Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. IthoughtIwasAnAllien

IthoughtIwasAnAllien Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2014
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    237

Не знаеме од 5 часот се случува, се јавив во полиција и во управа со кризи се испонашаа ко ретардирани не знаат што да ни кажат. Сите сме преплашени.

2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.854
    Допаѓања:
    101.612
    И мене ме разбудија...само да не се повторат некои работи...

3. IthoughtIwasAnAllien

Се зачлени на:
    7 септември 2014
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    237
  4. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
  5. IthoughtIwasAnAllien

Се зачлени на:
    7 септември 2014
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    237
    Сега за сеа е смирено, по некој хеликоптер само тук - таму...

6. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.046
    Срциња !! Ги обожувам ! :inlove:

На 1slavjanka, galapce, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.826
    Допаѓања:
    142.298
    Наместо стан во Скопје, да купиме мало куќиче на плажа. Морето пред нас, позади мала градина со патлиџани, балонот ракија од дедо во подрум и нозе покриени со песок. Толку ни треба нам двајцата во животов. Знаеме и двајцата дека сме си доволни, знаеме што сакаме, и сеиозно, не знам што чекаме.

На eliesaab, kala21, EMoonlight и 9 други им се допаѓа ова.
  8. nikolija26

nikolija26 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2014
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    590
    Од рано наутро се будам, не со песна, не со убава вест туку со КУРШУМИ !!!
    Каква е оваа држава ????

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.826
    Допаѓања:
    142.298
    Наводно убиено е малолетно девојче со родителите.

10. IthoughtIwasAnAllien

Се зачлени на:
    7 септември 2014
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    237
    Не знам што прават овде бе луѓе, дали само сценарио, дали само не заплашуваат ама како и да е страв ми е. dd51045b6fb7a63ab223edc95623fcb7.jpg

На joy1 и Catherayn им се допаѓа ова.
  11. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    6.073
    Зар можеше толку убав ден толку лошо да започне.
    Да не беа твитер и фејсбук човек нема да знае што му се случува во државата. :tmi:
    Ова озбилно ?! Не сакам да верувам дека ова се случува (lalala) Не сакам да верувам дека е испланирано сценарио како што сите велат. Никој не може да биде толку бездушен.

Се надевам дека феминките од Куманово и сите таму се добри
    Се надевам дека нема да ни се случи 2001 повторно :worried:

На samovila.red. и Elena69221 им се допаѓа ова.
  12. IthoughtIwasAnAllien

Се зачлени на:
    7 септември 2014
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    237
    Од кај па сега ова? Некој линк за повалидна информација?

13. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.826
    Допаѓања:
    142.298
    emina.png Од денеска е. Отидовме сите упм.

едит. Автопатот накај Куманово е затворен за сообраќај.

Последна измена: 9 мај 2015
    На Mahidevranfan му/ѝ се допаѓа ова.
  14. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Некои форумџии се ко оние ч'чките. Кога се закачат, откачување нема.:D

На samovila.red. и galapce им се допаѓа ова.
  15. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.972
    Sto se slucuva lugee !!! Se nenormalno stana ... Vo ohrid idat zima ne leto... IMG_20150509_131424.jpg

16. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.807

Денеска сакам да кажам ...

1.
    Потполно исто како коментарот што го цитирам.

И додадавам,..

2. Не ми се живее тука. ( Подобро е катапултирање на Уран )

На Natali.3, Someonespecial, Anabelle.Amorette и 4 други им се допаѓа ова.
  17. HarleyQuinn

