓето кои ти значат и им веруваш.
    Чуден е животот,но се' е со причина ... ќе видиме која е за тоа.

Пријатна ноќ имајте сите. Убав сон. :) :)

На Elennaa, Purrinn, lana.del-rey и 3 други им се допаѓа ова.