Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. teddybear

teddybear Популарен член

Леле па зарем немаат истакнато ??? :^)

2. mysterious

mysterious Популарен член

Нее....Нема никаде! :@

3. teddybear

teddybear Популарен член

Оф за џабе се облакав да одам да глеам ... ств се неодговорни !!! ај сепак ако не ме мрзи ке тркнам и јас да видам .

4. mysterious

AAAAA ЧЕКАЈ! Во факултетите има..На нет нема...Јас за нет зборувам...Немој да ме сватиш погрешка...Оди ти види си,јас оти не сум од Скопје затоа... :)

5. teddybear

teddybear Популарен член

Аааа епа добро тогаш ке отидам да видам ...

Инаку јас сакам да прашам знам дека не прашувам на точно место ама се надевам ке добијам одговор..дали некој користел вит крема за депилирање интима?? да не е штетно ??? :^)

6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Една другарка има пробано, и после тоа неможеше да си ги состави нозете од што ја печеше, и се иритирала кожата и незнам шо уште други глупости, сепак зависи тоа и до колку усетлива кожа имаш, ама на тоа место на сите им е осетлива, така да незнам што да ти кажам , подобро отиди си на депилација, или само препоните напрај си ги со таа крема... |(

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

јас користам вит крема за препони, ама не сум баш задоволна, не ги вади како што треба и брзо ми растат после, а за штетна незнам, нитуедна крема за депилација не е корисна зошто содржи хемикалии, ама не ја ставам многу внатре, само околу на препони и до сега не ми се појавиле иритации или воспаленија :)

8. Nina24

Nina24 Популарен член

Има жлезди на препоните, не чини да ставаш разни хемии таму. Или оди издепилирај се на козметичар за 15 мин ќе завршиш работа или избричи се. Но бричење не ти препорачувам, за интимен дел, ќе ти зајакне влакното и ќе ти стане како брада. Според мене најдобра опција ти е депилација со восок на козметичар, а со текот на времето ќе ти се изретчат. Јас се депилирам 5 години изретчени ми се многу.

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Е сега ако не ми помогнете вие незнам кој :lol:
    Имам блед тен претерано а сакам да се фарбам така некоја црвена боја ама потемна :)
    Ајде советувајте што да правам оти се двоумам многу :?:

10. teddybear

teddybear Популарен член

Фала ви женски ништо ќе си ја чекам козметичарката од одмор да се врати .... инаку нина24 и јас се депилирам со години ама козметичаркава коа ќе отиде на одмор се заборава сепак фала ви многуу ... :) :)

11. karak

karak Популарен член

само да ви кажам мислам сите креми за депилација ти се само како бричење ако очекуваш дека нема да ти растат влакна се лажете само позитивно е што со брич ке се исечеш а со кремата неможеш нели хехехе а за тоа колку се штетни јас само еднаш ставив не ми се допадна мирисот како на хемикалија ми беше некако тежок и ја фрлив цела крема блјак али дали се штетни стварно незнам.

12. julie77

julie77 Форумски идол

Оффи...Јас искрено не ти препорачувам црвена ма никаква нијанса.Едноставно не сакам црвена нијанса на коса ама ич! :shake: Офарбај се друга боја, таква не.

13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Зошто не се фарбаш смеѓа ? :) Или чоколадно кафеава ? :)

14. mysterious

Уф...Ако направиш така мила,ќе ти честитам на храброста! ;)
    Затоа што,да носиш црвена коса,треба да си спремна на погледи и погледи врз тебе..За таа боја треба храброст!
    Ама сепак мислам дека ти би била супер со таква коса,малку црвено карминче и тенот плус....Сега,неможам да се сетам на некоја позната личност што изгледа така,но јас мислам дек би било супер... ;)

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Црвена претерано многу сакам, ама онака некоја ретро (што би ми одговарало пошо ретро сум си јас) :lol:
    Друга не ми стои.
    Плава несакам оти и многу треба да се одржува и гори косата а имам многу убави локни и несакам да си ги расипам со таму 300 ствари што се ставаат.
    Црна имам пробано, бледа сум ептен и уште црна коса ко мртовец изгледам :worried:
    А црвена многу сакам ја гледам тетка ми носи така некоја темно црвена измеѓу кафена боја таква нијанса и се зљубив во косата нејзина.
    Душице, имам чоколадно кафеава коса природно и сакам да сменам :worried:
    Леле ама се двоумам :?:

16. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

A, да не менуваш ништо на косата, пошто ти е супер.. ;) И, немој црвена, тотлна утка ќе направиш ;)

17. sesilija

sesilija Популарен член

Офи, јас сакам да те прашам, ако се фарбаш црвена, што планираш да правиш со веѓите?

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Оваа ми се допаѓа :)
    Сеси, и веѓите ќе ги офарбам ама не ептен ко косата :lol:
    Ајде кажуј совет, и ти ме знаеш како изгледам, барем на слика :wasntme:

19. sesilija

sesilija Популарен член

Затоа прашав, бидејќи си ја чувам сликата и видов дека веѓите ти се подебели.
    Мој совет е да не ги фарбаш, јас еднаш ги фарбав и ептен делуваа вештачки, како фарбата на косата. Комплет бев :lol:

Мој совет е да ги истенчиш малце, а ако сакаш да се фарбаш фарбај се, јас незнам девојки зошто толку се плашите да се фарбате- колку пати се имам промашено, ама неможам да се смирам ако не експериментирам.
    Зарем се немате досадено самите на себе си постојано да сте исти? Експериментирајте, а кога ќе го пронајдете она што ви одговара одржувајте го.
    Па коса е тоа, и да не си се допаѓаш, ке си купиш фарба со нијанса како твојата и готово.
    Само немој да се лажеш дека црвената боја не е како плавата, секоја фарбана коса бара повеќе нега, на сонце осветлува, посува е косата и плус после еден месец мораш да се фарбаш бидејќи ептен неубаво делува кога косата е подникната и коренот една боја а надолу друга

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Така и си мислев! Фала за советот, сега ќе отидам да купам фарба :lol:
    Никогаш немам сменето, освен во втора средно се офарбав црна ама бледа бев ептен и одма ми падна. и сега мора да сменам ќе спобудалам готово :D

Thread Status:
Not open for further replies.