Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    951
    Кога ќе си го направам кафето, онака ептен ќеифско знам дека ќе ми биде убав денот

На eliesaab, blackstyle, kjukli и 6 други им се допаѓа ова.
  2. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Летото е сезона кога за доручек имаш Пиња Колада коктел и после цел ден си убав или така нешто беше :D:makeup::sun::d:

На Captain-Omni, mims-89, Edie.S и 8 други им се допаѓа ова.
  3. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    Некои луѓе сакаат секогаш да се во право, па макар тоа и да ги уништи. Сакаат секогаш да се најпаметни и да покажат дека се најпаметни дури и по цена и да повредат некои луѓе иако со тоа не придонесуваат за ништо, освен што си го хранат своето ЕГО, своите демони. Најчесто се жени и доаѓаат од патријахални семејства. Сепак имале среќа да растат во средина со добри луѓе, во спротивно одамна би биле уништени. Сепак чудно ми е како овие сезнајковци, завршуваат во моја близина, што бараат со мене, покрај мене? Кога се толку паметни зошто не се со останатите паметни сезнајковци?

На eliesaab, samovila.red., galapce и 2 други им се допаѓа ова.
  4. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.482
    Допаѓања:
    16.976
    Се заљубив во Боби Мојсовски :D
    Ааа, споулавив хаха... Тотално ме освои.
    По долго време решив да ги ѕирнам кандидатите од Х Фактор Адриа.
    Леле срце слатко:l:
    Косе убооо :)
    А, не се ништо подолу и 9 control и Highway trio:D
    Ако ме слушни сестра ми дека сум ко некоја тинејџерка :rofl:

На eliesaab и Marossa им се допаѓа ова.
  5. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
    Спремна сум се и едвај чекам. Само нека дојде денот и полетуваме. :inlove:
    Знам дека ќе си поминеме најубаво знам, само незнам со кое срце ќе се вратиме. :worried:

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  6. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Кога ќе те разбуди лош сон тако завни кошмар, скокаш од кревет не знаеш кај тераш, не знаеш дали си уште во сонот или во јаве. Набрзо ќе сфатиш дека си во ралност ама толку ти е глупо што сакаш да си се фрлиш од прозор. Па и надвор кога ќе видиш дека е облачно и секој момент пред врнење, готово крај.
    Сфаќаш дека цел ден ќе седиш избезумена и ќе пробуваш да учиш со последни сили пред испит.
    :x

На sweet-cherry, eliesaab, samovila.red. и 2 други им се допаѓа ова.
  7. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.529
    Вчера бев на свадба кај другарка и можам да кажам дека така добро не сум си поминала со месеци нигде.
    Прво имавме свадбена фотосесија, заедно со уште неколку нејзини блиски луѓе во парк, на точаци. Открив дека можам да возам точак на штикли и во фустанче.

Свадбата и беше во ресторан ама немаше никакви свадбени обичаи, немаше играње оро, имаше журка со Beta House и DJ Славе, не се сеќавам дека некогаш сум играла толку многу. И тоа во 12цм штикли, од 7 попладне, до 3 сабајле.
    Фино е кога правиш се како што ти сакаш, а не за да задоволуваш туѓи вкусови, особено на свадба. Имаше еден човек кој проба да нарача песна од бендот затоа што не му се допаѓаше музиката, го одбија.

И еве сега се мислам, некој некаде има лоши слики од мене како играм. Ама подобро да играм катастрофално отколку очајно да седам на столче и да превртувам очи цела вечер.

На sweet-cherry, Captain-Omni, eliesaab и 32 други им се допаѓа ова.
  8. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Денес исчистив цела куќа плус балкон и ако на крај не ми се признае тоа се селам во Туркменистан. :D
    Брзо ми помина денот, да не речам одличен е па да видеме што ке се случува до крајот.
    Очекувам повик, дома место не ме фаќа.

9. Hajdi22

Hajdi22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2015
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    373
    Еве сум пак тука. :)

Денес се видов со бившиот. рече дека сум се променила. На полошо. Рече да му се јавам кога ќе се променам на подобро. Неговите зборови допреа до мене. Ќе се променам на подобро ама тогаш ќе нема место за него во мојов живот. Туку до мене ќе биде некој кој нема да ме повредува и нема да бара да се менувам. :)

На okcenzi, samovila.red., skorpija123 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Денес е еден од оние „what the fuck правам со животов“ денови.

|-)

На sweet-cherry, Captain-Omni, Trnche и 5 други им се допаѓа ова.
  11. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    12.628
    ...На крајот од денот само се потсеќаме на шансите кои не сме ги искористиле. Затоа користете ја секоја шанса која ја имате,затоа што животот не дава секогаш втора шанса, понекогаш единстевениот избор кој го имате е сега или никогаш. На крајот на краиштата секогаш е подобро да се каете за нешто што сте го направиле отколку за нешто што не сте го направиле. :)))

На Lella, IronLady, Snow-Star и 3 други им се допаѓа ова.
  12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Имам некоја мотивирачка фитнес сила едвај го чекам крајот на денот за да вежбам.

