1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Сериозно ова??? :o
    Јас два месеца по ред пијам по две таблетки пивски квасец и една б-комплекс дневно и кило не сум качила.
    Мислам дека б-комплексот не дебелеат, ама за пивскиот сите викаат дека дебелее. Како и да е, на мене ништо не е сменето.
    Многу е бе за 3 дена кило? Колку пати дневно јадеш?

2. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Дали некој знае каде можам да најдам црна ружа? итно ми треба. знам дека има во други држави не кај нас,али случајно некој да не знае,видел некаде? :worried:

3. mia9184

mia9184 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    296
    А , да си купиш бела ружа и да ја оставиш преку ноќ да стои во сад со црно мастило , мислам со дршката потопена (дршката косо ќе ја засечеш) , не цветот . Пробај ако не ти е итно , а и во секој случај поевтино ќе те чини :)

4. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    да,исто и ова го земав како план доколку не најдам вака да се продава :) ќе побарам низ град некаде,ако не ќе се обидам со ова,фала ,секој случај :)

5. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Прашав и во темата Сертификати вчера но тука има поголема посетеност, може некој ке има одговор....

6. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    1.081
    Не ми се верува шо прашувам ама ај. Филм барам, хај скул тинејџерски амерички бљувотини... Го памтам постерот од филмот, трите пуфли на него се и таа четвртата шо ја дриблаат цел филм е у базенче со топчиња со нозете нагоре надвор. На Сител беше нешто како Валкани игри насловот пред неколку години го гледав, и не можам да го најдам. |( Нешто како Мин грлс е ама никако не можам да најдам. Некоја да не има од вас идеја кој може да е? :D

7. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Каде се наоѓа продавницата на Chicco? :^)
    Беше во центар, кај Швајцарска амбасада што е (или и таа не е веќе таму), ама сега е затворена
    Сакам да купам играчка за едно бебенце и не знам кај да барам.

8. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Девојки имате видено бутик Гламур?
    Освен тој што е накај хиподром? :^)

9. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Чико јас мислам дека има горе во Рамстор, ама не сум баш некако сигурна, се мислам дека е таму. На некој крај имам гледано играчки Чико. Ај некоја млада поупатена мама ќе ти одговори за сигурно ;)

На Sweety-Tweety му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    А бе тоа е MotherCare. Нема во Рамсторе. Ај може некоја мамичка или тета ќе го види прашањево :)

Фала, во секој случај ;)

11. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    чико има во гтц уствари тоа е истата фирма со енци-менци значи на максим горки се затвори остана уште таа во гтц што се однесува на подрачјето на центар значи ќе барате енци-менци

На Sweety-Tweety му/ѝ се допаѓа ова.
  12. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Постојат ли маски за ајфон?? Ако да, каде можат да се најдат во МК?

13. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    СДП комбинација плаво и бело,ќе одговара со црно? :?:

14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Да, зошто да не :)

15. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    115
    Луѓе ај..кажете ми , што мислите за тоа дали е глупаво да напишеш денеска некому писмо и лично да му го предадеш ? Мислам ...со личноста немаме можност да комуницираме поинаку, те. насамо а електронските писма не идат в предвид бидејќи лесно може некој да го открие ! Ова поцепај па баци и пунто.Имам еден мал милион работи кои ми лежат на срце а неможам да му ги кажам... :worried:

16. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Денес ко инфо центар сум :rofl: .

Маски за Ајфон 4 има сегде, и по мобилари каде се поскапи и на Бит пазар каде се најефтини.
    На Бит пазар на влезот од кај Чаршија што е, по уличката што оди на кај полицијата има неколку тезги со такви тракатанци, и таму ќе најдеш.
    Мој совет е да си земеш пластифицирана гума за од окулу, нешто како рамка му доаѓа и најдобро го заштитува телефонот при пад, зошто е стакло цел а се остри ивиците ако лошо падне екранот одма пука, а да се смени е само 100 евра, а ова оквиров е 100 денари.
    Имаш и едни за задното стакло, значи целосни во разни бои, со разни фигурчиња, и тие се окулу 100-150.

Но сепак мој совет ти е ваков оквир и плус има и фолии (е сега нив незнам дали ги има на Бит-пазаар) тие се прозирни фолии и се лепат на предното стакло, телефонот најнормално си функционира но стаклото е заштитено од гребење.

Доколку прашуваш конкретно за целосно маска многу тешко, зошто треба цело стакло да се менува, а конкретно кај 4 екранот е цел туто-комплето не е како кај 3г или 3гс да можеш само дисплејот да смениш и е окулу 20-30 евра, кај 4 мораш цело стакло а кажав заради тачот и дисплејот е 100 евра.
    Задното е поефтино, е сега незнам колку но би требало окулу 20-30 евра да е.

Цел реферат напишав, се надевам дека ти помогнав.

Јас мислев за 4 прашуваш па се изнапишав, можда ќе ти послужи и тоа не го бришам, туку муабетов е дека постојат. Ако сакаш да го менуваш за 4 цела маска е окулу 150 евра, за 3 и 3гс окулу 50-60 евра, за 2 појма немам а и на тие незнам дали се менува пошто се алуминиумски.

На WhiteAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  17. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465

А зошто да не ?
    Како прво друг начин немаш како второ писмо е доста интересна работа мене многу би ми значело некој да ми даде писмо . Во ова време кога се е електронско е права реткост а и прав потег . Наместо да го чуваш во себе ако мислиш дека треба слободно пиши .
    Писмото има посебна енергија .

18. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Кога е ден на дрвцето? :geek:

19. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    За една недела ќе одам во Белград најверојатно и сакам да си купам уште сега за нова година нешто, за да не одам во Солун. Стварно не сакам да влагам во Грција и да дадам плус пари за пат до таму.
    Плус, веќе имам испланирано што ќе носам па исто ми е кога ќе купам...Е сега, прашањето ми е што продавници има? Се надевав на H&M, ама гледам и таму немало..
    Не сум била до сега во Белград, а срам ми е да ги прашам другарките.

20. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.225
    Допаѓања:
    48.029
    Па во стариот дел на Белград( по онаа позната Књез Михајлова), нема баш продавници јас не видов многу освен Зара, Теранова,така некои помали. Ќе треба да одиш во Нов Белград, таму се трговските :)

На Sephora му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.