Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Monroe

Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    416
    Сакам да прашам дали има во скопје бутик на Х&М и каде точно се наоѓа? :)

2. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
  3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Фала за информацијата. :) Али работата е што јас пред помалку од од еден месец го однесов на формат, и сега пак ако го однесам, без него неколку дена без него ќе цркнам. ;( Да не знаеш, дали пак го форматираат или? :?:
    Дури кога не сум на интернет, го исклучувам модемот од струја, и пак ми зима гига. :@

4. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.796
    Допаѓања:
    18.595
    Дали има некој Алкател от807 на кој што самата си има инсталирано скајп или фб чет?

5. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    СДП како беше страната за бесплатно испраќање пораки во ВИП мрежата ??

6. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    за скајп незнам али за фб чет симни си ebuddy апликација и може од тоа.. ;)

7. moni24

moni24 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    121
    http://asmp.vip.mk/asmp/LoginMasterServ ... ie=axpaaa3
    повели ама ке треба да се регистрираш ;)

На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  8. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
  9. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    403
    Цурици да ве прашам нешто :))
    Имате лике ставено на она групана на фб сваштарник?? Нели имаше една наградна игра во која јас не учествував ама имав ставено лике на само 2 слики, сега ми стигнало порака дека сум добитник на бесплатен апартман на Крф, па нзз колку е верно ова..

Зборев со една другарка, она имаше слика ставено и беше второ или трето место и она добила награда.. се слушнала со тие од таму и кажале што како се одвиваат работите, значи само апартманот е бесплатен и се плаќа 100 и нешто евра...

Стварно не ми е јасно ова, ај да учествував, а вака...

10. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Не го форматираат... Потруди се да го однесеш на добар и компетентен човек...Не се сеќавам точно како идеше, инаку гледав дур ми го бришеше фајлот.
    Всушност, тоа е фајл кој ти се симнал, си седи некаде у ќоше и си цица...Така што, само треба да се пронајде каде е и да се избрише...
    Не помага вадење на модем или нз што :/ Тогаш не ти зима гига, ама кога го вклучуваш компјутерот лапа како луд, така што ништо не ти менува

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Имам тежок избор и не знам каде да прашам, или кого.
    Имам можност да одам 2 недели во Англија што од секогаш ми било сон, и не верувам дека повторно ќе имам прилика за вакво нешто. Меѓутоа непријатно ми е бидејќи од одредени причини ја зезнав другарка ми за летово, требаше да одиме двете заедно во Фиренца цел месец, и некако ми е глупаво што ќе изиграм на начин да ја оставам неа со други таму, а јас во Англија.
    Ајде ќе го ставам и тоа на страна, дали вреди уште еднаш да жртвувам одмор со друштво за вакво нешто? Затоа што со свои 17 години ниту еднаш не сум била со друштво на одмор, иако другите биле по 3-4 пати.
    Не сакам да бидам аутсајдер, а моите постојано ми викаат имаш време за друштво, прифаќај ги ваквите шанси, и сестра ти плачеше за таков одмор па сега вика која будала ќе била ако ги испуштела тие земји.

12. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    И јас имам добиено, како и 80% од моите другарки. Ниту сме ставале слики, ни ништо. Демек по случаен избор
    Инаку тешка превара е....ти зимаат над 100 евра за превоз демек само, а апартманот е бесплатен.
    Ако ги разгледаш понудите низ агенциите ќе видиш дека за по 130-150 евра имаш понуди апартман со превоз на Крф...и тоа по двајца-тројца во апартман. Тука се по 6 луѓе па и ви викат демек бесплатен, а уствари си го плаќаш ти преку превозот, ти бараат само за превоз 130 евра.
    А моиве сега во јуни беа, се вратија пред 2 дена....за 150 евра за двајца, 10тина дена. Превоз и апартман. А овие исто ти барат да идеш вон сезона, не во шпицот

На Em4e711 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Добро ти рекле твојте,пробај да разговараш со другарка ти кажи дека и ти не го очекуваше ова,а сигурна сум дека ако незе и излезеше ваква прилика немаше ни да те праша тебе....поздрав

14. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    4.645
    Јас би ти рекла Англија од проста причина што со другарки можеш да одиш пак на одмор коа ке се вратиш од ваму.....па крај краева ако знае дека сонуваш да појдеш не би требало да се налути

15. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Следи си го сонот. Ќе имаш уште многу лета да одиш со друштво. А и нема да ја оставиш сама другарка ти, ќе има и други од вашето друштво ;)

16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Бришев нешто од комп, што сум симнувала, овој месец. Ама џабе, ми фуфка да делитнам нешто од це, ако избришам нешто важно..
    На сестра ми другарка па нејзината сестра се разбира нешто. Па ќе видиме. Сепак фала мнооогу. :hai:
    И уште едно глупо така прашање, да не запамти барем една буква од тој фајлот? :$

17. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Не е слика некоја, па да ја избришеш... не си ги бриши џабе работите, однеси го да ти го средат, пред некој да ти го дозезне... Мое мислење

Нема проблем :)

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    СДП, сакам да си видам едно мислење, и ми пишува "Немате дозвола да ја читате оваа категорија" ?? :^)

19. MoonChild

MoonChild Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    96
    ^^^
    и мене исто

20. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Те разбирам, тешка е одлуката и може глупаво ќе се чувствуваш ако го извисиш друштвото. Ама дали они ти се вистински пријатели ако не те подржат да си го оствариш сонот? Ретко кој има шанса да оди во Англија, а многу е полесно да одиш во Фиренца. Верувај ќе имаш прилики да одиш пак со друштво. Објасни и се убаво на другарка ти, сигурно ќе те поддржи. Плус најди и прекрасен поклон ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.