Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Да пробаш со Принт Скрин ако може... потоа во паинт и готово :)

2. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Дечки имам еден проблем :tmi:
    Вчера купи сестра ми фустанче од Еко. Оноа горе црн топ, црвен каиш и надоле морнарски риги. И денес во ладна вода и прашок кога го стави пуштање луѓе цел фустан е ЛОМ! Ишаран со црвено со црно ама апла шарено. Го ставивме и во вениш и во друго средство абе јок продолжува боја да пушта.
    Е сега срамота ли е да и го однесам на девојчето во Еко. Мислам што да му правам на фустанот? Треба да го фрлам не се носи бе тоа :devil: А и 700 денари па пак не се малку. А и па таа не е крива од друга страна.
    Ама ќе си пукнам од мака зашто пушти толку боја. Абе боја мислиш правен со лакови некои којзнае |(
    Срамота ли е да го вратам :$

А зашто да треба? Го разбираш зборот задоволство?
    Не сваќам најискрено што на жените им пречи фудбалот кај мажите. Па не иде по кафани, не пие, не се дрогира, не оди по курви, не оди во стриптиз барови... Остајте ги мажите да си уживаат во работите кои ги сакаат.

На Gioia му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    ^^^Па можеш да го исечеш делот кај што почнува сукната, она црно-белиот дел и ќе излезе топ маичка. Ако не и е и цното избледено туку има пуштено боја само на белите линии ;)

4. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Кажи му дека ти ќе се откажеш од сексот .

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lima87

Lima87 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    280
    А зашто да треба? Го разбираш зборот задоволство?
    Не сваќам најискрено што на жените им пречи фудбалот кај мажите. Па не иде по кафани, не пие, не се дрогира, не оди по курви, не оди во стриптиз барови... Остајте ги мажите да си уживаат во работите кои ги сакаат.[/quote]

Јас искрено многу мразев фудбал, зошто бившиот ми дечко нон стоп гледаше, но мене ме исклучуваше од негова близина. За разлика од него, сегашниот ми мој дечко исто гледа фудбал секогаш кога има, но разликата е во тоа што и јас гледам со него, навивам, почнав да се интересирам, дури и кладилница почнав да пишувам. Не можеш да го откажеш од таа љубов. За компензација, он секогаш со мене гледа Пријатели, Два и пол мажи и Сексот и градот :)
    Се е работа на договор, пробај да се прилагодиш со него, ќе видиш дека и фудбалот е интересен, јас сега ги знам играчите, предвидувам, си навивам за Barca и така.
    Поздрав ;)

ЕДИТ: Ако некого навистина сакаш, ќе го прифатиш каков што е, со сите негови добри страни и мани.

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  6. S-i-m-o-n-a

S-i-m-o-n-a Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    135
    СДП ако некој знае ОД Immigration Tango (2010) превод на српски да ми даде... Се скапав Барајќи ...

7. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    На попуст се во Тинекс,Космо..околу 180-190 денари се денес ги видов. Има некој пробано од овие фарби?

На glamour-lady му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Превземам ризик за смеење.
    Каде се наоѓа копчето за блокирање на најновово МСН? :tmi:
    Никаде го нема. :wasntme:

9. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Десен клик на контактот додека си во главниот прозор на МСН со сите контакти, и Appear offline to this person. Немаш веќе класичен блок.

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  10. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Па не е она крива да, ама рекламирај го бе што! Не е срамота :)

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Dreamer

Dreamer Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2010
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    138
    СДП колку отприлика чинат полускапоцените камења ? (особено гранит и аметист )

12. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Пред некоја година мајка ми ми купи привезоче од аметист, доста малечко и беше околу 300-400 денари
    Оваа големина отприлика ама не е толку обработено :)
    Едит: Еве вакво е

13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Мислам дека таа на автобуската во Ѓорче е затворена ама има горе во СП , и во продавниците на Нец , може некоја ги знае :)

14. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Сдп некој линк за онлајн читање книги? :)

15. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Девојки барав соодветна тема каде да го поставам прашањево, но ненајдов. Вака за еден месец мојата најдобра другарка во сити ден ќе прави веридба и регистрација ( во кнап се со време а не со во Македонија ) а свадбата ќе ја прави наредното лето. Е сега ми треба совет дали се носи поклон и што би можела да им земам. Букет секако ќе земам ама што да биде главен поклон?

16. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Дечки од време на време ми се клати горната единица (траен заб ми е). Не многу ама онака некогаш знае да мрдне ако ја бутнам со јазик. Мајка ми ме исплаши ми вика оди на лекар да не ти падне некое сабајле. Ама не е до толку. Со што се зацврснуваат непцата? Некоја специјална паста или? Моментално користам сигнал нутри актив. Па друга недела да закажам и пут под ноге и на забар :doh:

17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    И мене ми се случува така, од време на време чувстувам дека ми се клати. Ама не сум обрнала многу внимание, ниту пак сум му кажала на стоматологот за овој проблем.
    Ако мислиш дека е толку алармантна ситуацијата, нема што да изгубиш ако одиш на лекар.

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Мартинушка јас носам фиксни и некогаш мислам дека ми се клати еден заб . Отидов на контрола и ја прашав таа вика ти се причинува ама прашувај така кога ќе осетиш нешто . И ти ако мислиш дека ти се клати , за секој случај појди си на забар .

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  19. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Иначе и јас треба да носам фиксни ама уште не сум ставила. А мислам дека не ми се причинува. Како може да ти се причинува кога со јазик ке го бутнеш и ке ти се помрдне како да ти крцка малце не знам како да опишам. а забарката нормално дека не може да оцени зошто она би ја мрдала раката и нема да осети од што ке мрда самата а забот не се клати ко на прваче па да се гледа клатењето :rofl: . како и да е оваа недела идам на забар :!:

20. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661

Отиди,може да ти е генска работа,наследно,татко ми има таква ситуација,и тетка ми и сестра ми исто,и јас имав нешто слично,ама бев на заболекар и ништо сериозно не испадна. За секој случај,отиди на заболекар. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.