Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.626
    Допаѓања:
    11.297
    Вајлд јас учам со повеќе мои другарки што ги знам цел живот и најверојатно не сум го преживеала тоа што го кажуваш но сакав само да ти кажам дека треба да го учиш она што навистина те влечи,а за пријатели и пријателки верувам дека ќе најдиш.
    Еве овде те познавам веќе година,дружељубива си,паметна си и знаеш да се снајдиш во секакви ситуации.Go for it,учи го она што го сакаш.Многу ќе ти биде криво ако се запишеш негде кај што не сакаш само заради друштвото.Јас имам другарки што се запишани да учат во други градови и не сакаат да се враќаат назад зашто поубаво им било таму,со тие деца од класот.
    Верувам дека брзо ќе се спријателиш со сите... :)

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  2. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Еве и јас да споделам нешто. Кога требаше да се запишам 1ва година се одлучив да учам во друг град. Се мислев многу. Се мислев дали да ги оставам другарките заради школото. Но решив да одам. На почетокот ми беше потешко (нормално секој почеток е тешок). Како што кажа Валерин многу од моите сокласници се познаваа меѓусебно. Но со текот на времето почнав да се дружам со поединци па со сите. И да ти кажам ако си решена да одиш таму каде што сакаш, и сакаш тоа да го учиш, тогаш оди. Овие ако ти се другарки нема да дозволат да се оддалечите, ни па ти нема да го дозволиш тоа. Ќе се гледате често. И јас не сум некој тип во лесно вклопување во друштво, но ете тоа си беше спонтано таму.

На palavoto.devojce и Wild.Child им се допаѓа ова.
  3. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Еве мое лично искуство, кога јас се запишав средно, не само што училиштето беше оддалечено туку беше во друг град, од таму познавав само неколку девојчиња кои беа многу поголеми од мене и завршуваа, така да и не замараа баш околу мојата нова средина :tmi:
    Но како и на се ново во животот така и на ова ќе се навикнеш, првиот ден ќе е најглуп ама отприлка ќе знаеш на што си и со кој си. Дружбата, спријателувањето и новите другари/ки ќе си дојдат со тек на време, не е битно дали си дружељубива или не сигурно не си сама и нема од што да се срамиш, бар не во денешно време кога сме сведоци на секакви чудесии ;)
    Според мене не треба да правиш грешка и да се запишеш во средно кое ќе ти е наметнато од средината, зашто тоа и ќе биде грешка...
    Одлуката е твоја и што и да одлучиш ова ќе има големо влијание за твојата иднина ;)
    Малце исфилозофирав, можам јас уште ама во главно тоа е, патот напред и цврсто чекори по оној кој сама ќе си го одредиш ;)

На aaaaa и Wild.Child им се допаѓа ова.
  4. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Едно бош прашање од моја страна :$ Дали кога се бакнувате имате жвака во уста ?! :^) :wasntme:

5. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    понекогаш :lol: :lol:

На Faline му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    :rofl: Зависи кога сум начекана со жвака :lol: Иначе не е неопходно, редовна орална хигиена и тип топ за :*

7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакав да прашам, таа страната што беше Смајли ако не се лажам еднаш ја имаше постирано за пеење онлајн, не ми текнува како беше мора да имаш микрофон за да пееш ?

8. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Ако мислиш на оваа http://www.karaokeparty.com/ треба да имаш микрофон за да пееш. А мислам дека и на други страни ти треба микрофон. Инаку како :wasntme:

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Ви благодарам на сите на одговорите. :) Ќе ве послушам. :*

Лукс: http://www.karaokeparty.com :) Можеш да пееш и без микрофон, но ти го дава само текстот и музиката, со тоа што не ти покажува поени и дали грешиш или не. :)

10. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    www.karaokeparty.com

11. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.436
    Другарка ми ја измачуваше истово прашање, значи ние сме четири најдобри другарки и три се запишавме во исто школо, а таа во друго, исто далеку од нашата општина, не познаваше никој.
    Неколку дена откако почна училиштето беше како попарена секој пат кога ќе излезевме, сите знаевме во што е проблемот.
    Прво, таа е премногу срамежлива и тешко се вклопува во нечие друштво, башка не е тип што ќе оди и ќе се тупне кај некој друг непоканета, а во тие први денови и да сакаш не можеш поинаку да постапиш.

Таа „депресија“ и траеше да речеме две недели максимум, потоа почнуваше работите да си доаѓаат на свое место. Ние сме од Аеродром, голема населба е, не е можно со сите да се знаеш.
    Па така, кај неа во класот се паднале неколку деца од кај нас, што значи си најде друштво за одење и враќање, а постепено почна да се здружува и со децата од клас. После некое време ние бевме тие што малце потешко се вклопија во класот, додека она веќе супер се сложуваше со сите.

Разбирам дека ти е тешко и дека милион мисли ти се врткаат моментално во главата, но привремени се. Ќе видиш дека се` ќе биде добро и дека догодина ова време ќе се гордееш со својата одлука. ;)

12. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Никогаш не ја фрлам мастиката за да го бацам дечко ми , би му рекла чекај да ми помине вкусот па ќе те бацам :lol: Нема потреба , уживај си 8) :lol:

13. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Вајлд само едно сфати животот е станица !!!
    Многу луѓе ќе доаѓаат и ќе си одат од твојот живот а ти остануваш ....
    Јас бев во слична ситуација запишав средно кое не бев сигурна дали го сакам по наговор на моите другарки ајде бе со нас ќе си бидеме сите заедно како во основно јее вака така блабла ....
    И што бидна ? ! Се запишав секој на своја страна завршив со сосема десети ...
    Ама таа грешка си ја поправив кога тргнав на факултет . Се запишав немав нити еден познајник , и јас се мислев што како .... :^) Сега си викам во друг град сите се знаат јас ко од Марс ... АMA ми беше тешко само од почеток малку по малку започна дружењето , биди самоуверена опуштена се ќе си биде .Нека не те плаши новото NIKKOGAS :!:
    Може да бидеш сигурна дека нема баш сите да се знаат меѓу себе верувај ми кога ќе стигнеш ќе видиш дека е така ....
    Уживај во летово не се замарај со ова и што и да правиш биди ТИ ;) храброооооо :hai:

14. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    СДП дали може да се заклучува фолдери на компјутеров со одредена лозинка?
    И ако може дали ќе сака некој да ми објасни како да го сторам тоа бидејки татко ми стално чепка а ова ЕПТЕН не смее да го види! :$ :D

15. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    За тоа искрено не знам за таква опција ... А и не би било поубаво ако ставиш лозинка за влез на компијутерот вака некако и посомнително е фолдер лозинка ќе си каже па добро де што е дотолку приватно :D . Овака раат душшчката тато имам документи ми е страв да не ми се избришат еве ти и тебе влез со лозика твоја и чао пријатно :lol: :rofl:

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    дали знае некоја од вас каде потоЧно се наога бутикот Бодилајн во ГТЦ , т.е. на кој кат?

17. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549

Може,само незнам како,сестра ми знае но не е моментално дома,таа си прави на фолдери каде што јас не смеам да чепкам внатре :D

18. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    сдп како да ги избришам сестрите и браќата од фејсбук :yawn:

19. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    А да пробаш да го зарскриеш фолдерот во некој по несумљив фолдер засега ;)
    Ако дознаам како ова со лозинка ке ти пишам ;)

20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Можеш скроз да го скриеш фолдерот, и кога ќе сакаш пак да си го гледаш.
    Пасворд може само на ПЦ да се стави,јас пробав за фолдер,нејќеше... :?:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.