Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    За филмот мила незнам :^) ама за попустиве да ти кажам дека се при крај веќе нова роба добиваат.. така да ако сакаш нешто да фатиш доаѓај побрзо :D мада на повеќето места се и завршени више.. :)
    :*

2. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    ^ [​IMG]
    Winter , на овој мислиш ? :D

3. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    Девојки се сеќавате ли на една форумџика месечинка мислам и беше никот ...која кажуваше раскинала со дечко и па овој уште ја скал...па бараше помош од нас...неможам да и ја најдам темата ако сакате дајте ми линкче...позз

4. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    СДП дали некој од вас знае кој ден од неделата и од колку часот почнуваат Love Songs на антена 5? :)

5. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    Во понеделник во 00.00 :) :*

6. Little-one

Little-one Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    79
    Speechless На Антена 5 почнуваат во понеделник на полноќ па се до 2 часот по полноќ.. :*

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Сакам да прашам дали ја банираа мартина конечно? :^)

8. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Мислам дека сеуште не :|

9. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    Ама ја нема не пишува,многу ја искаравме :D

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Она не се предава така лесно :D

11. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    :D Може излезено е девојчето ама ќе нападне во секое време!
    СДП дали ви кочи сајтот и вас?

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Мене ми кочи, и баш сакав да напишам во технички проблеми ама мислев до мојот исцеден интернет е. :?:

13. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    да...кочи и како ретардиран е, не ми се менува фонд и мислењата несакаат брзо да ми се пратат ]:)
    ама мислев дека ми е до интернетот...ете до сајтов било :D

14. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    јас па мислев само кај мене е така....го рестартирав 200 пати компијутрот си викам што му стана....ретардиран...оно до сајтот бииииииииииииллооооооо ооооооо ;)

15. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Многу кочи... еве бев на чет пред малку и 100 пати требаше да стиснам за да се прати мислењето. Се изнервирав и се откажав.

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :lol: :lol: нема крај Горде ....секогаш ќе се најде некој што ќе има критика и забелешка :rofl:
    плус ќе има некој што ќе сака паметен да се прави па ќе оди со глава во ѕид т.е. сам против цел форум за да им каже како треба да муабетат :D
    абе циркузи...читај и уживај 8)

17. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    Епа исто и јас.Мислев дека е до мојот интернет и го конектирав па деконектирав и постојано кочи.Ама сега се управи добро е!

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Кај мене кочеше до пред малце,а отидам на чет и почнам да пишувам,застанува,ни ентер не функционираше,па одев на форумот,па на почетна и по пат негде ќе застанеше,незнам дали е до сајтот или до интернетот од оне што го имам.Само изгледа ќе ни прават домче проблем ако не се плати навреме се намалува брзината на интернетот,ама ако е така тогаш се откажувам од овој пакет моб.,интернет и тв,па ќе си останам само на бежичниот.Претходниот пат не беа фер во однос на овој пакет,па морав да платам за да ми го пуштат моб. и интернетот,безврска им се новиве пакети,ама еве кочеше и се оправи,до кога незнам :?:

19. miarsa

miarsa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    I ja sakam da prasam nesto i toa mi treba hitno odgovor bidejki rabotite mi se katastrofa...
    vaka... imam eden dugar toj imam 22 godini a jas imam 20, se znaeme veke 4 godini od koga go zapoznav se zalubiv vo nego...pocnav da kontaktiram so nego preku tel.msn i taka samo drugarski toj mi se javuvase celo vreme, barase da izlezeme zaedno,cesto mi titkase,me provocirase so drugi projcinja da vidi dali ke mu krenam slusalka ili ke mu vrakam poraki i se taka prodolzi do eden den koga prestanaa site ovie raboti...Mi bese tesko da mu priznaam deka mi se dopaga i celo vreme se odnesuvam kako drugarka iako toj razbra deka mi se dopaga...sega pak se druzime posle 3 godini me povika na kafe i pred eden mesec izlegovme ama nitu zbor da mi rece nesto za lubov ili slicno, celo vreme mi veli deka uste e rano da si fatam decko i misli deka sum mnogu dobra devojka i mi veli deka ne treba da davam nekoj da igra so mene...taka zboruvame preku msn ponekogas na tel. ama ne e kako porano...sekogas me prasuva dali si fativ decko i mi veli deka treba da se cuvam...POMOGNETE MI STO DA PRAVAM POSLE OVA DALI MISLITE DEKA I NEMU MU SE DOPAGAM? :( ILI STVARNO ME SAKA DRUGARSKI KAKO SESTRA

20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    А да направиш еден сериозен муабет со него ... јас мислам така е најдобро не детски работи ми титка му титкам .. на мсн вака така ... во живо во 4 очи вака и вака... чуивствуваш нешто или си играш со мене ... и ке разграничите на што сте...поздрав до тебе. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.