Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    На Рекорд, во ГТЦ до Ботони :)
    А може и да не беа Сара Фешн, туку некои други за чорапи и ко., нека ме поправи некој :)

Сакам да прашам, доволно ли е топло за да се иде на базен вечерва, или да се почека уште некој ден за ноќно?!

2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Во Црниче Сара Фешн има и во Влае на автобуската за накај Ѓорче имаат роба на Сара Фешн, Санда и Пенти т.е. тоа е трафика ама најдобро е, се` има 8)

На passion.for.fashion му/ѝ се допаѓа ова.
  3. AmandaS

AmandaS Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    141

вчера едни мои другари беа. мн било убаво . 50 ден е + големата скокалница ја пуштиле што е невозможно за преку ден од многу луѓе.

4. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Ми пратиле на меил презентација power point и сега има многу убави слики со мисли и пробувам да ги симнам никако не може. ја симнав прво презентацијата па пробував некако сликите ама не сака. има ли начин или слабо :lol:

5. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Некој да ми даде линк од брошурата на авон? одам на страната не можам да ја најдам или слепа сум. :^)

6. S-i-m-o-n-a

S-i-m-o-n-a Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    135
    СДП дали коа ке симнам филм од земунда е со бугарски превод.. Не може да се менува преводот ???

7. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Секако дека може. Преводот (доколку го има) си е посебен бугарски фајл, така што ти ќе си го симнеш на оној јазик на кој го сакаш, ќе го именуваш тој фајл сосема исто како и фајлот на филмот, и ќе го избришеш фајлот со бугарскиот превод.

8. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Филмот го симнуваш без превод. Потоа превод си симнуваш од друг сајт пр. поднаписи.нет :)

9. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    СДП во последно време почнаја мн мозолчина да ми излегуваат... :@ :@ да не знае некој од што може да биде..??? :@ :(

10. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Тоа е од преголемата жештина ;) , без грижа :*

11. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    а да не знаеш на колку години може да се стане крводарител? бидејки имам слушнато дека при дарување на крв се губат т.е помалку се појавуваат...?? :( :*

12. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    ^ Над 18 може да даруваш крв.Инаку многу ти е себична причинава :|

13. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Мислам дека нема одредена граница но мора да имаш над 50 ( :^) ) кила и да не си слабокрвна. :lol:
    Прашај си за секој случај.

И се согласувам со Нати. Прилично себична причина. :!:

14. LadyDaget

LadyDaget Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    23
    http://avon.com.mk/brosura.htm :)

На The-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  15. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    имам премногу јака крв..... иначе не е само ова причинатаа...отсекогаш сум сакала да бидам крводарителл....не заради некоја одредена причинаа..... ова го кажав бидејќи така имам разбрано..т.е некои мои роднини така ми кажуваат....

16. AmandaS

AmandaS Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    141
    имам мачка што ја чувам со години. и сега последниот период почнав многу да кивам, носот и грлото да ми се дразнат и ми утврдија алергија на мачки ;(
    и сега СДП за совет некој што се разбира што како да правам? бидејќи ја чувам мачкава многу години не сакам да ја дадеме негде или слично, но од друга страна пак ми кажаа дека можела и да ми се влоши ситуацијата... постои ли некој лек нешто? на лекар само ладно ми кажаа исфрли ја :(
    не знам што да правам :x

17. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Можеш да ја дадеш на некој твој близок роднина, некој што знаеш дека навистина ќе се грижи за неа или пак чувај ја и понатаму само не се доближувај до неа многу или така нешто, иако сепак ќе ти речам појди и кај друг доктор да ти утврди од што е алергијата, затоа што секој може различно да ти каже, може и да не ти е од мачката, алергијата.

На AmandaS му/ѝ се допаѓа ова.
  18. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Па има некој 15-20мин. до Центар, но тоа зависи од гужвата. Мене пак не ми е нималку далеку. Ќе си фатиш 19ка и ќе те остави кај Поштата, после Кале. 9ка мене многу ми врти, преку Топанско - Џон Кенеди, па натаму е веќе истиот пат. Слободно прашај нешто ако е нејасно.
    Еве го и на мапа. http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl
    Абе девојки како напишавте ќе помисли девојчето на крај на светот е. :)

19. miss.ella

miss.ella Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    2
    луѓе swiss air во скопје??? многу е итно

20. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Не ја давај никако!Џабе ќе ја дадеш,и јас сум алергична на мачки така испадна на тестовите а дома си чувам 1 прекрасен персиски мачор,и не ми смета воопшто,баш напротив.
    Јас сум алергична на 300 работи,на трева,полен,на домашна прашина,на куче,маче,коњ ми рекоја хахаха абе глупости се тоа знам за какви тестови станува збор.Баш ми кажаа дека се станува имун на својата мачка,на други надворешни можеш на пр.да си алергична а на твојата со тек на време се навикнуваш и се губело тоа.
    Ти препорачувам да одиш кај д-р Докич во Промедика и таму да си направиш секакви испитувања,јас бев таму,а исто имам и астма,и против алергиите примам вакцини,сега почнав па ќе видиме како ќе е,примам и терапија.
    Се надевам ти помогнав :)

На AmandaS му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.