Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    246
    Оуу утре кога ќе станеш право на лекар! Не дај боже нешто да ти се искомплицира :x Јас кога бев на очно и дека имам едно бемкиче под окото малецко е, не прави проблем или нешто ама таа докторката ми кажа да не го ни допирам, да не ми се искомплицира нешто. ( Сега јас да не те плашам ама утре одсабајле кога ќе станеш правец на кожно!) За сега ханзапласт можеш да ставиш, само тоа ми текнува.. Good luck :*

2. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.315
    Допаѓања:
    430
    Крвта престана да тече, но сепак за сигурно сабајле одам на лекар!
    Фала на сите :(

3. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.111
    Допаѓања:
    5.278
    Некој/а што работи во банка?

4. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465

Се преобразуваш ... :wasntme:

Се зезам како се пресече ? Мислам каде ? Ако си се исекла подлабоко крвта е потемна и варира од човек до човек ... Не паничи иако ритинска контрола на крвта не е на одмет може некои крвни елементи скокнале некои се намалиле ... :?:

Ej не се потресувај до толку истава работа се деси си татко ми и тој на бричење :wasntme: ама на лице да се разбереме :lol: . И стави хартија некое време му течеше престана ене го супер е ... пу пу машала :D
    Ти ако си сакаш појди на лекар ама не се припотресувај до толку :)

5. Monroe

Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    416
    Вака едно прашање до сите........ :$ (можеби малку глупаво прашање ама добро )
    Ви се има случено да зборувате сами со себе...?
    Мене деновиве многу често ми се случува ( иако и од претходно така си зборувам) ..навистина незнам зошто ... можеби сето тоа е последица од тоа што периодов се осеќам премногу осамено и немам со кој да поразоварам за нештата кои ме демнат и да споделам некои чувства... :( ...
    значи си седам опуштено у соба огледало пред мене и си зборам сама со себе..но како да му се обраќам на некој и тој да ми одговара (како да слушам некој глас), дури и дебата почнав да водам... :| :worried: :x
    да ме чуе некој ке помисли Па оваа полудела , дефинитивно! :o :(
    ...незнам, но некако ова ми делува сериозно, па решив вам да ви се обратам.....Ваше искуство? Некој совет, што да правам? :worried:

6. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Вчера имав болки во десниот предел кај бубрегот. Едвај одев исправено.
    Денес бев да ми испитаат крв и урина. Е сега во урината нашле малку песок. Освен со увин чај
    (кој ми е одвратен) може ли со нешто друго да го отстранам тој песок? Ако има некој искуство :?: . И не сум баш информирана за ова :?:

7. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Па каролине увин чај мора и нормално и лекарства зошто така ќе го исфрлиш песокот . Ти биди среќна што за чај некако ќе дадеш жртва додека не се закомплицирало ...

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.817
    Море пиј го таму чајот. И не е грозен, мене ми е убав. А осеќам ме пецка нешто одма си пијам. Јас имав каменчиња, ама не беше сериозно, па ми рекоа чај цело време да си пијам.

9. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.030
    Допаѓања:
    4.605
    Леле и јас истото го имам поминато. ПОжелно е да е увин чај ама и не мора. Пиј секакви течности најубаво е пиво да пиеш најбрзо ке го исфрлиш песокот. Сега е сезона на лубеници па може да јадеш лубеница веке ако не пиеш пиво. На вишните им помина сезоната ама знам оти се прави и чај од дршките од вишните кој го заменува увиниот ама не е кој знае колку повкусен. И капсули Роватинекс обавезно

Не сакам да те заплашувам ама поарно на чајот да се навикнеш отколку да трпиш после операции, сонди, ласери не знам шо

10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    101.412

Мислам дека не е страшно,чинам дека и психолозите препорачуваат т.н.разговор со празно столче,значи седнеш на едно столче а карши тебе седиш замислената ти,и му зборуваш за своите проблеми,нормално нели и враќаш одговори.На тој начин излегуваат сите проблеми и нивни одговори кои се длабоко во тебе,и кои во прв момент не можеш да ги видиш.Не плаши се ќе помине само од себе :)

11. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.801
    да разговараш и дебатираш самата со себе, ок, не е нешто страшно, ама не и да дебатираш со некој отстрана невидлив (па велиш и гласови слушаш!!!) и да рзговараш дома (а, не на улица, во јавност).

пошто кажуваш дека има нешта кои те демнат, и немаш со кого да ги поделиш чувствата, најверојатно е последица на осаменоста, а изгледа не можиш да се носиш сама со тоа. побарај друштво, најди некој за разговор, за шетање, за дружење, побарај поддршка осд семејството..., а ако не најдиш излез самата, тогаш побарај стручна помош или било кој, кој може да ти помогни, лично. ;)

На Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  12. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Taurus бик е ова?

13. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Да, бик е :)

На stilas7 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. female07

female07 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    Сакам да прашам - Како може ненамерни грешки во пишување да се поправат... бидејќи не гледам ни опција да се избрише одреден коментар или пак тема?
    Благодарам.:)

15. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Имаш опција да го редактираш мислењето.

16. female07

female07 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    Немам има опции само "да цитирам", "да пријавам нечие мислење" или "да кликнам лајк" сепак фала ти, поздрав :)

17. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Има определено време за редактирање, неможеш после 2 саата да направеш редактирање, на пример.

18. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Работат летово во Мавровка копирниците Либро/Зоки? Или скроз се на одмор, и да не поминувам натака?

19. Marcey

Marcey Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    944
    СДП дали некој од прилика знае колку пари се душеците за во вода?
    Благодарам. :)

20. female07

female07 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    Мхм, сфаќам. Фала ти :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.