Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Monroe

Monroe Популарен член

Сакам да прашам дали има во скопје бутик на Х&М и каде точно се наоѓа? :)

2. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Нема.

3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Фала за информацијата. :) Али работата е што јас пред помалку од од еден месец го однесов на формат, и сега пак ако го однесам, без него неколку дена без него ќе цркнам. ;( Да не знаеш, дали пак го форматираат или? :?:
    Дури кога не сум на интернет, го исклучувам модемот од струја, и пак ми зима гига. :@

4. jarec6

jarec6 Популарен член

Дали има некој Алкател от807 на кој што самата си има инсталирано скајп или фб чет?

5. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

СДП како беше страната за бесплатно испраќање пораки во ВИП мрежата ??

6. belieber

belieber Популарен член

за скајп незнам али за фб чет симни си ebuddy апликација и може од тоа.. ;)

7. moni24

moni24 Истакнат член

http://asmp.vip.mk/asmp/LoginMasterServ ... ie=axpaaa3
    повели ама ке треба да се регистрираш ;)

TennisBabe likes this.
  8. blond

blond Популарен член

9. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Цурици да ве прашам нешто :))
    Имате лике ставено на она групана на фб сваштарник?? Нели имаше една наградна игра во која јас не учествував ама имав ставено лике на само 2 слики, сега ми стигнало порака дека сум добитник на бесплатен апартман на Крф, па нзз колку е верно ова..

Зборев со една другарка, она имаше слика ставено и беше второ или трето место и она добила награда.. се слушнала со тие од таму и кажале што како се одвиваат работите, значи само апартманот е бесплатен и се плаќа 100 и нешто евра...

Стварно не ми е јасно ова, ај да учествував, а вака...

10. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Не го форматираат... Потруди се да го однесеш на добар и компетентен човек...Не се сеќавам точно како идеше, инаку гледав дур ми го бришеше фајлот.
    Всушност, тоа е фајл кој ти се симнал, си седи некаде у ќоше и си цица...Така што, само треба да се пронајде каде е и да се избрише...
    Не помага вадење на модем или нз што :/ Тогаш не ти зима гига, ама кога го вклучуваш компјутерот лапа како луд, така што ништо не ти менува

Elennaa likes this.
  11. Sephora

Sephora Популарен член

Имам тежок избор и не знам каде да прашам, или кого.
    Имам можност да одам 2 недели во Англија што од секогаш ми било сон, и не верувам дека повторно ќе имам прилика за вакво нешто. Меѓутоа непријатно ми е бидејќи од одредени причини ја зезнав другарка ми за летово, требаше да одиме двете заедно во Фиренца цел месец, и некако ми е глупаво што ќе изиграм на начин да ја оставам неа со други таму, а јас во Англија.
    Ајде ќе го ставам и тоа на страна, дали вреди уште еднаш да жртвувам одмор со друштво за вакво нешто? Затоа што со свои 17 години ниту еднаш не сум била со друштво на одмор, иако другите биле по 3-4 пати.
    Не сакам да бидам аутсајдер, а моите постојано ми викаат имаш време за друштво, прифаќај ги ваквите шанси, и сестра ти плачеше за таков одмор па сега вика која будала ќе била ако ги испуштела тие земји.

12. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

И јас имам добиено, како и 80% од моите другарки. Ниту сме ставале слики, ни ништо. Демек по случаен избор
    Инаку тешка превара е....ти зимаат над 100 евра за превоз демек само, а апартманот е бесплатен.
    Ако ги разгледаш понудите низ агенциите ќе видиш дека за по 130-150 евра имаш понуди апартман со превоз на Крф...и тоа по двајца-тројца во апартман. Тука се по 6 луѓе па и ви викат демек бесплатен, а уствари си го плаќаш ти преку превозот, ти бараат само за превоз 130 евра.
    А моиве сега во јуни беа, се вратија пред 2 дена....за 150 евра за двајца, 10тина дена. Превоз и апартман. А овие исто ти барат да идеш вон сезона, не во шпицот

Em4e711 likes this.
  13. LoVeR

LoVeR Популарен член

Добро ти рекле твојте,пробај да разговараш со другарка ти кажи дека и ти не го очекуваше ова,а сигурна сум дека ако незе и излезеше ваква прилика немаше ни да те праша тебе....поздрав

14. black-angel

black-angel Domina Umbrae Staff Member

Јас би ти рекла Англија од проста причина што со другарки можеш да одиш пак на одмор коа ке се вратиш од ваму.....па крај краева ако знае дека сонуваш да појдеш не би требало да се налути

15. Blanca

Blanca Популарен член

Следи си го сонот. Ќе имаш уште многу лета да одиш со друштво. А и нема да ја оставиш сама другарка ти, ќе има и други од вашето друштво ;)

16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Бришев нешто од комп, што сум симнувала, овој месец. Ама џабе, ми фуфка да делитнам нешто од це, ако избришам нешто важно..
    На сестра ми другарка па нејзината сестра се разбира нешто. Па ќе видиме. Сепак фала мнооогу. :hai:
    И уште едно глупо така прашање, да не запамти барем една буква од тој фајлот? :$

17. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Не е слика некоја, па да ја избришеш... не си ги бриши џабе работите, однеси го да ти го средат, пред некој да ти го дозезне... Мое мислење

Нема проблем :)

Elennaa likes this.
  18. Name

Name Популарен член

СДП, сакам да си видам едно мислење, и ми пишува "Немате дозвола да ја читате оваа категорија" ?? :^)

19. MoonChild

MoonChild Истакнат член

^^^
    и мене исто

20. tigerlady

tigerlady Популарен член

Те разбирам, тешка е одлуката и може глупаво ќе се чувствуваш ако го извисиш друштвото. Ама дали они ти се вистински пријатели ако не те подржат да си го оствариш сонот? Ретко кој има шанса да оди во Англија, а многу е полесно да одиш во Фиренца. Верувај ќе имаш прилики да одиш пак со друштво. Објасни и се убаво на другарка ти, сигурно ќе те поддржи. Плус најди и прекрасен поклон ;)

Thread Status:
Not open for further replies.