1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    СДП Енца дали беше на интервјуто и како помина? :)

2. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    СДП како да ставам два цитати еден под други од различни постови?

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.127
    Допаѓања:
    156.081
    Сдп дали некој знае нешто екстра ефикасно за одзатнување на нос,не како бенил или оперил капки,туку нешто трето?!Итно е,битно е,утре треба да зборувам пред луѓе,мноооогу луѓе,екстремно многу ми е затнат носот и не можам да зборувам подолго од пола мин.а да не земам воздух,ама онака глаааааааасно и гласно да издишам! :D
    Кис4иња,најдобри сте! :lol:

4. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.756
    За Лилит : Ринастоп, го имаш во секоја аптека. Мене после една таблетка, одма ми се чисти носот, немам надразнето грло и што е најважно - не шмркам!
    Мислам 120 денари е кутивче.

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Па откако ќе цитираш еден пост ќе појдеш во нов ред и на кој друг сакаш пост му правиш исто цитирај и ВОАЛА ;)

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    ephedrini solutio неверојатни се, јас долго време имав таков проблем и верувај ми помогнаа ;) во розово пакување се накај лилјаково :)

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.127
    Допаѓања:
    156.081
    Благодарам на одговорите на Шилеа и 2468...пиев риностоп,ама не ми помагаат,фармацевтот ми рече повеќе од пет дена не,јас продолжив уште три дена,ама пак немаше ефект...кој знае,веројатно не реагирам на таа група антибиотици,аналгетици,антихистамини (нели мешавина е) затоа што премногу често ги примам(нон-стоп на некоја терапија сум по ѓаволите).А за капкиве,утре уште рано посабајлечки ќе ги земам! ;)

Мислам дека треба да си отвориме тема Дежурна ординација...не сум забележала дали има.

8. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Аааа Катетоо срцка си...мислиш на мене :* ...бев, супер беше... :rofl: имало многу кандидати, па така за десетина дена треба да го очекувам второто интервју, ми кажаа дека поминав на ова, само што ми кажаа дека предност ќе имаат кандидати кои во својот живот активно користеле англиски, како на работа или живееле надвор од државава....јас го знам јазикот ама активно користење(освен на одмори) баш и сум немала...глупости бе... :devil: ама ај ќе вдиме шо ќе биде, мада денес сосема случајно дознав, тој што би требало да ми биде претпоставен бил тежок женкар... :lol: :@ и дури по ова јас скопчав дека тој ми се обраќаше со кукло и лепотице....идниот ми свекор вика никако таму :rofl: тој дозна инаку за чоеков, ама нема везе...нека ме вработат само...знам јас како со напалени фосили :ninja: :bandit: Катуш ..:hug:

9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    СДП..што е со его триповиве во последно време?! :^) Одредени особи на форумов покажаа дека патат од тоа..мислам ептен невкусно ми е тоа.. |( 8)

10. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    СДјаП Гоу Грл дали го ставила новото фустанче на фејсбук сакам многу да и го видам :D

11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :lol: :lol: :lol:
    срцка несмее јавно да се објави пред премиерата....ама со врски специјално ќе средам да го видиш ;)

12. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Хаха па ајде пушти ми го у пораче :D

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    СДП дали е важна крвната група која ја имаат дечкото и девојката во однос на забременувањето ? :?:

14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.473
    Допаѓања:
    201.286

Само резус (rh) факторот е битен, т.е неговото присуство или отсуство. Не е важно дали си А, Б, АБ или О - важно е дали си позитив или негатив, оти тоа плусче/минусче кажува дали го имаш или немаш тој резус фактор - а тоа е важно при забременувањето, затоа што ако таткото е rh+ а мајката rh- и плодот е rh+, кај мајката можат да се создадат антитела против плодот. Ова накратко ти го објаснив, ама отприлика така е, само ќе ти кажам да не се грижиш, во денешно време тоа не е ништо страшно. ;)

15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    СДп зошто не ми излегуваат линковите од јутјуб? Ни една песна не можам да прикачам :^) :@

16. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Сакам да прашам кај заминаа форумџикиве некако послабо го посетуваат форумов? :rofl:

17. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    91
    За другите незнам,а за мене ќе си кажам...имав многу обрски овие денови а и толку се чувствував изморено и болно што немав сила да пишувам па читкав ве само...надевам се ќе се подобре овие денови ситуацијата и ќе имам повеќе време да ве дружам... :)

18. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :?: ова гарант за мене не важи :$
    :rofl: :rofl: :rofl: пуштив корења овде |-)

19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Исто и за мене :D :$

20. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Хаха па не знам тогаш слабо пишувате или па мене оже само така ми се причинува :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.