Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Немам можности за трчање. Инаку не се чувствувам тоолку исцрпено, веќе почнав да се навикнувам. Инаку да, се придржувам до планот и плус сега ќе вртам на хулахоп. А и орбитрејкот забележав дека навистина ме слабее. За една недела еднаш ослабев околу 2,5 кг. со само 3 пати вежбање по 30 минути. Инаку имам 80 килограми. Многу јасно е зошто вежбам повеќе :)

2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Епа тогаш јасно е дека секоја недела побрзо ќе ги губиш килограмите ако се придржуваш ;) дури и до 3 би можела за недела да симнеш , мислам можно е ама не е многу здраво .
    Како што ќе стигнуваш на помалку, бројката ќе се намалува и поспоро ќе летаат килата, ама па што поспоро толку нема да се вратат.

3. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Дома денес седам, па ми текна некое филмче да изгледам :D
    Некоја страна ( не македонска, ги знам сите) со онлајн филмови по можност српски/хрватски/македонски преводи... :?: ( не ничија земја) :)

4. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    СДП кај се изгуби тоа девојчето што беше потпишано Morkov4e и што пробуваше да забремени ама не и одеше? Она девјоче што ги изгубило родителите...Не ни кажа ни барем дали навистина беше трудна тогаш... :?:

5. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
  6. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.981
    Оди на http://www.mostfun.com/, имаш игри со неограничено време на играње. Само ќе имаш реклами на одредено време, ништо страшно, се трпат. Моите омилени хиден обџект се од тука. :D

Ла чика, сакав да ја купам пастава, но мајка ми, не ми дозволи! Ми рече дека содржела многу хемикалии, затоа што забите можат да се избелат само на заболекар, се друго е гола вода. И кога и реков дека сепак ќе си ја купам, ми рече дека ќе ми се истанчел надворешниот слој на глеѓта - или како и да се вика тоа покривката на забот - и ќе ми се појават дупчиња. Не ми се верува дека била во право. :x Добро е што не ја купив, веднаш престани да ја користиш.

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Дузи, а спуштањето е бесплатно ?

8. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.981
    Јес јес, ќе се изнаиграш. :D Натали Брукс е интересна игричка, тие со Сан Франциско и Сиднеј исто. :wasntme:

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  9. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Во конкурс видов дека пријавите се земале од таму (од школото), а за дипломи се добиваат плус поени. :)

СДП сега ми текна, кгоа зборувма со одредени личности за уписиве ми велат нешто лекарско, за вакцини требало да се вади. Па ништо не пишуваше на конкурсите, а и на вести како што знам не кажаа. Некоја сигурна информација има? :?:

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.823
    СДП колку чини обична вага за мерење?

11. Dejana.M

Dejana.M Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    411
    Дигитална 500/600 денари!

12. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    God damn! Ми падна мака зашто ги пропуштив Top 40 80's Rock на МТВ (ем ти ви, да не помисли некој на прва :D )!
    А колку сакав да ги слушам. :devil:
    Има ли негде листа да ги најдам? Плис хелп ми, Гугл несака. :(

13. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    СДП ако ми треба совет во врска со „другарство„ проблеми ова она , дека да ве питам да ми даете некој совет :$ Стварно ми треба........

14. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Чика јас ја користам пастава веќе скоро месец дена,и немам никаква лоша рекација на забите :?: И моите дома исто ја косристат,и се им е супер.
    Незнам стварно,може зависи до самата коска...Сеа ме загрижи :|

15. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.468
    СДП дали некоја феминка го има користено овој тоников за лице од Авон? Ако да, какви се резултатите, да не е некој што прави мозолки? Чекам коментари ;) [​IMG]

16. LadyDaget

LadyDaget Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    23
    па јас лани кога се запишував од таму ни даваа пријава, а таксена марка си купуваш од книжара ..и од државен натпревар или меѓународен ако имаш освоено некое од 1во-2ро или 3то место тогаш добиваш + поени :)

17. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Сакам да ставам пирс на ушето ама мама не ми дава. Да ставам без да знае или многу ќе се налути? :?:
    И тато го прашав, ама двајцата се против повеќе од една убетка на секое уше. |(

И ако ставам, ако не ја носам, ќе зарасне дупчето? Сакам на 'рскавицата да ја ставам, горе. :wasntme:

18. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    За пастата и јас сакав да ја купам и мене не ми дозволија, зашто содржела хемикалии, да беше така лесно избелувањето сите ќе имавме и без оние ласерски третмани скапи илјадници евра бели заби. Нели?
    Сода бикарбона е премногу штетна за забите, а исто слушнав дека и пастава содржела слични хемикалии.
    Мене лично забната коска ми е пожолта, порано многу се нервирав за тоа и ми беше и срам да се смејам за да не ми се гледаат забите.
    Али сватив едно нешто, подобро ќе имам пожолтеникави заби него заби изронети од пасти и сода бикарбона.
    Затоа умерено со тие пасти. Размислете 2 пати пред да ги користите, а и добро е да се консултирате со заболекар.

19. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Јас го користам,сега само што го употребив и немам некој реакции на лицето напротив баш сум задоволна,лицето ми е помеко и не ми се појавуваат никакви мозолки.Но сепак зависи до самата кожа,некому можеби не му одговара. :)

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    И јас сега бев до економското и прочитав дека требало потврда за примени вакцини. Пишува и дека пријавата е бесплатна и дека се подигнува таму.
    Ова за потврдата за вакцини, ни на мене не ми е јасно. Треба книшката да им ја однесам, или некоја потврда да вадам посебна кај матичен лекар? Уф, зашто комплицираат. :(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.