1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Има бе,како нема јас си купив за 2 илјади. со цирконче.

2. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Злато? :o
    Дечко ми кога барал за мене сите што му се свиѓале биле од 7 до 13000... А и јас имам разгледувано, баш во златарата што е кога се иде од Рекорд накај плоштад, видов еден онака најобичен, ништо посебно немаше, цена-9000 :?:

3. Marchesa

Marchesa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    965
    Во сабота сум на свадба и си купив многу тесен фустан. Добро ми стои ама сакам да бидам flawless(девица во хороскоп, што да правам).
    Ако некој знае да ми каже кај можам да набавам квалитетен мидер ама не како гаќички, туку како панталончиња да е долниот дел. И да ми кажете ако знаете како се движат цените, дека никогаш не сум купувала. Фала ви :$

4. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Да, да злато,ама тенок е најобичен, едноставен.
    Од Штип го купив, има евтини кај нас.

5. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.233
    Допаѓања:
    48.436
    Има и ефитини и убави , јас купив од златарската уличка во гтц преубав прстен ( бело злато) со циркончиња во вид на цветче. Го земав 4200-4800 , не ме фаќај за збор поодамна беше :) .
    Дечко ми ми зема прстен сега во скоро време , баш онака симпатичен, не нападен за 3000 :)

6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Секаде кај што има и мидерче гаќички треба да има и мидерче панталончиња.
    Го носат обично постари жени, жени по пораѓај така да побарај во лиска, знам мајка ми има од таму.
    А и имаш една продавница горе во гтц 1 спрат, негде доаѓа по пролазот кај адидас да одиш накај жена парк. Продавницата е за долна облека и е копија на Лиска :)
    И тука треба да имаш такви мидерчиња. Или во Грација карши зелено пазарче.
    И на пазар можеби, не знам ;)

7. Marchesa

Marchesa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    965
    Фала ти :angel: Ке ги поминам местава утре :)

8. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    да прашам има некој купено од овој накитот што е во космо мафран прегеска гледав има интересни работи ми се допадна едно прстенче не беше скапо ама се мислам бижутерија ли е оваа бидејки цените им се многу приступачни а се италијански бренд или пак од златара да побарам ама таму за еден тенок прстен цена огромна во двоумење сум

Прикачени фајлови:

• mafran_small.jpg
      mafran_small.jpg
      Големина на фајлот:
      13,1 KB
      Прегледи:
      164
  9. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Прстени кои јас ги видов беа со бело злато и некои циркончиња, едно, две и беа 3000. Но ако веќе купувате прстен, земете и визит карта за да оди да и го направат таман, бидејќи прстените се со средна големина и ги кратат или пак им додаваат. Сепак убаво распрашајте се. :)

10. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Има некој што знае нешто за договор за продажба?
    Обврски на купувач,продавач,битни елементи... :?:

11. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    891
    Леле ај некој нека ме просветли како на фејсбук да направам да не ми се гледаат кои ми се friends туку само family на профилот.Цела вечер се мачам неможам да го најдам кај се менува

12. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    сакам да прашам дали некој знае каде може да го изгледам онлајн филмот александар македонски? фала :)

13. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Account>PrivacySettings, па одиш на она, Connecting on Facebook -Control basic information your friends will use to find you on Facebook. View settings (болдираново се клика), и на see your friend list местиш only me. Тоа е тоа. :)

На mila89 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    http://www.solarmovie.eu/movie/playlink ... 22/part/1/

Enjoy! :)

Едит (за МацаЛав): Најдов неколку договори за продажба, па види според членовите што би биле обврските и елементите. Се надевам ќе ти помогне. :)

http://marjan.mk/2010/dogovor-za-prodaz ... n-predmet/

allegory.mk/dokumenti/Dogovor%20za%20konsignacija_final.pdf

http://www.nbrm.mk/WBStorage/Files/Regu ... odazba.pdf

http://www.mchamber.org.mk/data/webdata ... 7-2006.pdf

Симнувај ги документите и види си. :)

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  15. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    САКАМ ДА ПРАШАМ!!!

Што е финтата со рекламата што се мота шизофрено насекаде по градов

G . A . G . A наскоро

мислам WTF Повторно некоја инфантилна финта..или?„?„

****************************************************************************

И САКАМ ДА ПРАШАМ уште едно по-конструктивно прашање :) надевајќи се дека тука побрзо ќе добијам адекватен одговор...

Долгогодишен потрошувач сум на Garniere Fructis колекцијата - поготово маската за коса. Е сега покрај тоа што амбалажите им се сменети, забележав дека и својствата им се сменети (наводно подобрени и усовршени) но никако неможам да си ја најдам идеалната маска која ја користев претходно. Па би замилола некој кој има повеќе искуство да ми помогне.[​IMG]

Сабајле се двоумев помеѓу двете новопонудени

Oваа: Garnier Fructis Repair&Shine ULTRA NUTRITION 3min само што неможам да ја најдам нашата амбалажа (цела е златна како капачето) и делува за 3 мин (за разлика од досегашните кои делуваа за 1 мин)

И оваа Garnier Fructis Color Resist 1min
    [​IMG] Oд прилика мислам дека и амбалажата кај нас е иста...

Е сега јас ја купив златнава...но штознам некако ми е страв да не ја расипале целата колекција...па би ве замолила доколку некој ги користи новиве брендови да ми помогне со сопственото искуство... Би ви била многу благодарна... :* :inlove:

* ќе го постирам ова и во соодветната тема за маска за коса, но некако се надевав дека тука одговорот би ми бил по експресен, а некако ми се брза :)

16. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Сакам да прашам за што всушност служат маските за коса...до сега немам користено....дали ја бркаат истат функција како регенераторот или.... и дали можи да се користи и регенератор и макса..или доколку ја користиш маската нема потреба да се нанесува и регенератор.... :^)

17. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Mислам дека регенераторот е поблаг за косата и можеш да го користиш повеке пати неделно,а маската е некој вид третман што малку појака за косата и се препорачува само 1 неделно,во спротивно може да ја уништи косата,ова од искуство :D имав една маска што многу убаво ми мирисаше,и си ја ставав секој втор ден и косата како краста ми се направи :x инаку овие од гарниер не ги имам пробано

Tуку и јас сакав да прашам нешто,не знам дали се имам изјаснато дека сум бела како сиренце,или вампирче(како што ме викаат овие дома |( ) и ме советуваат да одам да се прскам она за тен,солариум што ти знам јас? E сега само од еднаш се фака боја или повеке пати се оди? не смејте ми се,никад не сум била :D

18. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Во солариум ако одиш треба повеќе пати да одиш од еднаш нема ништо да направиш можиш само да поцрвениш и да ти се излупи кожата...

19. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    луѓе како се викаше оваа на сликата ми треба итноо :sweat:

Прикачени фајлови:

• Слика.jpg
      Слика.jpg