Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Зборам онака за први месец.. некогаш не сте си размениле со некој дечко? Оној првиот месец медениот.. :D :D

2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    :D Меден меден, и новчаникот изцеден :rofl:
    Купи некоја ситница, гледам дека ти е мерак. Плус 15 години имаш, сигурно нема да ти се земе за зло.
    :*

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Јас и мојов актуелен Петко прв месец правевме окулу Валентајн, па јас се мислев и дали поклон за Валентајн да му купам :tmi: . Па му купив некој си црвен украс (клише) откако се утепав од барање што да биде поклонот.
    Сепак врска од еден месец е кус период за да запознаеш некоја личност доволно за да избереш и адекватен подарок кој би и се допаднал.

А еднаш во средно со еден дечко си купивме и поклони и за прва недела и прв месец, и после тоа се се заврши, па не се моите рокфелери јас секој месец пари за поклони да фрлам.

4. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    E сега сте претерале за една недела... :D
    Онака јас си прашав, не дека многу сум загреана да купувам и мотам. :D
    Ајде ако има уште некоја пожелно е да си каже мислење.... :wasntme: :D

5. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Aј едно еступидо-тупидо прашање,се носеа ли шминки со тебе в чанта во авион?
    Hе можам да се сетам кога доагав дали носев нешто? :wasntme: :rofl:

6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.934
    Допаѓања:
    123.234
    Оди купи си нов депилатор за тој нема веќе век. И што мајка бараш да дезинфицираш и да вриеш?? Не смее вода да дојде во допир со епилатор !

7. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Јас мислам да не купуваш . Ете јас би ти го предложила тоа како марама . Ти стави си една чоколада во ташна , ако извади нешто - дај му ја чоколадата ( преку стомакот до саканиот се стигнува ќе му кажеш ;) )ако не , ич не ја вади .. изеди си ја дома :rock: Добро ако сакаш јадете ја заедно ама другото ств го мислам :)
    Волфче можеш бе мислам , мене татко ми во Дубаи ми имаше купено парфеми и сјаеви и кога искочи од авион од џеб ги извади да ми ги даде :D

8. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Па во глобала да, само еднаш бившиот пред овој не ми купи ништо, а јас му купив и беше онака лоша ситуација, мислам за него нели и мн тапа си поминавме таа вечер :D а и во цела врска :wasntme: Е сега сегашниот дечко ми купи, а јас него не :$ е тогаш ми идеше во земја да пропаднам, и затоа наредниот пат кога се видовме му однесов, колку и да е селско така отпосле ама морав, ќе се изедев сама себе! После тоа мислам за пола година, па за година и толку, а еве сега веќе само за матури, родендени и такви некои вистински причини за подарок :) Можеш да му купиш некое мало меченце, мислам машките стварно не сакаат мечиња, ама за месец не е стварно битно што толку е подарокот, битно е да не останеш со празни раце ако другиот нешто купил, и убаво ти рекоа девојките стави ги во ташна па ако ти даде дај му и ти. Или дај му ако сакаш во секој случај и да нема. Само еве од искуство мноооооогу е лошо кога ти си без подарок :x барем за мене...

9. Konfetka

Konfetka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    35
    Да можеш само немој некоја течна пудра или парфем, ќе ти ги фрлат. И подобри е да ги носиш во чанта сенките за очи оти како што ги фрлаат куферите може сите пепел да бидат

10. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Можеш да ги носиш без проблем, ама кога ќе поминуваш на скенерот, побарај им кесички, има нели специјални, кои се затвараат горе и така не ти прават никаков проблем, а во спротивно од тоа каква среќа ќе те послужи, може само нешто да ти фрлат, а може и се...
    Мене еднаш ми запленија само парфем, а еднаш и течната пудра и сјајот, затоа побарај си од тие кесичките уште на првиот скенер и немаш гајле, чиста работа...
    П.с. не ги запленуваат и не се оптеретуваат многу само кога е чартер, тогаш и вода и сок си внесувам во авион... :)

11. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    знам дека парфем не може,ама можело неколку милитри,го најдов ова и планирам да си го земам со мене авион си го напумпав со парфем,не ке можам да издржам 12-14 саати морам да се прснам со нешто,смрденка ке сум :rofl: еве го
    [​IMG] [​IMG]

A планирав да носам малку пудра да претурам во нешто колку да не излгедам како од гроб да сум излегла и малку маскара-ке земам некоја постара за сваки случај да ми ја исфрлат :D

Cе замислив сега за сенкиве,море вистина можат да се раздробат :?:

12. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    ^ Јас сега доаѓав од Дубаи во Скопје и значи ништо што е во течна состоја (парфем, пудри, сокови, вода) , сендвичи, грицки-мицки ништо не ми беше дозволено да внесам во авионкако хенд бегич. Нови некои аеродромски правила ме фатија од овде. Е сега можеш да си прашаш кај вас како е, ама мислам дека е исто. Во куфер доле можеш да си ставиш што сакаш, убаво спакувај си ги шминките и нема да имаат гајле, моите не се здробија, а патував долго, со триста авиони, нагоре-надоле ;) .
    Поздрав и Среќен пат

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  13. professoressa

professoressa Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    106
    Во рачен багаж можеш да носиш максимум 100 мл течност....Јас до сега секогаш си носам мал несесер со основните шминки со мене, а доле остатокот и никогаш не ми направиле проблем, освен минатиот пак кога ми го зедоа дезодорансот пошто бил 150 мл а дозволено е 100 :) а тоа дезодорансот ни 50 мл немаше, ама на крај видов дека на женичката и требаше освежејне, па и реков слободно да си го земи... :D :lol:

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Mila04

Mila04 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    68
    Знаете ли како се вика песната од Jungle Tv иде на 7 дена бонус трака. Македонска рок песна е, многу ми се свиѓа, а не знам кој ја изведува...

15. LadyDaget

LadyDaget Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    23
    ах Тристан и Изолда ја работевме во 1ва :)

16. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Koлку е повратна карта до Белград со Фудекс?

17. Bajaderka

Bajaderka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    323
    Допаѓања:
    339
    Беше 35е и сега е ваљда исто, не би требало да е поскапена

18. Mila04

Mila04 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    68
    Дали некој ја има користено перницата DORMEO VERDE од ТOP SHOP?

19. S-i-m-o-n-a

S-i-m-o-n-a Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    135
    СДП да не ви е познат фондов...неможам да го најдам никакооо ... Ако знаете помагајтеее ....

Прикачени фајлови:

• Capture.JPG
      Capture.JPG
      Големина на фајлот:
      72,1 KB
      Прегледи:
      193
  20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Јас дома ги имам Dormeo Memosan pillow и мислам дека се подобри од тие што ги бараш ти зошто се вакви:

А оваа е таа што ја бараш ти, сосем обична

Ако купуваш, купи ја поквалитетната пишува за неа се или кога ќе се јавиш ќе ти објаснат барем е здрава и помага на вратот а покрај него и на главата и `рбетниот столб, а оваа е најобична. Самиот изглед кажува.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.