Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Неможам да си флезам на ФБ ми излева онаа -Account Temporarily Unavailable
    Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.
    Неможам ни да се одлогирам ни ништо,знае некој зошто ми е недостапен профилот ??? :@

2. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Од таму е. Пробај за неколку минути пак да се логираш.

3. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Уф ми се повратии,фалаа :)

4. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    343
    Сакам да прашам дали ќе ми прават проблем на граница со Грција ако го немам тој листот што го даваат за печати? Сум го изгубила, а ќе патувам сама со автобус. Ваљда жал ќе им падне да ме симнат. :)

5. Mila04

Mila04 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    68
    Пробај да го најдеш. Јас едвај го најдов мојот, има одговори за прашањето оди малце погоре, види, некои од феминките ми кажаа дека и казни се пишувале за проклетиот лист, па дури и печати ставале да не можеш повторно да им влезеш во земјата... :doh:

6. slatkichKa123

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    343
    Нема шанси да го најдам.. Мајка ми мисли дека го фрлила... А мене мислам казна не смеат да ми пишат, дека сум малолетна.

7. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Не е дека ќе ти пишат казна, туку нема да те пуштат на граница. Девојките вчера,завчера пишуваа дека втор можно е да извадат, ама ако треба трет да вадиш тешко дека ќе ти дадат, така што нема да можеш да влагаш во Грција.

8. Mila04

Mila04 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    68

Во најмала рака ќе те измалтретираат и тебе и сите со тебе во автобус. Еве, чист пример, еден мој другар работи во туристичка агенција, и од групата што ја водел некој стар човек дошол без листот, едноставно го изгубил. Абе овие грчиштава проблеми изнаправиле,па како, па што, па зошто си го изгубил, па оди дома барај го! БОЖЕ МОЈ! Најобичен лист е тоа што може да се испечати во секој момент. Мене кога ми го дадоа ни име и презиме не ми пополија, цариникот ми рече сама да си го пополнам... :?: Веќе не знаат на каков начин да не понижат и да не навредат! Не се секирај ако не можеш да го најдеш. Прашај од агенцијата колку можат да ти помогнат и да ти средат. Па ваљда нема цел автобус да го враќаат назад??!?

Ајде не се нервирај, убаво да си поминеш па пиши како било ;)

9. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    сакам да п во кои салони најчесто се депилирате (зборувам за салони во битола)

10. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Листот за Грција....од кога ги укинаа визите, 10 пати има влезено, и сите 10 пати барам нов лист. Ниту еден не чувам и никогаш не ми рекле нешто, ми даваат нов, потпунувам и толку. Не ми ни прашале за стар.
    Не ни имав појма дека за вакво нешто би правеле проблеми

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Исто и мене 5-6 ги имам дома :lol:

12. slatkichKa123

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    343
    Епа ваљда не сум таков баксуз. Ајде одам за една недела, па ќе ви пишам како било. Ако не ме пуштаат ќе ве викнам да им провалиме :D

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  13. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Ај да ми одговори некој? :wasntme:

14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Да тоа е, само што не ми е до толку црвено, ама сепак е. Фала мн, прочитав дека ако имаш недостаток на железо во крвта се појавува. Изгледа од тоа е. :)

15. bestrasnost123

bestrasnost123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    28
    да го вракаат ддвто ама даме отепеш не ми текнува мислам беше со фискалната сметка кога минуваш на царина ти вракаат така нешто извини ако ми текне ке ти пишам

16. S-i-m-o-n-a

S-i-m-o-n-a Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    135
    СДП која програма да ја симнам да фо глеам филмов ( го симнав филмот и сеа немам преку шо да го глеам ).... WINAMP неможе... Препорачајте некоја добра испробана одма да ја симнам :)

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    VLC медиа плеер. Според мене е најдобар за вакви работи. :)

18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Незнам дали те разбрав, али можеш да гледаш на windows media player, nero, bs player..

19. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Не е со фискална, туку кога го купуваш производот ќе им побараш таков еден лист, им кажуваш дека не си ниви државјанин и дека ти треба за да ти го вратат данокот и ти прават они таков на лице место, со твои податоци и после на царина го носиш тој и ти го враќаат.
    Ама не го враќаат на било која сума, треба да имаш над одредено долари, незнам колку беше
    Инаку таксата си е ддв, исто како и кај нас што имаме на секој произвот. Само разликата е што кога кај нас купуваме нешто, во дадената цена веќе ни е пресметан данокот и не му обрнуваме внимание. А таму на сите производи цените им се дадени без данок и при купување треба да го имаш и предвид данокот кој дури на каса ќе ти го пресметат

Според мене BS Player е најдобар. VCL има недостаток што не бара сам преводи, и неможеш да го синхронизираш преводот ако бега или касни

20. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.210
    Допаѓања:
    8.434
    Windows media player ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.