Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. barbiche

barbiche Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2011
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    120

Даааа !!

На cinderella5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДП зошто не ми доаѓа нетот од почеток ? ;(
    Еве што вика кога ќе проверам на страната на МАКС адсл:

Сообраќај ( upload + download ): 0 MB

Вкупен остварен сообраќај 0 MB

Тековната брзина на интернет врската е 256 kbps/ 256 kbps

А пак си е желче. :fubar:

Рутерот го рестартирав, компјутерот го рестартирав.
    Не сака и не сака. :devil:

3. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.210
    Допаѓања:
    8.432
    Сдп има ли тема "Дали плачете при разделба со вашите најблиски" бидејќи не сакам да отварам дупла тема ќе ве замолам да ми пратите линкче доколку постои ваква тема ??? :?:

Благодарам однапред :*

4. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Jас направив една ваква слична тема - psihologija/solzi-t5813/?hilit=%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%B7%D0%B8
    Но,ако мислиш дека е далеку од тоа што ќе го има во твојава,направи си ја :)

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  5. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
  6. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Цури ај едно питање, она кремине за самопотемнување ги вратија по маркетве или не?

Видел Петко некој си спреј во Веро, окулу 600денари, тоа е тоа или има и други така поприступачни?
    Не дека очекувам сега 70 денари да биде туку да не ги лупнам парите за џабе, зошто јас знам за крема ама па за спреј не знам...
    Ај некој поупатен нека ме просветли :wasntme: .

7. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Женски има ли опција на ФБ само пријателите да можат да ви праќаат пораки, т.е. оние што не ви се пријатели да не можат да ви праќаат пораки,како на кој му одговара повише :D ...М? ^_^

8. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Мисче нема изгледа, ме заинтригира и прочачкав да видам дали може, ама јас не најдов и најверојатно неможе, отворив некои апла затворени профили на некои пријатели на моите пријатели :rofl: и пак дава за порака кај сите што ги отворив, а отворив 10тина ако не и повеќе а тоа си стои....

Пушти му смс на Зукенберг, или титни му нека ти се јави и кажи му таму да среди проблемот, оти вака не го бива, ваа работа не е работа :rofl:

Едит : Го најдов :D
    Идеш Подесувања на приватност, потоа имаш таму горе Поврзување на ФБ, клик таму и опала имаш таму надолу Кој да ви праќа барања за пријателство, и поде него Праќа пораки, таму оп цуп Само пријатели и готово ;)

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  9. LadyEvil

LadyEvil Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    13
    Мислам дека може да наместиш во сетингс само пријатели да ти праќаат пораки :D

Дали некоја од вас случајно знае на базенот во Карпош колку е карта, и какво е работното време ?

10. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.116
    Допаѓања:
    81.618
    Има Мисче, одиш во privacy settings - view settings - send you messages - и подесуваш френдс онли и то :)

11. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    ^ Има шефе.
    Account -> Privacy settings -> Најгоре барај Connecting on Facebook
    Control basic information your friends will use to find you on Facebook. View Settings

Send you messages барај и намести го friends only :)

12. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    А да видеше некој во Слободно време --> Симс, ако може да ми помогне, оќорев барајќи го сет ап и не знам што да правам со овие спуштениве . ]:)
    Два дена чекам одговор, ама никој не одговара, од вас чекам одговор, вие сте ми ла ултима есперанса, друг не прашувам не сакам да се брукам . :worried:

13. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Епа фала ви женски,го превттев цел Фб,а они колицко да ти го направиле срам ги било,само за да не го најдеш :D

Иначе Најубава во врска со кремиве,има на Дове една супер е околу 200 ден мислам дека беше,ама нешто не сум ја сретнала во последно време низ маркетиве.Провери во Парфимерии,посебно во поголемиве ,најверојатно таму би требало да ги има,a и најразновиден избор има сигурно.Unique,Cosmo...
    Има и на Авон околу 300 денари се вратат..и така,од поефтините ја тие ги знам. :wasntme:
    Тоа спрејот најверојатно на Нивеа е,што го видел дечко ти.И Нивеа има добри креми ама и тие поскапички им се, ми се чини :?:

На najubava2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.629
    Допаѓања:
    2.473
    сдп овоа кабелскава аналогна или нз каква телевизија нејке да ми се уклучи, кога го уклучувам тв-то ми пишува нешто THIS IS PPV EVENT :devil: :devil: :devil: чаре? :?:

15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Дечки, ме мрзи да ја барам темата за сонови, па тука да прашам.
    Сонував како ја, мајка ми и татко ми сме биле кај една почината роднина, со нејзиниот сопруг. И не сум сигурна дали нешто ни даде, или дали јадевме. Дека знам дека не е добро на сон да ти даде нешто некој починат. А после на вратата имало лав.
    Знае некој? Многу ми е страв.
    Сонував како нивниот дом бил од сламарици (пархетот) и мене многу ми било страв да се движам по нив.
    Сега само што го сонував, се разбудив, и се јавив на мајка ми, и почнав малце да плачам, и се укл на фемина. :worried:

16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Велешанка и кај нас од вчера нешто не е во ред со кабелската, снемува на моменти и подолго време нема, после пак иде.
    Си викам да не било од грмењето и врнењето, ама гледам и кај вас има некои проблеми.
    Да не поправаат нешто кај мене моментално некои програми има некои нема.

17. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Девојки можеби малце е глупаво прашањево ама јас да си прашам за што служи страницава IMDb ??? :$

18. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    За биографии на глумци и пејачи ( :^) ) и за филмови и серии.

На vlubena му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Тоа е кратенка за Internet Movie Data Base. Можеш да најдеш се во врска со филмови, филмски награди, режисери, актери и сите улоги што ги толкувале во нивната кариера, корисно е и за да прочиташ критика за некој фил што сакаш да го гледаш или да видиш како е рангиран според корисниците кои веќе го гледале.

Во принцип е најрелевантниот и најценетиот извор за такви филмски информации (и се во врска со истите)

На vlubena му/ѝ се допаѓа ова.
  20. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Не се секирај, соништа се само...
    Јас имам слушнато дека не е убаво на сон некој шо е починат да ти земе нешто,а да ти даде е убаво...
    Лавот е секако убаво... :*

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.