Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Да не знај некој страница за бесплатни пораки? А корисник сум на број од one

2. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Би требало да работат. Тие на празници гледаат да заработат :D

3. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.157
    Работи мислам, а за време не знам, како ќе им текне пазар е сепак тоа :D до кај 4-5 мислам работат, ама ако идеш во недела најубаво иди порано , сабајлечки ;)

4. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    A да пробаш со wizzair skopje Лондон па после London(luton) со easyjet до Nice,
    Moe мислење ако добро го изорганизираш патов може да те кошта 150 евра повратно.
    Види провери по интернетов, јас лично не сум одела ама ја знам комбинацијава за да ми се најде некој ден.

На Jewel му/ѝ се допаѓа ова.
  5. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Дали една ваква прекраснотија има во нашата мила мала и напатена Македонија?

6. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    ^^ вакво фотељче тешко богами. :)

а ја да прашам ако го испразнам сандачето на пораки кои се праќаат односно кои уште не се стигнати и прочитани тие ќе стигнат на оној кој се пратени или се поништуваат? :)
    може е смешно прашањево ама не знам како иде тоа :$

7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Нема, ама може по порачка да ти направат.
    Т.е. не сум баш сигурна дека нема, треба да провериш во она casa italia имаше едно време нешто слично само не волку гломазно. И во студијата за дизајнерски мебел може да провериш дали има ;)

На WhiteAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  8. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Со писмо дека имаш гарантирана финансиска поддршка, па и за десет дена штом е, нема да ти прават проблем. Најверојатно ќе ти побараат потврда од суд, ама да, прашај си за документи што треба они најубаво знаат што бараат, и добар пат! :hai:

пакувај топла облека, ние парно пуштаме веќе ;)

На slatkichKa123 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    За преку Лондон не треба транзитна виза? Преку Виена има колку што можам да најдам, оди на Austrian Airlines или Tyrolean Air веб директно.

10. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Ако ова е прекраснотија, сокол да се сторам.
    Инаку интересно е, видов во една продавница за чевли во ГТЦ, штиклеста фотелја, со поприбрани бои и на мене истотака ми се спушти вилицата, и посакав и јас нешто вакво да си имам дома, ама збес ми е некако. Пофраерски ми се топките за седење, поопуштени, полежерно. Инаку прошетај низ ГТЦ на приземје се наоѓаше продавницата, во десниот ред, прашај ги луѓенцата може знаат како да ти помогнат ;)

11. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    имаше на саем за мебел видов али незнам кај кои беше може кај дени мебел :?:
    не сум сигурна али провери ;)

12. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.024
    Допаѓања:
    123.891
    Незнам што се случува со мојот профил на фб...денес неколку пати на меил приметив дека ми е сменета лозинката на фб и не ме логираше.Како може на меил да ми остане иста а на фб сто пати ми ја сменија,ќе ја сменам јас-па хакерот или кој и да е?И ,што да правам како да се заштитам?Инаку на фб не прифаќам секој,а и се сомневам во една особа која ми кажа дека братучедка и знаела да хакнува профили.
    Ако ми ги прочитале пораките,ОМГ!Плус ,гледам пуштано пораки во инбокс пишува само здраво како си,од мене на другите пријатели :sweat: Е се изнервирав :@

Исто така сакам да замолам ако некоја знае како се хакнува да ми пише,плисссс,во ЛП

13. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Дали деновиве само јас имам проблем со интернетов од ОНЕ? Па на секое паѓа. Почнува да ме нервира :D чекам одговори од други корисници :*

14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^^ Абе има еден вирус на фб, и кога ќе ти го фати профилот сам им пишува на пријателите Hi... да не ти има такво нешто фатено?

15. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    Нешто слушнав автобусите не возеле како обично,затворени ли се улиците или што?
    За утре до ГТЦ ке има ли автобус??

16. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Eпа незнам.
    Јас сум од Штип, ама нека провере низ книжарите, мислам дека слабо имаат книги ама нека си праша. Или нека се консултира со професорот, ако ја има тој, па да му ја даде да ја фотокопира може. :) Или професорот да му помогне кај да ја најде.

и кај мене е нон-стоп. И јас имам самсунг.
    Некогаш има и Р, за у роаминг нели. :)
    Ама не е ништо страшно, мислам. :)

П.С Дузи честито нека ти е телефончето, со здравје да си го користиш. :*

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Јас баш прашав вчера.. Од вчера од кај 5 саат, немав нет, се до денес поручек.. Ама не се јавуваат на 181 или 187, туку ние бевме таму, дадовме број. Кажавме што е проблемот, и ни го пуштија пак.. Ама уште кочи, ама не како тогаш. Јас мислев дека ни е расипан модемот, ама не било изгледа до тоа..

18. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919

Јас вчера имав тоа време, ама вечерта на секое ми се исклучуваше, а и сега еве го.

19. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.024
    Допаѓања:
    123.891
    Не ,не пишува хи,него здраво,како си...на македонски...а обично не кликам на ништо за да ми фати вирус :worried:

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Еднаш го поставив ова прашање, ама еве ќе се потрудам пак, иако тогаш за тогаш ми помогна Најти...

Знаете ли дали во книжарнициве има лексикони за непознати македонски зборови?
    И која цена се отприлика? :?:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.