Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Е не сум знајала дека се дува и од глад. А значи поарно е да си јадеш преку ден убаво, а вечерта (после 20:00) да не јадеш или :?:
    Некој ми викат ногу пијам вода.... демек од тоа било. Стварно незнам, ама нервозно е, секоја вечер по 200 стомачни и ја па коа дое 22:00 како да балон сум вечерала :sweat:

2. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.036
    Разгледував темиве на фемина чисто од љубопитност и стигнав до твоето мислење,па решив да направам профил и тебе да ти го посветам првото мислење.Иначе,се што внесуваш ти оди во стомак и стомакот се дуе нормално,јас сум машко и јас имам сличен проблем со тебе,не ми е нешо голем,али сакам рамен,и јас правам по 200 долни и 400 обицни,не секој ден,али праам и вежбам,али пак неможам да стигнам до саканиот резултат,лебот е голем фактор,но и макароните се да знаеш,затоа викаат најдобро е да се јаде умерено и да не се прејадуваш,дека стомачните попуштаат и после стомакот ја задржува таа форма,затоа внимавај со водата,пиј ја,али постепено,не ако треба денес да испиеш 2.5 литри,ти наеднаш 1 литро,туку чаша по чаша и така,тоа се дел од моите искуства во врска со ова,не ми текнува уште што забораив да спомнам....:):):)

3. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Епа ајде прво „Добродошол на форумот :) и фала шо ја имам таа чест првото твое мислење да го дадеш на мене ;) :D
    Е за водата да имаш право, треба да пијам полека. А јас одма пола шише испијам (жедно говедо сам шо да праам)
    Те сега си најде една супер диета, таа шо ја држи нашто Трендафилче, па ми се чини супер, па ке си ја пробам од Понеделник.
    А за прејадување, не јадам толку ногу, у последната недела само салати и малку макарони или ориз или варен компир :)
    Па да се надевам дека диетата ке ми помогне сакам само 5 кила да ослабеам , сакам да сум 55 не 60 :D
    Сепак танк ју за советот
    Ако има некој уште некоја идеја од шо може да се дува стомакот нека каже, нема лошо да ми дое ;)

4. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    SanjaKirchner мислам дека и јадењето зеленчук после 18 часот многу влијае врз дувањето на стомакот.

5. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.036
    Хех,нема на што,али ако сакаш да ослабис и онака времево ти го овозможува тоа,жешко е,малце потрчај и ќе биде се ок,поззи :)

6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Дечки ако ви се наоѓа во компјутер есеј по англиски, да ми го испратите преку ЛП ако не е проблем. Колку повеќе толку подобро, ќе се вежбам малце за матура околу есејот па што повеќе теми прочитам толку подобро. :)

7. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    1.151
    Девојки, нешто да препорачате за гужвање на коса, ама да не е како Taft оти после 5 минути лепи ненормално. Само колку да навитка, влажен изглед ор самтинг, не да ми ја слепува косата. :sweat:

8. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    За кршење на косата можеш да употребиш восок.Моја препорака Subrina или Subrina Proffesional.

На goddess.Of.chaos му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Лани кога се појави овде беше околу 800, верувам дека држи некоја иста цена отприлика, во Unique.

10. SpoiledBaby

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Помага и тоа како.Го користам скоро 1 и пол недела и има ефект мазно лиценце и црнките почна да ги снемува :wasntme:

11. SpoiledBaby

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    СДП ќе сака ли некој да ми објасни ми треба итно
    Фала однапред :wasntme:

12. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Vo Leptokarija ima prodavnica kaj sto ima Vans ama ne znam tocno kako se vika :)

13. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    вчера повторно почнав на аеробик и денес нормално ме болат нозете но сакам да одам вечер пак дали е подобро да одмарам денес да одам утре или и покрај болката да продолжам со вежбање колку можам?

14. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Продолжи со вежбање.

На joelle му/ѝ се допаѓа ова.
  15. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.192
    Купи си Хоби, преубаво е.

16. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    Еден аналгин и правец пак наредно на вежбање.Најважно е да си останеш доследна, не како мене да забушаваш :rofl:

На joelle му/ѝ се допаѓа ова.
  17. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    СДП како може да сија направам профилната слиак на фб да може да се гледа само на профилот а кога ке оди некој во слики на профил да неможе да ја види??

18. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    ^ Privacy settings > customize settings> Edit privacy settings for existing photo albums and videos> Profile pictures>Only me.

Ама вака цел албум само ти ќе си го гледаш, за посебна слика колку што знам не може. :)

19. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    3 дена по ред пијам аналгин секој ден, дали е тоа нормално?
    Оти ќе продолжам да пијам и во наредните неколку. :worried:
    Имам болки кои не се издржуваат, па морам да пијам, се додека ги чекам резултатите и додека не ми препишат антибиотик.
    Друго чаре нема. :x

20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Немој Бројче доколку главоболката е издржлива, затоа што организмот ќе го навикнеш на аналгетици и после ќе треба да пиеш за секоја мала ситница. Обиди се да се смириш, и да преспиеш, со преспивање може да ти потпомине главата. А ако имаш внатрешна температура стави жив компир на челото, ја одмара главата и ја смирува температурата. Само немој да се труеш со лекови секој ден. Се што е претерано не чини. :*

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.