Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. maca99

maca99 Популарен член

Девојки кажетеми кои се убави ленти за депилација,од кои да си купам :wasntme:

2. Chupe

Chupe Популарен член

Мислам дека Veet розевите се најдобри (барем мене ми се) :?:

maca99 likes this.
  3. DAngel

DAngel Форумски идол

Мене најубави ми се Силк, порано секогаш користев Veet ама Силк си ги зедов по препорака на една моја братучедка која рече дека е алергична на восокот и ја исфрлало од Veet. Исто ми рече дека Силк многу подобро и ги ваделе влакната. Јас ги пробав и од тогаш ако користам ленти, ги користам само нив.

maca99 likes this.
  4. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Сд ги прашам домаќинките, дали некој знае сервис за хемиско перење на волнени теписи и каде се наоѓа.
    Ако имате контакт телефон,ве замолувам во Л.П.

Почна кречењето и летно чистење,Аирлија.

5. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Ама вирусот може и да се слушне таков звук,а и не мора. Зависи,но јас сепак прашав ако има тогаш сигурно е од тоа. Тројанските вируси ги уништуваат и деловите од компјутерот... Јас не знам да ти препорачам некој кај кој можеш да го поправиш,но однеис го кај било кој нека ти каже што треба да се направи па тука можеби ќе ти помогнеме некако... Инаку таа не може да стави нов антивирус бидејќи многу е оштетен значи екранот не и се вклучува. :worried:

6. MissCupcake

Во технички проблеми некој се имаше пожалено за ова и мене всушност ми е така некој имаше спомнато (во истата тема) дека билката работела на тоа. :)
    Инаку јас упорна пак да прашам, знае ли некој информации за чивавите што се long coat? Барам на Интернет ама малку е некој можеби чува таква чивава? :)

7. baguf4e

baguf4e Популарен член

СДП во право ли е другарка ми што толку многу ми се налути зашто и изгубив една лента за коса несакајќи :!: Ми ја даде да ја носам,итно ми требаше,а дома нигде не можам да ја најдам.Знам каде се продава иста и и реков дека ќе и ја купам истата и ќе и ја однесам до дома,а таа ми избега од сред пат,налутена ме остави сама...?
    Да и се извинам,да и купам две,што да правам?
    Детско ми е ова,ептен,ко од вчера да сме другарки...

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Абе, не би требало за една лента да ти се лути.
    Да не е нешто емотивно врзана со лентата, драг поклон да не и‘ е...? :?:

Како и да е, купи и‘ ти нова, ЕДНА, нема потреба од две мислам.

baguf4e likes this.
  9. MissCupcake

Веројатно и е бидена подарок и е емотивно врзана за неа. Можеби мисли дека ти си го знаела тоа и дека сега и викаш како не е ништо ќе ти купам нова... Извини и се и речи и дека ја разбираш ако е бидена нешто како емотивно врзана за неа ако и е бидена вредна или ако и е бидена подарок од некоја важна личност... Ако е нешто такво можеш да и ја подариш не како да и даваш оштета туку како да и ја подаруваш бидејќи пријателството ви е важно. :) А ако не е вака тогаш јас не сфаќам зошто да ти се лути за лента...

10. baguf4e

baguf4e Популарен член

Не е емотивно врзана со лентата за коса дефинитивно.Најобична е,сошиена кај шнајдерка ама има скрос исти по продавниците.Не знам зошто толку многу се налути,и се извинив и и реков дека ќе и купам нова.
    Мене ми е криво што ја изгубив,ама што да правам сега?Нема назад...

11. velesanka

velesanka Популарен член

багуф4е и јас би се налутила.. ти направила услуга кога ти требало и ти да не внимаваш на тоа, и само така да кажеш ја нема шо да праам..

12. baguf4e

baguf4e Популарен член

Велешанка толку смртно да ми се налути за една стега од 50 денари стварно нема логика.И се извинив и и реков дека ќе и купам иста.Што повеќе сака?
    Ако мислите дека е во право олку што се лути,океј е...Јас знам дека згрешив ама секој прави грешка и мојата грешка не беше во никој случај намерна.

13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Абе Багуфче, детска работа што ја правиме и по стари години. Избувнала малку повеќе. Не е ништо сериозно. Купи и нова и подари и ја, извини се и ок ќе е. Нормално не требало така да реагира, ама понекогаш човек си реагира како што си реагира не може да се воздржи. Можеби и не сака многу многу да ги дава своите работи, пак кога веќе ти дала нешто си и го загубила и дошло како „знаев!“.
    Батали. Ќе се смири :).

baguf4e likes this.
  14. BeYourself

BeYourself Популарен член

Не знам зошто така изреагирала... Стварно ми е несфатливо. :|
    Ете на пример, една другарка кога ми скрши едно венче, ми беше ептен жал, но не се налутив. (ми беше жал поради тоа што ми беше подарок од крштелниците, кога бев кума) Ама, ајде викам, за едно венче ли сум, сепак имав и други подароци од истите луѓе, другарка ми ми се извини и крај на работата.
    Ама, на другарка ти доколку не и е подарок, спомен, а си се извинила и се се понудила да и купиш нова лента, не знам зошто толку паничи. Што е претеризам, претеризам е.
    Па и за 545 ленти нема да се налутам на добра другарка зашто ненамерно ги изгубила.
    Прашај ја што е проблемот, можда нешто ти се лутела, па сега кога се случило тоа барала причина за да ти се налути!? :^) Сепак, не би требало да биде толку алчна... Барем, јас така мислам. :)
    Се надевам ќе си бидете добри другарки како до сега. :)

15. LadyStyle

LadyStyle Истакнат член

сдп итно кој беше бројот од салонот за шеќерна депилација во капиштец што е...?

16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Ми треба некое брзо сосче или прелив за чипс, пишувам тука затоа што ми треба хитно :)

17. nena2010

nena2010 Форумски идол

Александриа професионал тм
    адреса: 9-ти Мај 42/10

место: Скопје

MK
    41.99412182221088621.415293216705322
    телефон: (02) 6090 806

локација: 100м после Католичка црква, наспроти пералните

18. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Девојки денес на факс бев во едни сандали на полна пета, и бидејки одев пеш така малце поише, односно од факс до Веро-Центар ми се напраија плускавци.
    Е сега проблемот е што вечер треба да излегувам и си смислив комбинација со едни високи салонки, ама од ова плускавциве ќе бидам ко на јајца да газам, ме болат многу. Па сакав да прашам дали некој знае некаков си инстант лек барем малце од малце да ги потсредам не се малце 4 се ;(

19. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

За лек незнам, ама стави два ханзапласа на местото на плускавицата. Јас бев на свадба и на прстот ми излегоа, ставив дури 3 ханзапласи на прстот и немав проблем после тоа.

najubava2010 likes this.
  20. mia9184

mia9184 Истакнат член

Juicy likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.