На De-lovely и kjukli им се допаѓа ова.
  13. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Деновиве ми беа хаос, цела се мрднав, сабајле си легнував на пладне станував.. Се пореметив само затоа што на некој му текнало да руши и буши кога јас имам испити. Фала многу. Единствено што ме спасуваше деновиве беше вежбањето. Убаво препотување и мир на душичкава. Е така, од сега цело време ќе си вежбам кога ќе ми биде нешто.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.044
    Допаѓања:
    10.472
    Остарев веќе за заглавување до 4 во недела и утредента одење на работа ;( Ми излезе денот низ нос. А и не знам што ми текна ваква будалаштина да направам после толку години.
    Изгледа уште си бладам зошто ко вчера ми се гледа кога после излегување мавав еден туш и одев на полагање. Све ми беше рамно и подносливо. Спиење 3-4 саати - премија :party: Студентски живот убав, све си напраил во 24 часа, а поим немаш како (waiting)8-|:muscle:

Заклучок на денот, многу преценување не е на арно :sweat:

На mimiiiii, Ivy89, Annath и 11 други им се допаѓа ова.
  15. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    СДК ... човек кога има избор, тогаш не знае како да избере и што да избере. (waiting)
    Хм, лет ит гоу! Животот веројатно ќе ме насочува и понатаму по која насока да се движам.

На sweet-cherry, eliesaab, Snow-Star и 2 други им се допаѓа ова.
  16. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
    Сакам да кажам дека подосадно од денес никогаш не ми било! И одам сега да си ја гледам Збогум Румелија.;(

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  17. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    724
    Допаѓања:
    932
    Јас не знам кое е задоволството да се истакнеш себеси со тоа што ќе го оцрнеш другиот. Абе ако те бива и ако си толку квалитетен истакни се со своите квалитети. Ама не пошто за ништо не те бива се обидуваш со ситни подбуцнувања да ме истурнеш.(n)

И не, нема да ме натераш да се спуштам на твое ниво. Времето ќе покаже кој колку вреди. Бидејќи ова е само почеток и не е само овој ден. а мене моето јас не би ми простило такво нешто.

А исто и луѓе чиј што речник се сосои исклучиво од „ЈАС“. Се ќе излезе на површина без гајле, не се луѓето вчера родени, тепани волци се. :handshake:(highfive)

Ова е иначе за срцката што ме смета за конкуренција и очигледно се подисплаши малку. ;)

Денес убав ден, среќен и се надевам еден од многуте. 8)

И еден поздрав до вас, ако не пишувам многу, многу ве читкам кога имам време.:hai:

На Lella, Jordanovska-K, samovila.red. и 6 други им се допаѓа ова.
  18. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Животот би бил многу полесен кога Морган Фриман би го раскажувал :~::d:

На sweet-cherry, Captain-Omni, mimiiiii и 15 други им се допаѓа ова.
  19. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    По машко и по автобус не се трча, секогаш стигнуваат нови...
    Фраза која деновиве се почесто и почесто ја слушам, а и да не се правам светец преку кРукчето од светчето над главата ми е...Од каде ли да почнам, ајде вака...
    Замисли дека си во голема просторија, музичка лупа, пред тебе куп испиени-недопиени пијачки, околу тебе напијанети-полунапианети другарки, нокти 30 цм исфарбосани и талент развиен како афрички водовод на 28 години...пропуштив ли нешто?
    Ааааа да па дечкото, каде е тој зошто никаде не го сместив?...
    Ај прочитај го првиот ред од постот и постави прсте на глава, а за овие потешките во мозочето лупни во ѕид...просветле ли ?
    Е да токму тоа, таа фраза и тие што ви пикаат такви нешта во мозокот се сега среќни со кретенчина покрај нив, а каде сте вие ? Промашивте планета ли, на пуста ли сте, Марс ли е ова ?
    Ма немојте ајде бе, бидете оние позитивно набацани и смешкасто буцкасти чупчина, тие се тие за кого би дале се ние машките, оние што знаат да тркнат два-три чекори по автобусот и да го фатат, за тие што знаат да се борат за машкото, да го освојат, иако тој не е некоја си тврдина тешка за освојување, доволно е да се појавите насмеани, веќе сме ваши...
    Има нешто нејасно тука?
    А и што е ова по ѓаволите, побрзо и поефтино че купам крокодил, наместо блуза од lacoste...

На Captain-Omni, eliesaab, Jordanovska-K и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Lotus-14

Lotus-14 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2014
    Пораки:
    372
    Допаѓања:
    664
    Очајувам да најдам некој на кој ќе можам да го продадам ваичерот за таблет... :sweat:;(