Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Леле јас лани го имав истиот проблем...прво треба да го пријавиш во службен весник на Р.М.уплаќаш на уплатница во пошта тие ќе ти кажат таму колку пари треба ....послем со уплатницата му ја носиш во студендски и нов индекс и плус треба да пополниш уште една уплатница за изгубен индекс мислам над 1000 денари е таа....и послем пишиш молба...и така ти го пополнуваат индексот,и послем пак одново си собираш оцени гледај то да го напрајш и да ги собериш оцените што побрзо оти послем ќе имаш проблеми со запишувањето на следниот семестер....

На spanko му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Многу повеќе. Прво да пријавиш во студентски, па да објавиш во службен весник, па да стои 7 или 10 дена. Па после тек купуваш нов индекс. Инаку се плаќа околу 50 евра се насе . Околу 2000 ден казна на факултет, 500 за службен весник и нов индекс. Кај мене е вака, а мислам и сегде дека е исто.

На spanko му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    И настојувај да ти ја земат уплатницата како доказ дека имаш пријавено во службен весник,оти мене ми бараја исечок од огласот а весникот се зема по порачка и е околку 500 ден...и одвај некако ај со уплатница ми прифатија мене се насе ме фати 3000 ден за нов индекс и фала богу само од 1 година ми беа оцените за земање оти сега завршив втора.....

4. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    девојки ве молам страна за превод
    само да не биди Google Translate плс?

5. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    http://365.com.mk/recnik/
    не преведува цели реченици но многу ми се допаѓа. јас секогаш го користам ова, зашто не дава замо едно значење на зборот туку и повеќе :)

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Koлку чини порака и повик(кон оне мрежата) ако сум во Америка и претплатник на ONE?

7. kumalisa

kumalisa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    74
  8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Зошто јас не можам да најдам тема во дадената опција? |(
    Само јас не можам, не знам?

Ги пишувам значи клучните зборови, и ми дава нешто што не ми е потребно, или воопшто не ми дава.

На moni24 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.596
    Допаѓања:
    161.111
    Не можеш ни воопшто да вртиш и пракаш пораки.Штом се качиш од Париз или Виена (претпоставувам дека така ќе ти е конекцијата) ја губиш мрежата.Пред две години не можеше ниту на т мобајл,сега не знам како е.Ќе си купиш американски број,поевтино ти се фаќаат разговорите и пораките (е сеа,не најевтино,ама...сепак).

10. Tanjus

Tanjus Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    70
    Кај се наоѓа Елит продавницата во Скопје?

11. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Во ГТЦ на 2ри кат, спроти Еко (доколку го знаеш)

12. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Некој сајт каде што има убави слики? На пример да си пишам збор и да ми извади слики за тоа...?

13. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Девојки гледав на форумов диети и Ме бендисаа три:worried:outh Beach,тридневна и Диета 5 фактори. Ги пробал некој овие и која е најдобра?

14. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.629
    Допаѓања:
    2.473
    сдп во врска со праксата што треба да се изработи.. колку саати/денови/месеци треба да се оди се знае или секој факултет посебно си одредува? има ли некој закон :?:

15. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Девојки сакам да ве прашам -имам една другарка која сака да се омажи за еден кој е водолија во хороскоп , а таа е овен и сега сака да дознае дали си одговараат, вие што мислите ???????
    Дали воопшто има некоја страница каде што тоа може да се види или прочита ???????
    И дали некоја девојка од тука е овен во хороскоп и дали е во врска со некој што е водолија во хороскоп ??? Ве молам помогнете и на другарка ми ....очајна е ... :( (премногу верува во вакви работи и сега не знае што да прави, иако јас мислам дека тоа нема врска, ама мене не ми верува)

16. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.351
    Ако не си одговараат ќе одбие? :^)
    До свадба дошло и до сега не проверила, а толку многу верува...

17. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Нека се јави кај Сабина, три канти масло, петнаес свеќи и учење напамет сите зборови од Вајтснејк.

Јас сум овен, и имав дечко водолија, ама раскинав (воздушен знак, пфффт он мене). Ама нека отиде она да им направат натална карта, ваљда раат ќе биде после.

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    :tmi: Викаат оган и воздух биле опасно добра комбинација ... За Овен Водолија не знам ...ама може да одговараат. Мислам нека оди кај хинду астролозине да и кажат дали им се погодени знаците и дали може да се земат. Најсигурни се они. |( :tmi:

19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Мене еден овен сакаше да ме убие,ме бркаше со нож низ населба,ама ајт не мора да значи дека се сите такви.
    И другарка ми иста комбинација се,се трескаат секој ден од земја,ама од љубов е тоа,да видиш какви срцки се.
    А, нека носат кило сол со нив,да не ги урочи некој де.
    Нека палат свеќа во џамија.
    И тоа,супер ќе бидат.

П.С не е тешко да напишеш овен водолија на гугл... :?:

На Saya му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Јас сум водолија, и не би се ни фатила со мене, не пак да се мужам. Едино за г’з би се фатила, пошто ми е добар, другово јок!

:!:

Ооо Господе каде е смајлито што се крсти, човек се воздржува да не е саркастичен, ама како?! Господе прости ми, девојко и ти, ама прашањево ти е глупаво.
    Како досега не си направила натална карта другарка ти не ми е јасно?! :^)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.