Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.632
    Допаѓања:
    2.474
    сдп почнавте ли да носите сандали? :?:

2. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.232
    Допаѓања:
    48.411
    јас сеуште не, да си ги средам прво ноктињата :D ама низ град деновиве видов повеќе што носат сандали отколку балетанки или чевли :)

На velesanka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Не ми дава ниту Home ...a пак кога стаса кодот на моб. и кога го вметнам на фб. пак не сака :worried:

4. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    150
    СДП зошто во некои теми каде што сакав да си видам мислење ми пишува немате дозвола да ја читате оваа категорија?? :^)

5. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Сакам да прашам што спејови за сончање користите и дај препорачајте ми некој....оти во план сум да земам некој од овие што се од орифлем и авон ама не знам колку се ефикасни...(инаку од оние спејови за потемнување мислам) ;)

6. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Вака, не знаев каде да го поставам прашањево па тука:

Многу сакам да чувам куче и долго време барам да најдам некоја убава раса
    (не џукела од улица - не зашто несакам туку нема да ми дозволат :worried: )
    и сега конечно најдов пријателка која ќе ми даде малецко, само кучката треба да се окучи па малку да потпорасне и да ми го даде.
    Работата е што татко ми не сака да чуваме, тој сака кучиња но мисли дека многу трошок и одговорност треба за тоа. Давајте идеи како да го разубедам да чуваме кученце, расата е мала не е голема. :)

7. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Немој да си го земала овој од Авон!!!
    Мајка ми го зема минатото лето, и двете кога се намачкавме се нафрлавме по целото тело. Прво мислевме дека е од нешто друго, ама кога по втор пат се намачкавме пак се нафрлавме. Истото ми го кажува и една другарка, која истото го користела и се нафрлала и она. Сега не знам каква е твојата кожа и како ќе реагира.

Еве го тоа. [​IMG]

8. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Е витамин се ставаше во кремата за лице? Читав еднаш одамна за тоа но не ми текнува баш убаво. Сакам да си ставам во кремата бидејќи многу ми е густа. Која е намената на Е витамонот (ако тој се става во кремата :D )

9. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Имав јас едни од орифлем од Bronze беа и многу беа убави ама повеќе ги нема :| А да не знаеш нешто друго за добивање на убава боја на телото имам слушнато за некои масла ама немам добро слушнато за какви масла се работи....

10. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Види ако твоите дома се против и ако за нив е трошок, не земај. Затоа што најчесто тие кучиња завршуваат после на улица и баш тие за две недели до месец и ќе умрат затоа што не можат да се снајдат сами. Инаку која е разликата меѓу расно куче и куче од улица (ок, јасно ми е изглед, педигре и остало ама сепак)?? И двете неизмерно ќе те сакаат, а замисли само со која љубов ќе те гледа куче чиј живот си спасила... Мене не ми е јасно зошто ти дозволуваат расно, а не џукелче? Мене овде се на се не ми штима и мислам да почекаш. Верувај дека е доста голем трошок, без разлика дали е мала или голема раса. Вакцини, храна, шампони,не дај боже ако се разболи и ред др работи.
    Едит: 'Професијата' во инфо не ми штима со изјавата дека не ти дозволуваат да чуваш џукела.(без навреда) И мене не ми дозволуваат па дома имам мачка со 5 мачиња, а во двор уште толку. Кратам од моја уста, од пари за искачање и јадење, и од мое здравје, спијат со мене на кревет. Немам намера да се фалам само стварно ми е преку глава од толку бездомници по улициве. Едноставно ако немаш сигурни услови не зимај.

11. HardSex

HardSex Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    498
    Допаѓања:
    2.425
    @butterfly.93

Витаминот Е спречува оксидативен стрес.При дишење внесуваме кислород,но кислородот е ризична
    "супстанца" затоа што може да предизвика молекулите да бидат претерано реактивни.Во ситуација
    кога молекулите кои содржат кислород се претерано реактивни,ги уништуваат клетките и структурата
    околу нив.Резултат=постар изглед на кожата.Витаминот Е спречува кислородните молекули да предизвикаат оштетување.Исто, витаминот Е ја штити кожата од претерано зрачење т.е. ултравиолетово
    зрачење(UV).

На butterfly.93 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Кажете ми, кои страни ги користите за симнување мп3 песни, ама некои со навистина одлична понуда на најнови, но и стари песни?

13. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    И јас го имам користено овој ама јас не се исфрлив,баш убав ми беше.Мада на Нивеа ми се поубави :) И така :wasntme:

14. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    ^
    http://www.youtubetomp3.com
    Си копираш линк од песната од youtube, и овде ти го претвара во mp3.
    И не само песни, било какво видео можеш во mp3 да претвориш. :)

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  15. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270

Јас да можам би ги собрала сите кучиња дома, не гледам дали е џукела или не, тоа не ми е важно. Ама моиве... :worried: :D не ги сфаќам....
    Само тие изгледа мислат дека цел терет од чувањето на кучето би паднал на нив, а јас им ветувам дека јас ќе го хранам, бањам, шетам, галам и се друго. Како да ги убедам да ми веруваат? :) Мислам дека малку ми веруваат но се плашат да не ги ... зезнам да речам. :D

Па не знам, тоа ми беше како прво искуство, дека до сега сум потемнувала секогаш ама така сакав да пробам... :D

16. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    http://www.video2mp3.net/

И ова е добро. Копираш линк од YouTube и го претвораш во мп3 и си го симнуваш :)

На wings и Nightwalker им се допаѓа ова.
  17. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.210
    Допаѓања:
    10.205
    СДП направив ли грешка што ја издадив довербата на сестрата на дечко ми,пошто му кажав дека дечко и е болно љубоморен и и се заканува?
    Се чувствувам многу лошо сега.

18. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Мислам дека не е грешка Багуфче. Поарно да знае, бар ќе може да и помогне да раскине со него(претпоставувам дека сака да раскине). Објасни и дека си го направила тоа за нејзино добро. Може ќе ти се лути на почеток, ама ќе сфати со тек на време ;)

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Багуфче, штом си му кажала значи си мислела дека така е правилно да направиш. Јас лично не би се мешала, но разлика во карактери ете :) Секој различно би постапил. ;)

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.210
    Допаѓања:
    10.205
    Работава беше дојдена до многу озбилно.Девојчето многу го сакам и не сакам да страда.Досега криев и кога ја видов денес не можев повеќе,искрено.Мислам дека добро постапив.
    Фала ви на одговорите.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.