Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    Сакам да ве прашам вас девојки едно прашање што увјек ми е било на еден начин мистерија, па ми ствара немири бе - it bothers me :@ ...Вака: "When you pee, can you aim?" :rofl:

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    And when you talk, can you shut your mouth? :rofl: :D

На Mashnichka и Mistery им се допаѓа ова.
  3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.137
    Допаѓања:
    10.012
    СДП како ќе изреагирате доколку ви се јави мајка ви и ви каже дека вашиот татко ги прави некои исти сериозни проблеми кои многу штетеле во минатото,дека не зборат веќе една недела и таа размислува да го направи оној страшен чекор?
    Јас не знам како да реагирам ниту што да правам...Доколку има некоја тема за ваков проблем нека се префрли ова мислење таму. :|

4. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.630
    Допаѓања:
    2.473

подобро "среќен" развод, отколку несреќен брак во кои сите би страдале.

едит и кажи и дека ја сакаш мајка ти и дека ке бидеш со неа што и да одлучи,

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    :D Мистери ме насмеа со прашањево, го прогласувам за прашање на неделата.
    Па можеш т.е ако мора да погодиш некоја помала "дупка" знаете кај тие WC кај што нема веце шолји или школки како и да е ако не сакаш лом да се направиш по облека ќе мораш да нишаниш абе се контролира и тоа има техники и финти во брзината, колку поспоро го правиш тоа "pie" толку е полесно да контролираш кај ќе оди и оди само во една насока одозгора надолу, е сега мислам дека постручен одговор не можеше да добиеш. :geek: :$
    Мислам покоректен одговор од ова нема, инаку да нишаниме онака некоја цел "високо"не можеме :lol: за тоа ни треба полов орган ко вашиот :$
    Немисе верува што пишувам :tmi: и што прашуваш :tmi:

На Mashnichka, SexyLady и Mistery им се допаѓа ова.
  6. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    мајка ми и татко ми да се разведат мислам дека ке умрам од депресија, сите сонови ке ми се срушат, а како што сум голема плаЧка ;( ...на инфузија ке треба да ме носат... :x

сепак се слуЧува, никој не знае што носи иднината...мора да бидеме силни... :|

7. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Имам едно прашање. Можеби не е за тука но оваа тема е повеке посетувана. Значи веке 2 недели одкога ми заврши циклусот ме болат градите. Толку многу што неможам да си ги допрам. Од што може да биде тоа? Инаку пред тоа ми доцнеше циклусот околу 8 дена,и траеше многу малку околу 4 дена. Не е можно да растат бидејки не сум здебелена воопшто... ?

8. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Багуфче како и сама што си кажа татко ти правел проблеми ... Ти да си во врска кај што не си среќна , со дечко кој те прави несреќна , незадоволна и ти го прави секој ден невозможен би останала со него ? :?: Знам ова е поинаку брак демек |( ама навистина не е фер спрема мајка ти да се жртвува себеси и да пати :shake: . Моите беа на праг да се разведат јас не ја дадов мојата подршка , бев мала , несигурна исплашена ...Мора да признаам некогаш се каам заради тоа ! Мајка ми не беше одлучна сакаше ама секогаш она АМА мене ми беше важно да се заедно ... Со сила убавина не бива :x
    Не се сомневам дека ќе донесеш вистинска одлука , согледај ја реално ситуацијата .... Дај ја твојата подршка на мајка ти и требаш повеќе од било кога ....

9. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    и јас го имав истиот проблем, имав неподносливи болки во градите бев на лекар за рак на дојка и ми реЧе дека имам многу Чуствително ткиво, и еве поминаа веке 2 месеци нема ништо...болките сами престанаа...

10. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Бременост? :?:

11. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    сакам да прашам дали некој може да ми даде линкот од нашите ни закони и процедури да видам се што ми треба за склучување брак? Фала однапред

12. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    Не можеш ти ништо да направиш. Ти си едно младо, паметно девојче и ќе им го кажеш тоа. Тие нека одлучат како понатаму, значи како сметаат тие дека е најпаметно. Не треба да им се мешаш и да заземаш страна, само кажи им дека им ја даваш цела слобода да одлучат што и како сметаат дека треба. Имаш доволно години и зрелост во тебе за да им го кажеш тоа. Мислам дека најмногу ќе им значи. :)

И слободно пиши што и како треба, за совет во секое време сум (сме) тука. ;)

А да, одговор на прашањето на Мистери - Нашето мочање и пробување за одредено целење е исто како вашето при ветер. Ју гет д поинт ?? :D Можеш да завршиш само со водени и миризливи последици. :!:

13. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    Може од бременост да ти доцни, но и не значи дека поради тоа ти доцни, може пример и од цисти да ти доцни, без разлика што имаш симптоми.

14. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Дузи абе ако се има контрола и осет и спроведени техники со заспорување на испуштањето на мочта како да се изразам :D нема да има никакви последици, проверено е ова стручњак Лукс имаше фобии од мочкање во полско веце дур не беше направено в село вецето кај баба (замислете куќа, со сите соби и таван за можност кога сакаш да изградиш уште еден спрат со две купатила од кои едното се користи како простор за складирање на некои работи, а другото кај што стои машината, кадата и умивалникот без шолја па морав таму во полско веце, а од десна страна кокошарникот кој сега повеќе го нема) сите техники на центрирање во дупчето ги научив седејќи таму на распусти :) :смајлиштосекрсти за што зборуваме господе божее и смеа ме фаќа и многу глуп муабет ни е , битно да си кажиме искуство де . :emo:
    П.С ако е мал отворот од кај што сакаш да мочаш и притоа се направиш лом ќе си ојш со помочани пантолони :D , па преку пантолони или од патент за жал не мојме ние, тоа само мушкиве, :!:

15. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    Муабетов меѓу нас да остане. :rofl: Ама друго е во дупче да целиш, значи целиш надоле. А јас кажувам дека ако пробаш некаде во страна, отиде од мајка. Проклет Њутн. :D

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  16. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Знаете некоја страна за гледање филм онлајн освен поп корн? :)

17. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    http://10starmovies.com/ :)

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.588
    Допаѓања:
    23.776
    СДП има ли страна на нет каде што можам да видам какво ќе биде времето од 25ти јули па натаму? Или рано е уште?

19. Tonka

Tonka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Може ли некој да ми ги каже лектирте за во борис правен смер ? ве молам :)

20. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Тонка, ај види расчепкај овде можеби ќе пронајдеш нешто http://mk.wikibooks.org/wiki/%D0%93%D0% ... 1%86%D0%B0 да ги знаев ја лектирите ќе ги пишев .
    Знае некој да ми каже страница кај што може да се креира скица или план за тоа како сакаш да изгледа на пример одреден мебел, ама ти самиот да го креираш, не таа што беше со 3 де тулс, значи не барам со готови прозиводи за да ги вметнуваш и да правиш изглед на соба, туку да направиш скица самиот со твоја идеа и според тоа да се изработи, мислам знаете за што прашувам, ако знае некој креативен што се сретнал со такво нешто по нетов или што користел таква страница/алатка слободно нека постира, имам некои креативни испади вечерва.
    Баш ќе ми помогне ако постира тоа што ќе ми биде од корист.

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.