Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Грешка си,потемните затвараат,посветлите обратно.[/quote]

Неколку емисии сум гледала со уредување... И баш една жена во години, купувала се светло, прекривачи.. такви работи.. И таа што беше како „стилист“ и рече.. голема грешка си направила.. Треба темни бои да ставаш.. И после и ја преуредија собата, и стварно како поголема изгледаше.. А и еве случај со мојата соба..
    Ваква е од прилика во комбинација со лила, и стварно вака поголема изгледа..

Eве пример:

Која изгледа поголема? (сега можда не се иста големина али...)

2. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665

3. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    Посветлите бои отвараат, а потемните затвараат :) сосем друго е кога се прави контраст помеѓу две бои како црна - бела, а сосем друго е кога станува збор за светли/потемни бои.

4. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Незнам, можеби, ама јас кога ќе видам некоја премногу светла просторија.. Ми изгледа како натрупано.

5. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Ги има оние книгите Го сакам Њу Јорк,го сакам ЛА во библиотека ?

6. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    СДП како да ја замолам мајка ми на убав начин да ме пушти да спијам кај дечко ми и да ме пушти ? :wasntme:

7. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Девојче јас не би те пуштила ;)
    Ама незнам како би ја замолила ова...
    Сеедно ти знаеш најдобро со твојата мајка па размисли што би упалило :lol:
    Можеби нешто со што ќе ја смириш, а тука влијаат и многу работи кои се непознати: го познава ли мајка ти типот, неговите родители, колку време сте заедно и слично... Се е во довербата ;)

8. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Како и секоја тинејџерка, кажи дека ќе спиеш кај другарка (претходно договори се со другарката). :D

На sesilija, mims-89 и Hipica им се допаѓа ова.
  9. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    И јас да си кажам дека посветлите бои ДЕФИНИТИВНО го отвараат и зголемуваат просторот заради оптичката илузија која се создава посебно преку ден од надворешната светлина па се постигнува ефект дека боите и просторот заедно со светлоста се едно и се прелеваат...
    За разлика од темните кај кои посебно на светло се гlеда колкави се а и заради темната боја нормално дека се ограничуваат.

10. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    ...и кажи и на другарка ти да го исклуЧи домашниот телефон, за да не мора да лаже дека си во wc. ;)

11. MonNy.B

MonNy.B Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    36
    Среќа што мојот не обожава никаков спорт и не е „заљубен„ во ниеден тим... :) Во вашите случаи, поддржете го и гледајте заедно со него кој и да е спортски натпревар, колку и да ве нервира тоа коа се напињаат машките коа навиваат за некој тим... Ќе ви врати на многу поубав начин кога ќе види дека заради него прскате од нервоза но сепак го правите тоа што нему му тече низ вени... ;) :D

12. MonNy.B

MonNy.B Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    36
    Па прилично си во право bozfromtown, но вие машките некако сте баааѓи ексцентрични личности (секој на свој начин секако), имате некои свои идеи, цели и барања што се речиси невозможни, и мислите дека сте секогаш во право за се... Барате искреност од нас девојките, а кога некој ви ја каже вистината во очи, тогаш се лутите и го кревате носот :D Поентата на прашањето ми е... Знаете ли воопшто што сакате? :rofl: :P

13. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    48.364
    Сдп утре другар ми што живее во странство прави свадба, јас не сум во можност да отидам :( е сега сакам да му пишам некоја порака ама онака убава, некоја страна за такви пораки? Или пак можеби некоја идеја? :wasntme:

14. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Девојки ме пуштиии :rofl: Чекам да дојде дечко ми да ме земе :D

На Kasandra123, skyAngel, Hipica и 6 други им се допаѓа ова.
  15. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Moжеш да почниш со некои убави реченици за љубов на интернет милиони ги има еве ќе ти дадам некој пример:
    Љубовта е симбол на вечност. Тоа што вие го имате е нешто навистина посебно и од се срце се надевам дека ќе биде вечно. Среќна бев кога прочитав дека вашата љубов ќе ја заокружите со брак. Двајцата сте многу посебни личности и сметам дека судбина ви било да бидете заедно. (можеш уште нешто сега што ми текна во моментов и на крја заврши со) Тој момент кога ќе ја прославите вашата љубов кога ќе отидете на повисоко ниво ќе биде прекрасен момент. За жал јас нема да можам да бидам таму,но ќе бидам со сето мое срце и душа. Ви посакувам многу среќа и радост и се надевам дека љубовта никогаш нема да згасне помеѓу вас.
    Со љубов _____ :)

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  16. SexyPrincess

SexyPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    132
    СДП да не знае некој каде има поевтини куфери??? Така средна големина со тркалца мали???

17. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Во кинескиве продавници, ама квалитет не знам баш... Иако јас имам еден од пред 3-4 год и добро се држи уште

18. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    По кинеските :) Јас имам неколку од Србија купено и одлично се покажале .. :)

19. SexyPrincess

SexyPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    132
    Фала ви ке проверам, и така не го користам многу 1 до 2 пати годишно, само за на одмор и зимовање ;)

20. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    СДП поубаво излегуваат цртежите кога се сликани со фотоапарат или не? Сега скенирав еден цртеж и милион пати погрдо ми излезе одколку што е, а ме мрзи да го барам фотоапаратот, којзнае каде е забуткан, џабе ќе биди барањето или не?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.