Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Немора да бидеш тука ан 22ри, ќе те извести некој каде се наоѓаш на ранг листата и ќе се вратиш после за запишувањето. Нема ништо компицирано, така ти се чини сега :)
    Иди на 16ти, предади документи, врати се на 31ви и запиши се, тогаш мора ти лично да бидеш таму

2. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    Е тоа ме бунеше, инаку знам отприлика што и каде ќе бидам на листата, не е тоа проблем. :D Плус на одмор ќе одам со лаптоп, секако ќе ги проверам и јас сама.

Фала девојки. :*

3. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.611
    Допаѓања:
    2.457
    Хех нема што да ти се објасни :), се си знаеш. Се е како што напиша, а на 22 листите ќе ги има и на нет, нема потреба да си таму. На 26 ќе објават кои се примени и на 30 и 31 запишувањето. Сепак подобро би било сега да одмориш, а после со нови сили, уписи и други работи. ;)

4. sanooo

sanooo Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    6

а дали се сеќаваш каков беше восокот(мислам на бојата),дали ти беше премногу топол восокот или пак можно е добро да не се вадени лентите..(дали многу повеќе те болеше од вообичаено?

5. Iceberg

Iceberg Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    49
    ^ sanooo восокот имаше мед боја и не беше многу топол-за чудо оти со топол се депилирам и секогаш ме жежи :lol: ,но многу тешко ми ги вадеше влакната и на крај оние ситните шо останаа зеде нов восок имаше светло плава боја рече со рузмарин бил :worried: и пак ми помина со тој онаму кај не се извадија сите влакна....ај кажете ми дали да се мачкам со таа пудра,оти ме фаќа страв,од бебешка не поминува :sweat:

6. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Стави крема за хидратација на раце

7. sanooo

sanooo Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    6

немој премногу пати да те пофторила со восокот на исто место?а никако да сватам какви ти се акните.. :(
    подобро парашај ја козметичарката?пошто можеш само да ги подлутиш со пудрата....

8. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Да не си алергична на некоја од состојките на восоците? Или премногу повторување ти ја иритирало кожата..

9. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Женски да ве прашам. Мајка ми мери притисок со дигитален апарат. Неколку пати го мереше едно по друго за сигурно ко демек и сите пати различно испадна. Во рок од 5мин од 155 на 122 падна големиот. Е како е можно ова? И сега не знае дали да се напие апче за снижувње или не :^) . Не знаеме кое е точно |(

10. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    најверојатно ти е иритација на кожата тоа е нежен дел, не земај ништо на своја рака, отиди кај козметичарката или на дерматолог и нека ти каже што да земаш. А можеш и да се исунчаш и да ти изгорат со тоа брунчињата, НО НИКАКО НЕ ГИ ЧЕПКАЈ, ДА НЕ СИ НАПРАВИШ НЕКОИ БЕЛЕЗИ ОД БРУНЧИЊАТА

На Iceberg му/ѝ се допаѓа ова.
  11. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    нека земе половина апче колку за превентива очигледно апаратот нешто не е во ред
    јас баш пред околу месец и половина му купував на таткоми апарат но зедов од они класични апарати кој ги имаат сите да кажам најпрактични и најточни се ...

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  12. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    девојки ајде едно прашање и од мене ако некој знае
    како се превзема слава за да биде куќна слава дечкоми сакаат со таткому да ја земат СВ.Петка за куќна слава па треба ли да одам во цркава да прашам?

13. Iceberg

Iceberg Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    49
    Да сум алергична не верувам оти само на стомакот имам,а козметичарката ништо нема да ми каже само ми рече со пудра да се мачкам и таа ме мачкаше...а и на одмор е замината така да ништо...инаку,да неколку пати ме повторуваше на тој дел оти беа многу ситни и тешко искачаа....инаку беа црвенки ситни денес гледам се како гнојанчиња бели... :worried: значи ги имам само под градите и меѓу градите ,а чудно како на интимата нема ништо.......

14. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Треба да си отидат во црква и да си кажат дека таа слава ја сакаат, а може и друга слава да си одберат, ќе им даде попот книга со слави и тре пати ќе треба да отворат и од тие три слави една да си одберат. А и попот ќе им каже се што треба за славата.

15. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Треба да си отидат во црква и да си кажат дека таа слава ја сакаат, а може и друга слава да си одберат, ќе им даде попот книга со слави и тре пати ќе треба да отворат и од тие три слави една да си одберат. А и попот ќе им каже се што треба за славата.[/quote
    значи треба да се оди во црква и да се разговара со поп и јас така мислев но сепак да прашам ние чекаме 2слави нно никогаш не ми текнало да прашам како се зема слава благодарам

16. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Како да не ми смрдат школките ?! :tmi:
    Одлучив да ги залепам на една рамка, ама кога го отворив кутивчето... :puke:

17. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Знае ли некој да хакне фб? или меил ? :angel: :angel: си го забораив пасвордот :headbang:

18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Фб пасворд, можеш да смениш преку мсн.. ама ако си го заборавила и пасвордот од мсн, тогаш незнам. :worried:

19. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    ПРво измиј ја па излакирај ја со безбоен лак

20. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    И на тоа не го знам затоа што тој што хакнувал , ми хакнал се , а јас на маил го имам заброравено оддамна е .... :worried:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.