Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.612
    Допаѓања:
    2.464
    СДП како да прикачам слика од пц, од нет знам со урл...ама од пц... Се извинувам ако досадувам, некој ако може нека ми пиши.

2. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Одиш нов одговор--најдолу имаш опции и прикачи фајл---одиш прикачи фајл----и после додај го фајлот.
    Се надевам дека разбра :)

3. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Има ли кутии за накит ама како што се оние за шминки големине сиви што се расклопуваат, па со фиокички и такви работи? Имаше на бит пазар еднаш ама изгледа беа за шминки не се вратив да видам. А имало демек во џамбо. Знае ли некој да ми каже какви има во џамбо и дали има некоја како што сакам таква голема :)

4. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.671
    го има некој гледано The Notebook филмот? дај опишете го у кратки црти.. фала однапред :)

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ја, баба и дедо таа не може да се сети на минатото и тој и раскажува прикаски секој ден тие се во дом т.е. таа и тој и е уствари маж и дечко од минатото и таа ни на него не се сеќава мислам и тој секој ден доаѓа и секој ден истата приказна и филмот е враќањето во младоста сите глупости што ги праеле таа била богата тој обичен човек, па ја однеле во друг град таму си нашла вереник богат и сегде ја шетал оделе по балови, отварања триста промоции и на крај ќе се најде таа со Ноа (дечкото кој го остави пред да го најде богатиов вереник) и повторно ќе се разгорат истите страсти, ќе бидат интимни ќе се среќаваат целовреме итн. а инаку и мајка и била во истата ситуација кога била млада мислам итн. и не знам нешто ќе ја натера да се сети старицата на се во младоста и на старецот до неа кој е љубовта на нејзиниот живот и на крај ќе и дојде времето за умирање :worried: ;( и заедно на иста болничка постела ќе се фатат за раце и ќе затворат очи и ќе починат. :swear: :doh: Гледај трејлер :)

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Абе знаете кога ве пече на краевите на устата кога ја шириш? Прееска зевав.. :doh:
    СДП како да ја вратам у нормала? :tmi:

7. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Оу мај гад. Преиспитај се што прашуваш. Сама ќе ти помине, си зевнала само.

8. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939

Со секундарен.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Мислам дека знам за што прашуваш ...

види тука, има тема за ова (ако е тоа тоа, за кое прашуваш)

zdravstveni-problemi/infekcija-na-aglite-na-ustata-angular-cheilitis-oris-t6372/

И мене еднаш ми се појави, ама ми рекоа дека е недостаток на некои витамини, па ги пиев и ми помина...
    Клик на линкот во секој случај ;)

Едит: И луѓе дај ако незнаете да помогнете со совет или слично, немора одма со иронија |(

На Elennaa и Mila04 им се допаѓа ова.
  10. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    576
    имала ли некоја искуство со оние страница заработете од дома ??

11. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Знчи купив едно свечено фустанче. Материјалот незнам како се вика, слично на сатен ама мислам не е сатен, а има и еден тенок проѕирен дел со карнери, ни тоа врска немам што материјал е.

Е сега, на етикетата пишува DO NOT WASH, ONLY DRY CLEANING. Е како бе да не се пере, кај да му најдам сеа dry cleaning?
    Шо ке му се случи ако го исперам на рака?

12. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    Може да ти се распара материјалот, да ти пушти бојата, дса се развлечат карнерите... Не го пери на рака никако. Имаш за 200 300 денари - хемиско чистење во Верото ново. :)

На maja8 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.920
    Допаѓања:
    123.164
    Ништо нема да му се случи. Можеш и во машина да го переш само не на програм за бели туку за шарени алишта и без центрифуга. Ако ти се подесува можеш на 300 вртежи само колку да не се цеди . јас свила перам во машина па ништо не и се десило.

На maja8 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mishulence

mishulence Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    16
    СДП дали некој знае што е со оние наградни игри на Јупитер агенцијата,гратис се само апартманите,а другите трошоци,мислам колку треба да се даде... им вртев не се достапни :/
    А баш ми се иде на Крф ... :)

15. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    343
    СДП дали некоја од вас знае што значи да сонуваш некој што си го сакал некогаш? Веќе трета вечер по ред сонувам еден тип во кој бев заљубена и ништо не се случи со него, ама во соновиве се шетаме се шетаме и ќе се :* ... Во вчерашниот сон сонував како поминувам цел ден со него, и после го молев дечко ми да ми прости.

п.с си го сакам дечко ми, затоа прашувам :)

16. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Сакам да ве прашам-каква е таа такса(сигурно се мисли на ддв) кога купуваш нешто во Америка,се доплаќало на производот и демек кога ќе се вратиш во Мкд ги враќале тие доплатени пари...јас немам искуство со вакви ствари,сестра ми е во америка си купила лап топ бил 600долари,ама со такса :?: ств не ми е јасно :?:

17. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    девојки, ако се разбирате од хакерство или познавате некој таков ми треба помош. Еден мој пријател има веб сајт но му го хакнале и сега не може да влезе да го апдејтува. Како може да си го врати веб-от назад?

18. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Имаш некаква инфекција. Не се разбирам баш во тоа, но до скоро и мене ми беше така.
    Јас си купив Енбецин(не е скапо околу 100 денари е).
    Од кога почнав да се мачкам до другиот ден ми помина инфекцијата.

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.325
    Допаѓања:
    16.661
    Здраво :) СДП дали би можело да се врати фајл со слики или што било друго од УСБ?дали постои некоја програма за тоа или воопшто не може да се врати избришаното?

20. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Мислам дека неможе.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.