Леле психопат, не можев да го догледам видеото. Мрдната којзнае какви повреди му нанела од толку лупање по глава и тело, какви последици може да има од ова уште неразвиено. Може ја приметиле што прави па ја снимиле за да докажат. Прво мислев да не е кукла, ама после кога го стави во креветче видов како мрда со рачињата. Не е само таму. Вакви ги има секаде па и тука. Пред малку се сретнав со една доволно дрска и ладна што ми се одмили за тоа што ја прашував.
СДК дека јас ги обожавам моите подочници! Особено кога се темно виолетови баш онакви како од моите соништа! Хел јеа! Истотака, добро утро на сите
E taka! Alal da vie Sekoj vtor den samo slucai na pedofilija na vesti.Zarem seuste nisto nema da prevzeme ovaa drzava ?
СДК дека ова шпекулирање за нова војна воопшто не ми се допаѓа. Дури и точен датум прочитав пред малку, 11 Мај. Во еден момент размислив и да си спакувам најбитни работи, за недај Боже. Малку паничам, ама еднаш пројдов низ ова, а сега со две деца плус, некако повеќе сум загрижена. Дај Боже да се само шпекулации.
Луѓето во мојот град зборуваат. Незнам од кои извори се добиени податоциве. Не сакам да мешам политика. Ама ако го прават ова да не заплашат, стварно незнам што да речам. еве еден линк каде прочитав за датумот. Човекот што пишува нит го знам, нит сум слушнала. Случајно отворив, бидејќи темата е нешто друго, а се споменува и подолу во текстот и тоа. http://lokalno.mk/na-ekskurzija-niz-evropa/
Илјадници километри далеку од дома. Сфаќаш дека и покрај тоа што ужасно ти фали секое камче од сокачето, секој детски џагор пред зградата, секоја есен и мириста на свеж ајвар...сепак се сепнуваш на момент и јасно ти е дека нема назад, барем не за брзо време, пораснав и созреав или барем само така се чувствувам. Своја на своето сум, станав свој човек, истата онаа анксиозна и исплашена девојка која што имаше проблем баш со своето созревање и соочувањето со овој крут свет. Тешко е да пораснеш кога до пред неколку години твоите те чувале како во стаклено sвоно. Толку осамена овде, далеку од се, со само еден куфер и телефон со милион спомени, секој ден после работа седам под дрво во еден парк, баш како во филмовите и се прашувам што е правилното сега. Милион дилеми и стравови имам во мене кои се спремаат да избувнат во секој момент. А убаво е, сонце и среќни луѓе околу мене кои истовремено ми ја вознемируваат душата, се молам да си го најдам патот и да се прилагодам на овој живот овде...
Иако се ретки но сепак не ги сакам деновите кога не сум расположена И како да си ја тргнам мислава од глава дека денеска не е сабота ?!
Радостииии, среќаааа! После тешка година ова ми иде како лек. Уште едно бебчее а се чекаат уште едно, две, незнам, и не е важно, нека има радости. Јас не сум јас ако не споделам со вас. Имајте и вие убав и среќен ден.
Денес не е сабота. денеес неее еее саботааа. Не е сабота денееееес. Помогнав :? Насмеј се, не ти личи да си нерасположена, ни-ка-ко! Гушка и
Затоа треба сериозни психолошки тестови за сите кои работат со бебиња, деца, не може било кој само затоа што завршил/а медицинина да работи со бебиња. Кај мене уште додека учиш ти прават психолошки профил, не секој/а што ќе заврши ќе се вработи во болница затоа што има секаде вакви ненормални личности. За да работиш на оддел за породување треба да ја сакаш ептен професијата, треба да внимаваш и секое новороденче да го гледаш повеќе и од свое дете, сопствените проблеми треба да си ги оставиш пред врата и таму да си постојано смирена и насмеана инаку негативната енергија ја префлаш на бебињата, ако не си способен/а тоа да го направиш треба друга професија да си бараш. Да бидеш дел од донесување на свет на новороденче треба да ти преставува огромна чест, чувството е магично, денот кога нема да ја чувствувам таа магија ќе е ден кога ќе ја напуштам оваа професија, таа не трпи да работиш со пола срце или без срце. Инаку мое мислење е дека женава треба на бесилка да се стави, не го гледав ни јас видеово не ми дава срце да гледам како се повредува толку мало душиче ама претпоставувам колку може да биде монструозно.
Она кога некои ми ти уметници лупетаат глупости од економија, психологија, општествени случувања, а вие ги лајкувате... #божемипрости Ама да повторам, они дипломирале уметност со три години закаснување... не знам, еве можеби паралелно студиозно проучувале економски системи,но и психологија... Не знам кој е поглуп, лајкуваниот или лајкувачите... ама не, они ќе го менуваат општеството. Самодоверба е страшна работа, штета што почесто ја имаат оние кои врска немаат.
1.Последен ден на работа. Заврши љубовта. Толку од мојата кариера ,од утер ќе бидам само домаќинка во обид ...пфф... 2.Глупав ден ,глупави спомени ,глупави киселини во желудникот ,глупаво исчекување на небиднината ,глупави муабети ми прават сите...Или ќе да е до мене? Посебно сум излошена последно време...Ах ,Штрумпф Мразач...дали еднаш ќе престанам да се идентификувам со тебе?
Мене женава воопшто не ми личи на медицинска сестра, искрено. И јас мислев дека е кукла се додека не го остави во креветчето и бебето почна да мрда со рачињата...
Луѓе сепак го погеднав видеото. Срецево ми лупа Со што ли заслужи детево вака да му почне животот ???? Како и е на мајката кога го видела ова ??? Ебате животот !!! Од самиот старт вака...до крај којзнае какви удари ке прими. Кој не го погледнал видеото нека не го гледа, ова е монструозно
СДК: Ми фали ова http://38.media.tumblr.com/5c267843229066ed3ac8a748e11fec6f/tumblr_nm2s6ah9Ah1qk71k3o1_500.gif "There are so many fruits you haven’t tasted so many beautiful songs you have not discovered spices you've never heard of and intriguing conversations you haven’t had there are oceans you have not felt and plants you've never seen books you've never read and souls your heart has not touched this Earth is incredible." - превземено од Tumblr, granola-mama