Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Кај ви е Ленинова во Скопје :?: ?

2. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Таму кај шо порано човек со задоволство пиеше кафе во сосема непознатото дувло Бастион а денес е шееемата и ако немаш минич ти ставаат рампа и ич не те пуштаат да влезеш 8) :D

Па, во Дебар маало, идеш по Партизанска правец ОД соборен и после првата улица вртиш десно, после она Гироно на ќошот.
    Евентуално ако идеш по Илинденска правец од владата накај парк, и баш кај фонтаната (која ќе ти дојде од десно) свртиш лево и така можеш да влезеш на Ленинова.
    http://maps.google.com за подетално ;)

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    СД ги П феминките кои се од Битола да ми препорачат некој козметичко фризерски салон во Битола, значи салон ист во кој можам да добијам услуга на фризер и козметика, т.е. депилација, масажа итн. Ај ве молам нека ми пишат во лп итно ми е, фала најмногу :*

4. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Барав тема за прашањево ама не можев да најдам па ај тука ќе го поставам за совет :( вака утре имам предавање со професорка која е многу терсене и лоша :devil: лани ми предаваше фонетика и фонологија 1 и 2 оваа година лексикологија :envy: ја утнав работата отидов неколку пати на предавање, еднаш полагав нормално паднав, пошто ништо не ми беше јасно, и баталив се посветив на другите предмети. Е сега утре сигурно ќе ме праша, кај сум била, зашто не сум полагала, што да и кажам? Може ми е глупаво прашањево ама навистина многу ми е страв , уште од сега се тресам ;( Мислев да и кажам дека поради проблеми сум не можела да доаѓам , ама кога ќе види дека сите предмети освен нејзиниот ги имам положено е тогаш тешко мене ;( :doh:

5. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Прво, не верувам да те праша, не си средно, многу и е гајле дали некој полагал или не :D
    Ако навистина те праша речи дека материјалот ти бил тежок и никако не си стигала да го научиш убаво.

6. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Ама па не мора да значи дека ко ќе те види, таа одма ќе те препознае меѓу низа други студенти, кои исто така не и’ го положиле предметот, и дека ќе искоментира нешто. На професорите многупати баш и не им е гајле како ти оди и со кои предмети... Оди си како и на секој друг час, не му се мисли многу. :)

А ако ти спомне нешто, импровизирај малку, речи и’ дека си сакала прво другите предмети да ги положиш, за да можеш на нејзините потемелно и целосно да им се посветиш (како потешки предмети) и посигурно да ги совладаш. Играј малку на „потпикнувачка“ карта, иако, пак ќе речам, не верувам дека нешто ќе прокоментира.

Среќно! :)

7. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Прашуваат :devil: бидејќи се на се сме 12 души во група :doh: знам дека ме праша тогаш кога полагав и и реков дека сум имала проблем, и она само аха добро :?: Ама сега ;( леле ќе си умрам :(

Nightwalker токму тоа е проблемот, што сме малку во група, и сите не знаат, и по име и по презиме, и дали доаѓаме и дали полагаме |( и пошто оваа сега сите ги знае, јас ќе и паднам во очи како нов лик, и сигурно ќе ме гледа попреку и ќе ми поставува цинични прашања :( а пошто јас сум премногуу осетлива знам ќе се изгубам скроз |(

8. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Како што ти реков, влези и’ под кожа, али биди умешна во тоа. Во спротивно, кажи и’ дека едноставно не си била доволно подготвена, но дека вината као била во тебе, не си учела доволно, ово-оно... Може ќе истрпиш минутка-две цинизам, но на крајот на краиштата, и тоа ќе помине. =)

9. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Што е се јутуб? :^) Ништо нејќе да ми пушти! Само кај мене е вака или и вие имате проблем? :^)

10. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Kaj мене е се во ред :)

На IndieGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  11. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Дечко ми ке си дојде во Петок а во Сабота сум на свадба со него на негова братучетка! Да носам ли јас поклон и што да носам?

12. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    ^ ^

Па купете заеднички поклон...или посебно сакате да носите ?

13. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Тој Е со целата фамилија значи неговите ке дадат поклон! А и нема да одеме заедно прво ке одат неговите па после тој ке дојде мене да ме закаре! И сега стварно незнам што да правам! :worried:

14. zara

zara Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    28
    СДП каде да најдам мушама ( за маса) по продавничкиве во Центар (Ск)? Знам дека има на пазарче но во тек на работен ден неможам да одам, имам обврски. Ако знае некој, добредојдено е.

15. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    Постои ли некој опција на фб да се избришат сите фан страни, освен одделно да кликнуваш
    не ми се допаѓа има ли некој друг начин ?

Фала однапред :)

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    мислам дека не. :)

17. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Зошто поклон да даваш?Не е важно тоа биодејки тој ке дава со своите родители а ти можеш да дадеш поклон во плик.Мислам не си обврзана да купуваш доколку не ти се блиски тие. :) Уживај бе,не се замарај.Поклонот во плик ке го дадеш на невестата и уживај.Можеш само еден букет да купиш и бомбониера ако сакаш.

Крејзи не постои :) ке мора да се мачиш :D

18. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    До колку часот работат салоните на Вип?

19. ElenI777

ElenI777 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    125
    Ми требаат ли плави картони за земање упат? Аман бе,не се сеќавам ич претходно како сум одела.
    Претпоставувам да,м?

20. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    некој предлог за сопствена статија треба да пишам :)

фала однапрет .

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.