Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Знам две продавници каде што продаваат шалови, сувенири, знаменца, маички, но дали беа со таков натпис не сум сигурна.
    ГТЦ - кога ќе влезеш од кај Холидеј Ин, одма е од десна страна.
    Пред Зелено пазарче. Кога одиш од кај Фемили шоп, пред да влезеш во пазарот, тука од десна страна продаваат очила за сонце, градници, право е веќе пазарот, а од десна страна има две продавнички мислам дека. Едната беше за земјени работи, чинии и сл., а другата е како во ГТЦ таа.

На All-that му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ducky

Ducky Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2010
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    1.633
    Ако воопшто не сакаш да ти се појавува, наместо да ставаш поголем број на минути, во drop down мени-то каде што се бира каков да ти биде screen saver-от намести на None.

3. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    СДП дали сте пробале и сте задоволни од некој препарат за заштита на коса? На пример спреј, маска или нешто слично што се става по миењето на косата за да ја заштити од високи температури (од пегла, фен, фигаро, сонце)? :?:

4. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982

Не е до тоа,треба да бараш во control panel кај што има за енергијата,незнам сега со каков виндоус си,треба да има power options и кај што пиши turn off monitor си го прајш на подолго време или му ставаш never. Се надевам ќе се снајдиш.ТАка нема да ти исклучува мониторот. ;)

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  5. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    ^ Turn off display било ова. Го најдов и го сменив на еден саат го ставив ;)

Гледав еден филм на канал 5 сега и се викаше Домино ефект 2. Знае ли некој дали е на делови или? :?:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Сигурно се работи за The Butterfly Effect. 3 дела е филмот, не се поврзани. Трилери се, се збори за луѓе кои можат да патуваат во минатото и да го менуваат, поради повреди или едноставно така се родени.

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  7. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    На неотворени леќи рокот на траење е тој што го пишува на кутивчето.

На easyyyyy му/ѝ се допаѓа ова.
  8. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Гледам се постираат линкови од лични блогови на форумот. Смее ли да се објави и-мејл адреса за контакт?

Да си прашам за секој случај...

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Па смееш, чепкај малку во контролниот панел ќе најдеш простор за да оставиш меил, и ќе ти стои до квадратчето на кое пишува ЛП. :)

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  10. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Колку пари ќе ме чини минута разговор додека сум во Грција?
    (постпејд на вип)

11. martinuska

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Кулерот на сите куќишта е горе? Нешто многу ми загрева компјутеров и колку што можев да заклучам ми дуваше таму горе кога ја ставив раката, ваљда работи :?:

12. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    617
    сигурно дека работи, бидејќи ако не работи нема ни компјутерот да работи!
    аа ако многу ти загрева треба да се подмачка или да се смени најдобро ;)

13. martinuska

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Ако не работи кулерот може да работи компјутерот али по некое време ќе цркне напојувањето од топлото ко минатиот пат што ми се деси :lol:
    Ќе го однесам на подмачкување :)

14. LadyDaget

LadyDaget Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    23
  15. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Девојки,видов во категоријата Дом има тема имиња на женски мачиња,но не видов на машки,односно на мачори. Ми дојде вчераслучајно едно маче во дворот и си го вдомив,али не знам како да го викам. :D Знае ли некоја од вас дали има таква тема,дека јас неможам да најдам,или пак да ми дадете некој предлог за име.. ? :wasntme:

16. Shaila

Shaila Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    56
    Сдп далли на некој му се има десено на оние шо користат скајп ... Го користев долго време и сеа почна да не ми ги кажува кој се онлајн .. Еве другарка ми ми вика дај уклучисе а јас сумм уклучена.. Да не знаете шо е работава вака шо праи а на пример ако падне конекцијата вака не прави врти тоа знакчето и сиво е... А вака зелено си е онлајн пишува дека сум ... :devil: :devil: :devil: :@ :@

17. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Иако сум малолетна 17 сеуште..ако извадам лична карта можам да си идам од дома,бидејки прочитав на нет ако родителот ви извади лична карта..со тоа ви дава слобода и сл работи..дали можам откако ке извадам лична карта да,заминам од дома а да немам проблеми со полиција?

Фала однапред :*

18. LadyDaget

LadyDaget Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    23
    и кај мене така прави и јас ќе се исклучам и после пак пробам и ми даде дека е онлине или пак ако веќе ми каже дека е уклучена јас пишам нешто и пратам и ми даде дека е онлине така ај пробај нешто од ова што ти кажав ;) :)

19. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Ти служи само да те идентификуваат , за ништо друго . Бар така мислам јас . Баш еден другар прашав , вика за ништо бе не ми служи за идентификација само . :)

20. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.226
    девојки кажете некој лек за мамурлак ве молам... Многу ми е лошо. :( :tmi: :tmi:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.