Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.640
    Допаѓања:
    161.580
    Најдобрата комбинација искача вака...земаш нешто потемна од најсветлата сина што ја имаш во палетата и ја мачкаш по цеееееел капак до веѓата и демек мангупка си,засенчуваш со маааалку потемна и ставаш црн креон,ама внатре во окото,на линијата!Под него не,никако,туку само внатре!И маскара и толку!
    Е кога ќе видам вакво нешто...а гледам...ми оди,да извадам влажна марамица и да ја избришам!
    И многу се нервирам што мислат дека они е со зелени очи,ако нашлапаат зелена,ги нагласуваат,оние со сини со сина...аааау...селско.Се извинувам ако некого увредив,ама...не го бива!

На LivingGlam, senza.parole и Trendafilka им се допаѓа ова.
  2. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Може ли на фб да се направе да не ме боцкаат некои што не ми се пријатели?
    Има едни ептен досадни.

3. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.454
    Допаѓања:
    9.268
    ^ НЕ може, единствено можеш да ги блокираш тие личности.

СДП многу сум уморна, со главоболка, а вечерва треба да излегувам и да бидам свежа до 3-4сабајле, некој енерџајзер, ама да не биде тоа ред бул, гуарана и слично?

4. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    18.521
    Јас да ти кажам,имам исклучено опција за стигање на маил секој што ќе ме боцне,па и не ни приметувам воопшто дека некој ме боцнал.

5. Dejana.M

Dejana.M Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    411
    СДП девојки де дајте ми некој песнички онака романтични во стилот на Bryan Adams.....или Hero од Enrique Iglesias?
    Нешто сум како блокирана моментално :wasntme:

6. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    18.521
    http://www.youtube.com/watch?v=9u7hGkL5 ... re=related :)

На Miss-Independent, Dejana.M и julie77 им се допаѓа ова.
  7. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Сакам да прашам како да си ги симнам сите сезони од Sex and the city?

8. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.070
    Допаѓања:
    9.813
    Можеби во Скопје,јас од сигурно извори за овде кажувам дека денес ја пуштија. :)

9. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    На Waka-waka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. nicol

nicol Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    139
    СДП дали знае некој друга страна за симнување преводи зошто од ваа страна титлови.нет симнав превод ама не е тој, и тоа знаат да направат да го утнат фала однапред

11. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Ај некоја од битолчанките нека ми каже каде во Битола можам да најдам Swarovski накит?

12. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Дечки со оглед на тоа што фустанот ми е гол грб, си имав проблем околу градник. Не ми личи отпозади ниту циликонски градник, некако ми е мене тоа премногу кичесто. А фустанот нема корпи па си купив вакви „силикони“ :lol: Само на градите се местат, ама се лепат гледам.. што ќе биде со овие којзнае :D Има некој искуство со такви. Да не ги одлепувам уште сега, на лице место ќе ги нанесам.. ама дали стојат ме интересира да не си ги барам после некое време цицките во гаќи :wasntme: :rofl:
    Еве вакви се [​IMG]

13. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Ќе ги бараш негде испопаднати на земја. :D

14. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Карина , немам искуство ама знам дека ваквите не се за една употреба :) Околу 100 пати мислам дека можат да се носат, па би ти препорачала да си ги поносиш малку по дома, чисто онака да видиш како ќе стојат, дали ќе се удобни и т.н.

Патем од кај ги зема? Можно е и мене набргу да ми требаат :lol:

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Немој бе така да ми збориш :D Ама стварно не знам што друго да правам, нема корпи фустанот а така не планирам да одам без ништо :lol: Силиконски градник ете имам, а никогаш го немам носено. Така нежен фустанот, силиконот да ми штрчи и светка, аа не :puke:
    Останаа овие, а што ќе доживеам со нив останува да се види :D

Едит:Маца сега видов дека си пишала, од Струмица ги купив од Глобал :) Ме зауми сега да ги пробам. А другарка ми имаше купено, вика не бива сега баш не се лепат како првиот пат.. Да ги пробам ама утре ако не стојат како што треба стварно ќе биде интересно :D

16. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    СДП зошто не ми оди постирањето на клипче од youtube со embed code како што порано се правеше? :?: Нешто се има сменето или јас имам заборавено? :^)

17. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Рената, сега само копи-пасте на линкот, па кликни испрати, и ќе се стави видеото. (Кога одиш на ПРЕГЛЕД нема да ти го покаже видеото, туку само ликот, ама кога ќе кликнеш на ИСПРАТИ се пројавува)

На renata77 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Карина, овие се лепливи и стојат без ништо залепени за гради, е сега никој не гарантира дека нема да се одлепат, ама и да се одлепат не ми се верува дека ќе паднат и градите ќе ти излезат.
    Па пробај носи ги некое време дома, за проба, па ако се покажат добри купи уште едни и тие на ново носи ги, таа варијатна ти е најдобра, однапред не можеш да знаеш што ќе биде.
    Значи има ризик дека ќе се одлепат, ама не е 100% зависи и колкава ти е големината, дали ќе се испотиш па да се слизнат, не сум носела затоа не гарантирам, најубаво да пробаш да ги носиш, па ако се покажат добри купувај нови :)

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Дали на некој корисник на семејна пензија му се случи да не му ја исплатат пензијата денес?Мене ми се дешава 3 пат,значи 3месеца ми немаат исплатено а проблемот ни они не знаеле во што е :devil:

20. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Зошто бе и за овие нема туторијали на ју тјуб, никоја ли не сака цицките да си ги покаже :wasntme: :rofl: Шала на страна, се надевам ќе стојат на место колку-толку.. Немам време да купувам уште едни, вечер заминувам т.е веќе сабајле доаѓа кај 3-4 наутро и свадбата почнува утре така да тоа е.
    Сега читам на кутијата, дека можат повеќе пати да се користат што значи би требало да се добро лепливи :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.