Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Чај од камилица или нане. :)

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    И мајчина душица ја смирува надуеноста во стомакот. А добро би било и да ја измешаш со нане :)

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Јуник , Космополитан ...
    Не дека има кој знае каков избор од нашиве .

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Па околу 1000че... Јас толку платив.

На savana му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    600 со твој, кај иво во тату, тогаш така беше мада и не знам дали уште и постои пред 6 години го ставив јас :)

На savana му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    го бива ли ова Google+ ? или да не се мачам да правам за џабе ? :)

7. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Девојки дали некоја од вас се пријавила за реонски попишувач за пописите 2011?? Кога и каде ќе има резултати од тоа кои кандидати се избрани за да попишуваат? Пописот започнува од 1-ви :?: :?:

8. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.798
    Допаѓања:
    100.543
    Сношти го видов овој фустан во темета фустани многуми се допадна ,имам свадба и би сакала да го сошијам.Сдп дали овој фустан би ми стоел добро со оглед на тоа дека имам некој килограм вишок.И секако нема да е толку краток, и без шлепот позади. Ве молам за мислење

Прикачени фајлови:

9. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    зависи колку си полничка.. Не те познаваме тука за да ти каже било која од нас. И мислам дека ако го пуштиш тесниот дел подолу фустанот ке ја изгуби цела гламурозноср и ке дојде како некоја туника. Јас ако го шијам би го шиела каков што е. Сепак одлучи се ти, или прашај некоја другарка и заедно одлучете бива ли- не бива ли :)

Ја усвари сакав да прашам книгава на Џамбазов ја има ли на интернет?

10. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    ^ Ја има. Дечко ми ја симнуваше пред некое време :)

На peperutkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936

Си уклучив ама не ми стига се. Пораки на групен чет ми стигнале само неколку, после прочитав имаше и други. На сите вака или?

12. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Феминки дали некоја од вас го има користено пена регенераторот за волум од НИВЕА и заприметила дека многу и паѓа косата кога ја мие или само јас тоа :?: :?: :?: :?:

13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Дечки, ај дајте некој пример за работа од соништата. Нешто англиски треба да напишам слично на ова..
    I am a professional tennis player. I live in Los Angeles but I travel a lot.
    Треба 5 реченици да напишам. Ама незнам за што. :tmi:
    Пс: Знае некој како се вика на англиски, нешто како уредувач на станови, такви ствари? :?:

14. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.382
    Допаѓања:
    17.582
    Ќе си провериш во твоја општина,отиди сега и прашај ако еден не ти одговори оди кај друг, знам само дека 27.09, 28.09, и 29.09.2011 ќе има обука за инструктори па најверојатно заедно ќе биде обуката со попишувачи.
    И ПОПИШУВАЈТЕ СЕ СИТЕ МАКЕДОНЦИ СЕ РАБОТИ ЗА ВАШАТА ИДНИНА ! (се надевам разбравте што сакам да кажам)

15. HappyOne

HappyOne Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    Можеш да пишеш, I'm an actress или I'm a singer и понатаму дека живееш во Холивуд, глумиш во филмови и театри, запознаваш нови луѓе се дружите и слично :)

Сега јас да си прашам нешто, си симнав еден филм од интеренет и го префрлив на меморискава од телефонот,мал е не зафаќа многу меморија, а пак не ми го уклучува на тел. Не е до форматот, го конвертирав како и видеата што ги правам во mp4. И не само што не почнува филмов, ами и телефонот ми се исклучува :( Знае ли некој каде би можел да биде проблемов ??

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. marina22mk

marina22mk Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    51

Може да е вирус

На HappyOne му/ѝ се допаѓа ова.
  17. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    На фејсбук треба да штиклираш кои известувања да ти стигаат. :) (се надевам за тоа прашуваше :wasntme: )

18. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Девојки кога порачувате од Амазон колку плакате за поштарина (шипинг)?

19. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.382
    Допаѓања:
    17.582
    Пиши на гугл my dream job essay ќе ти отвори многу примери еве некои
    http://www.my-english-writing.com/my-fu ... am-job.htm
    http://www.layouth.com/essay-contest-my ... -would-be/
    http://www.antiessays.com/free-essays/27071.html
    http://www.oppapers.com/essays/My-Dream-Job/103842

а верувам ќе најдеш и повеќе
    ;)
    па кажи што си составила, да ти се посмееме малку, се зезам :rofl:

p.s. Уредувач на станови такви ствари :D ти се вика
    - interior design technician :* еве дада ќе ти даде некоја реченица за тој технишан
    The Job of an Interior Designer
    Every individual nowadays are showing more concentration on home decoration. Whether it may be a new constructed house or old building once the home is decorated with proper interiors then it looks very luxurious and stylish. Instead of decorating home with our own talent and amateur creativity, it is better to take a help of interior designer. Yes, Interior designer is the person who is capable of adding glamour to our old and dull house.
    Interior designer job is to decorate the interior of the home in such a way that it looks attractive and marvelous. Interior designer goes to the customer’s house on request and then designs the house. The main task of an interior designer is to reach the customers expectation within the expected budget.
    Interior designer interacts with various people, know their tastes and then work accordingly. Before starting, the interior work the interior designer will keep the customer requests in mind so that the work that they do or may be the way they design the house will make the customers happy. So interior designer’s job is not only just designing the house but the way they design the house need to satisfy the customers.

Interior Designer Duties and responsibilities
    What does the job of an interior designer entail?
    The job of an interior designer is very passionate but at the same time, it is very difficult to handle the work unless we show maximum interest in what we are doing. However, a person who is having instant thoughts and ideas in mind will surely enjoy working as an interior designer.
    The Duties of an Interior Designer
    The duties of an Interior designer mainly depends on the situations, let us know some of the basic and most common duties of an interior designer.
    a) Planning the design:
    Interior Designers main duty is to plan the design properly so that the customers get satisfied with the designer’s work and efforts made.
    b) Take orders from the customers:
    Interior designers need to take orders from the customers, and these orders can be taken via telephone or email but need to give prompt response to the customers and also take complete address of the customer and the budget range in which they are planning interior designing.
    c) Hire Contractors
    Interior designers, depending on the project may schedule and supervise architects, engineers and other contractors.
    d) Review Catalogs
    Interior designers review catalogs and other sample orders to get some new and creative ideas in designing the interior.

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. marina22mk

marina22mk Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    51
    Aј ако може линк

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.