Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LoVeR

LoVeR Популарен член

Сакам да прашам дали некој воопшто знае некоја страница за симнување на книги посебно од Сидни Шелдон....

2. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Прво те ставаат во одредена паралелка, ако имаш ти другарки може да кажеш да те префрлат кај нив во паралелка. Барем во ЈБТ е така ама би требало и во Орце да е. :)

3. starbucks

starbucks Популарен член

http://sites.google.com/site/cicilendbiblioteka2/
    тука има од сидни шелдон

4. Abeja

Abeja Популарен член

Тука имаш со српски превод

http://www.baneprevoz.com/e-knjige/

5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Баш прашав, и рекоа дека тоа е ждепка, како ќе се падне така. Али, може после да се преместиме.

Искрено, со ништо. :rofl: Само со вода, и тоа само сабајле, а некогаш и само очите, ако ми е ладно. :!: И фала богу немам бубулици. А некои што ставаат триста чуда на лице па имаат.

Исто! И плус, денес дека се ми е споено, кратко време немав ни тв ни тел. и нет. И се случува да падне од време на време, и да неможе пак да се укл. Поготово денес. Тоа сега за прв пат ми се случува оваа недела, да ми падне нетот, или да ми закочи. :|

6. marina22mk

marina22mk Истакнат член

Измамници се немој да се лажиш, пред неколку години имаше нешто за истава фирма се жалеше некој на ТВ, само сега малку го имаат променето името.

Abeja likes this.
  7. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Како што ти пиша Ковергирл10 така и јас ќе го потвврдам тоа -Се прават списоци-се формираат класови-не се зема еден клас,една школа,туку по случаен избор.Е сега , на 1 септември кога ќе ве читаат класните пред да влезете во класот,ќе видиш кој се ке биде со тебе во класот.Доколку сакаш да го смениш класот,ништо полесно,на класниот ќе му кажеш во кој клас сакаш да одиш и толку ;) .Само немој да развлекуваш многу(со времето мислам),за да не те запишат во дневник,па после пак во друг дневник во друг клас .Професорите(класните) не сакаат пиши-бриши во дневниците :worried:

:hai:

8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Ќе има при крај на август список пред школо, со кого си се паднала во клас. ;)

9. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Ако се работи за Скопје, за мојата гимназија пример не даваа менување класови. Кај си таму си, ќутиш и седиш. На 1 септември бев само со 1 од мое школо, а школото и гимназијата ми се на 200метра, и толку дали има. Потоа ЕДВАЈ другарка ми се префрли, тогаш беа секој клас по 36 души кај мене е конкуренција огромна. Потоа тек по 2-3 година или крај на 1ва кога си одеа други деца, ако се ослободеше место даваа. Или ако имаш врски, инаку класниот само ако си проблематичен те дели од групата останати проблематични и секој во различен клас се ставаат.

10. Tenkai

Tenkai Популарен член

Во Георги даваа само на први септември да се преместиш од еден во друг клас, а потоа не бидејќи во еден клас имаше 36 деца, во друг 35, а во останатите по 33/34. Јас сакав да се преместам, ама не ми дозволија бидејќи немаше место, а ако се преместев мојот клас ќе останеше на 32 деца, а во другиот ќе имаше 36. Инаку во врска со кого ќе се паднеш во клас не можеш да знаеш додека не дојде крајот на август. Ако сте многу деца од исто школо можеби ќе се паднеш со некого во ист клас, а ако те служи (не)среќата нема. :) Мене ме служеше несреќата па се паднав со деца кои воопшто не ги сакав, но енкако го прифатив фактот дека ќе морам со нив да учам уште четири години, а имам една другарка што е единствена од нашето основно училиште во нејзиниот клас, а учиме во исто школо.

11. Elennaa

Elennaa Популарен член

СДП вечерва даваа Под среќна ѕвезда? :worried: Чекав после Оскар и експлузив али ништо..

12. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

И на сајтот на А1 и на Телетекст, пишува дека требало да го даваат пред Оскар, но и јас гледав немаше, не го даваа.

Elennaa likes this.
  13. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Што значи изразот Јана мајка, или мајка Јана? Знам во каков контекст се употребува, ама од кај дошло ова бе?
    Зошто баш Јана? И зошто мајка? :^)

Еnlighten me :$

14. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Девојки здраво! :)

имам една преубава алка од челик од swatch ама дека не е баш нова малце се има потемнето, да не знаете што да и ставам за да ја светнам малце од малце? Ја ставив сега во сода бикарбона ама не знам дали ќе е доволно. :)

:*

15. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

^ истриј ја со паста за заби.

16. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

еј добра идеа! Фала ти! :))))

17. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Многу е штетно да се пуши наргиле |(

18. Valerin

Valerin Популарен член

1.Колку калории има во две парчиња пица со салама кашлавал, печурки и ќечап...?
    И околу вежбањево...
    2.Дали е ок да се вежба веднаш после јадењето со цел да не се наталожи храната или може и два часа подоцна?! :^)
    Ве молам одговорете побрзо! :)

19. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

2. Не е препорачливо да се вежба веднаш по јадење.

20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Линк да симнам програмче за симнување песни, по можност да не ми го пуни компјутеров со вируси. Имав Limewire, Bearshare, едно со бубамара.. и најзадоволна бев од Limewire ама сеа не можам да го најдам да го симнам тоа што си работи без регистрации, плаќање и слични глупости.

?

Thread Status:
Not open for further replies.