Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549

Секако дека ти зимаат :D сепак ти ја прават фризурата,ако не ти се допаѓа тоа не е нивни проблем па ќе пробат и со второзамисленотоо фризурче :D :wasntme:

2. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    http://tracara.com/poginuo-darko-radovanovic/

На stilas7 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.319
    Допаѓања:
    124.996
    јас имам пониѓтено такв профил. Прво ќе го пријавиш како што ти кажаа феминките пред мене, но потоа ќе испратиш маил од администраторите на ФБ го има на страната и ќе го избришат профилот. Поздрав.

На Faline му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Feminkaa

Feminkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    63
    Во Битола имало панаѓур за облека и слично од Шутка. Да не знае некој до кога ќе бидат во Битола?

5. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Што да му давам освен млеко на мало маченце бебенце?
    Мајка му го оставила ,прашував по комшиите дали имаат мачка со мали мачиња никој не признава
    несака да го земе никој ,душиче. Цело време мјаука ,исплашено е ,џуџенце малечко.
    Некои витамини да не треба или нешто слично ?мислам дека малку му е само млеко... :worried:

Плаче тоа ,плачам и јас со него :(

6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    На другарка ми маченцето кога беше мало му даваше и салама на мали парченца и паштета на меко лепче.
    Е сега не знам за колку мало се работи... :worried:

На kate-the-great му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Срце бе :$ Во млекцето можеш и лебче да му потопиш

На kate-the-great му/ѝ се допаѓа ова.
  8. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Тие што сте на кејблтел уште немате FoxLife? |(

9. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.672
    јас имам.. моментално има Очајни Домаќинки :rofl:

10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.319
    Допаѓања:
    124.996
    Смената е фреквенцијата. Иди на www.cabletel.com.mk има таму фреквенции на канали.

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    вечер во колку часот е ракометот и на која програма знае некој? :^)
    едит:и дали знае некој како во мрежата на оне се активира 400 минути за една недела мислам беше кон сите броеви на оне:на 181 ми се чини беше ама каков текст се пишуваше?

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    A1 20 часот.

На esperanca и aaaaa им се допаѓа ова.
  13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СД ве П за мислење од ваша гледна точка, но да ми одговорите најискрено, без тапшање по рамо и лажна надеж.
    Се работи околу уписот за средно. Училиштето во кое сакам да одам е подалеку од мојата општина и немам ниту една другарка или другар кој ќе оди таму. Значи сум скроз сама и за по пат и за таму. Дали би се запишале да сте на мое место? Ептен сум уплашена деновиве околу тоа како се ќе излезе. Не можам да спијам дури од што сум загрижена. Се плашам дека доколку отидам таму ќе останам сама, сите ќе бидат во друштво, а јас ќе останам и без тие другарки што сега ги имам поради тоа што ќе ни се разделат патиштата. Не сум тип на човек кој умее веднаш да се здружи и не можам баш лесно да функционирам доколку сите тие триесет ученика бидат со скроз различни интереси и размислувања од мене.
    Можеби е глупаво прашањево, но навистина сум многу загрижена и сакам да чујам и други мислења. :worried:

14. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.672
    немора да имаш предходни познаници.. таму ќе запознаеш итоа колку повеќе.. истиот случај беше и кај мене кога јас се запишував во средно,но се излезе одлично.. затоа не му ја мисли многу многу оди таму каде што ти е желба а другари и другарки ќе стекнеш секаде за најкраток можен рок! :*

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  15. TinaM25

TinaM25 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    41
    И јас бев соочена со истиот страв, кога се запишував во средно. Немај гајле, ќе си најдеш друштво, можеби уште првиот ден во новиот клас. Само храбро. ;)

16. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Торент за филмот Shadows in the sun? :) Од прееска тражам, нема :| (или јас неможам да најдам)

едит: пронајдов :)

17. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Од мене целосна подршка да одиш и подобро што си сама нова средина ново друштво,нови професори,ке ти биде поинтересно не се разочарувај вториот или третиот ден ако нешто неоди биди упорна.Да си се запишеш и храбро напред.Поздрав.

18. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Вајлд и јас сама одам и се враќам во школо , во прва кога влегов никој не знаев . Т.е од цела генерација немаше никој од моето основно . И искрено мислев ќе умрам , плачев неколку дена можда . Ама еве трета сум и имам добри другарки . Не е најубаво кога гледаш дека никој не знаеш , ама не е ни толку страшно.. :) Ако тоа школо е твојот избор , не треба да одиш во друго само зашто во тоа има некој што го знаеш :)

На Lux и Wild.Child им се допаѓа ова.
  19. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Вајлд и јас го имам истиов проблем, па најпрво ќе почнам од себе. Т.е. што би сторила јас доколку се најдам во ваква ситуација...
    Да бидам искрена еднаш и се најдов, тоа беше минатата година. Не дека не познавав баш буквално никој во цело училиште но од децата навистина немав некој познат. Тие што ми се паднаа по случаен избор ми беа повеќе непријатели отколку пријатели. Така си ја преспав цела година без друштво, со книгата во раце без апсолутно ништо да научам, па за влакно ќе си изгубев и година најискрено.
    Затоа на крајот се решив да се префрлам друго училиште но иста струка. Таму беа децата кои ги знам, добро се вклопив со половината од класот. Се дружиме сега и се е ок. Оваа година најверојатно ќе поминам одлична.
    Зборот не ми беше да те замарам со мојата прошлост, туку да ти наведам бар едно искуство според твојов случај.
    Сепак не е лесно да одиш во училиште каде не познаваш никого. Уште првиот ден вообичаено е да видиш некои девојки како се поздравуваат и се знаат веќе оддамна а ти само да стоиш настрана и да чекаш уште некоја осамена девојка како тебе.
    Така да ако не си тип кој лесно се вклопува во нова средина, немаш доволно смисла за хумор, или било која особина за која сметаш дека може да те истакне на почетокот подобро да не одиш на ризик.
    Но доколку се решиш да го сториш тоа ти посакувам многу среќа.
    Сепак никогаш незнаеш додека не се обидеш тоа е факт. И баш напротив, можеби супер ќе си поминеш а воедно и нема да ги баталиш старите пријатели бидејки секогаш постои слободно време за да можеш да се видиш со нив :)

20. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Ист беше случајот и кај мене.Сите другарки по различни школи се испозапишаа,јас си останав сама немав ни познаници од школото што го одбрав.Уште првиот ден си се запознав со едно девојче и со неа едно недела дена само си седев,ама баш со никој се немав запознаено.Од што ми беше тешко дека нема да се вклопам со тие од класот сакав да се префрлам во школото кај што ми беше најдобрата другарка,ама после таа гадна недела се здружив со пола клас.Така да ништо страшно сите поминуваат низ тие стравови :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.