HarleyQuinn Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    862
    Некаде за време на пубертетот, кога имав дванаесет или тринаесет години, почнав многу брзо да растам. Висока сум, телото ми е развиено, а цртите на лицето најмногу прават да делувам повозрасна од што навистина сум. Но сепак, не би си дала дваесет или дваесет и пет години како што ми даваат останатите. Многупати ми се имаат обратено со госпоѓо, а најмногу со девојко, никогаш од кога имам четиринаесет ми се немаат обратено со девојче. :D И ете, малку е чудно. Се прашував зошто излегам толку повозрасно од што навистина сум. Имам седумнаесет години. :D Мајка ми секогаш ми велеше дека треба да бидам среќна и дека луѓето кои изгледаат постаро кога се млади, изгледаат помладо кога се постари. А вчера мајката на една моја добра другарка ми кажа и дека кај неа било исто, и дека се тоа доаѓа одвнатре, од зрелоста. Не знам колку би се согласила со неа... :)
    Кога станува збор за ситуацијава во Македонија, морам да ви кажам не сум личност со силни идеали. Најважен ми е мирот и среќата, моја и на луѓето околу мене. Никогаш немаше сама да превземам иницијатива ниту за средношколските бојкоти, ниту за било што друго. Не сум лидер. Следач сум. Им се восхитувам на сите оние кои со толкава сила и одлучност се борат за своите права. Јас не би имала храброст да започнам нешто толку одважно, иако бев дел од тоа. :nod: И не се срамам да го признаам тоа, затоа што сите сме различни. Во политика не се разбирам воопшто. Што и да се случи, најголема желба ми е да нема повеќе човечки жртви. И многу сум уплашена. Другар од Скопје ми кажа дека нема потреба да се плашам затоа што најверојатно немирите немало да стигнат до мојот град. Но мене воопшто не ми е сеедно. Како можам да останам рамнодушна кога човечки животи се во прашање? Како можам да не бидам потресена кога нешто лошо може да им се случи на нечиви деца, сестри, браќа, мајки, татковци, другари...
    Не се разбирам во политика и не чувствувам дека имам право да изберам нечива страна. Само ве молам, не дозволувајте луѓе да страдаат. Човечкиот живот е многу повреден и поважен од било што друго...

На samovila.red., Sunshine.Sunshine, Natali.3 и 4 други им се допаѓа ова.
  18. nikolija26

nikolija26 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2014
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    590
    Тоа за девојчето колку што слушнавме ние е точно албанче било и еве сега во момент слушнав истрел стварно е занигде

19. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Е. драги мои. Карма из а бич, али колку овде? Овде сите енергии како да се во раце не грдите, мизерните.

Вака јас да ви кажам. Сигурно сте слушнале за директорот во штипското училиште кој заташкал силување на девојка. Е. истиот тој е директор е дел од прекрасното ВМРО, како што и истиот тој одеше од куќа во куќа кај нас во маало и се расправаше со сите нас, кои имавме достоинство и ја искористуваме слободата за да кажеме дека не, нема да гласаме за нив. И потоа знаете што правеше? Не обележувше со креда на гаражите.

Неговата жена тоооолку се крена што не сакаше добар ден да ни каже на нас, обичните смртници. За неговата ќерка пак, една мочла пет години помала од мене, да не зборувам пак.Прегорда фамилија на татко кој е директор, кој нели почнал од ништо, а преку лажни идеали (читај пари, моќ) стана директор на едно училиште кое само тонеше. Па по партиска линија вработи еден исто од моето маало како служител во истото училиште. Пресмешно.Валјда тој нога му бакнувал кога овој како месија влегувал по куќите.

Онаа инспекторкана, жената на бившиот нас градоначалник, која без срам го прчеше газот по тесни фармерки по училиштата и демек за таа следило кривична пријава. Знаеме дека и тоа ќе се заташка, оти оваа влада драги луѓе и недраги подржувачи на подржувачи на убијци, е крило на силувачите и насилниците.

Новиот наш градоначалник е едно од најдобрите нешта што можеше да се случи на нашиот град, вмровец да, ама мојата фамилија да можеше со двете раце и двете нозе ќе потпишеше за него, ех, којзнае на него како му е. И самиот кажа дека има премногу притисоци од погорните и дека не сакал веќе да продолжи.

На eliesaab, Hipster, Aschenputtel и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    Vo lugjeto se trudam sekogas da go gledam samo najdobroto...loshoto sami ke si go pokazat!
    Tuku, esensko sabotno popladne e vo tek... Bujrum prijateli
    11165280_1737748873118536_3886369904656983033_n.jpeg

На Captain-Omni, samovila.red., skorpija123 и 7 други им се допаѓа ова.