Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Душица, од мене совет друг пат седи си настрана, не помагај никому затоа што колку и да сакаш да помогнеш посебно во врска со ова ќе бидеш крива.Сега смири се и остави некое време..Па јави се кај дечко ти и разговарајте.Знам како е имам осетено, зато повеќе не се мешам никаде за добро.Сами нека си решаваат,што сакат нека прават.

На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
  2. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Тој дечкото твој зошто не ти верува тебе??? Кој му е поважен ти или другар му?? Мене така да ми направи дечкото ќе му кажам да си оди кај другар му и тој да спие со него!

3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Оззи ми верува ама не сум требала да се мешам ми кажа . Можда не требаше да , ама не сум таква да ќутам . Гледаш двајца пред тебе , се лажат и да ќутиш ?! Не беше моја работа ама ме праша тој што ми
    кажала и јас одговорив . Вчера као не било ради тоа што не искочивме него што го болело глава .. а денес што ќе е ? Газот ? Па ќе го боли јас кога ќе го видам !!

4. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    еве ме мене пак :$ сдп јајников на деснава страна ме боли кога се движам,почна од денеска,сакам да кажам дека имам родено,ако има некаква врска од тоа? :?:

5. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Душица и јас мислам друг пат да седиш на страна, секогаш кога сакаме да помогнеме, кога правиме добро може да ни се врати со лошо (како во твојов случај). Мислам дека треба да го побараш дечко ти, зборувајте и заедно ќе го решите проблемот. :) Среќно ;)

6. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Душица да знаеш дека тие ќе се смират и тебе ќе те направат виновна...ќе се замерите и нема да биде другарството како порано.
    Но не се нервирај...не вреди за такви. И ова го кажувам од не мое,но од другарка моја искуство.
    Се скара со најдобрата другарка само поради тоа што беше пијана и кажа една вистина бидејќи и тие се лажеја.И погоди што? Нејзината другарка пак се смири со тој..а најверната другарка си ја отфрли.

7. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Срцулка сега видов се смириле , пак се заедно . Јас што имам долга врска и без лажење сум скарана со дечкото . А они што имаат од 3-4 месеци и што се лажат , вараат и немаат доверба еден у друг се смирија . Јас да дознаев дека ми мисли дечкото ко она на дечко и немаше заедно да бидеме . Она се пукаше од смеење коа кажуваше како дечко и плачел и вчера дечко ми прашува зошто и ти се смееше ?Па не ми е мене дечко па да се секирам . Човек не смее веќе ни искрен да биде , такви времиња дојдоа девојки :D
    Поука : Лажете што повеќе и ќе ве ценат ;) Учете од мене , ни крива ни дужна си го окркав :D Друг пат а бе да знам кој кого убил не кажувам . Ете така . Девојки фала ви :*

8. VikiToO

VikiToO Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    52
    Фала срцуле =))

9. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129

Сигурно ти е од прелада, или седење на промаја. И мене ме боли понекогаш така кога седам на ладно и ме издувал ветер. Одмарај малку и стави нешто волнено на кичмата. Сигурно ќе ти помине :)

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да ЈА прашам старфиш, дали тоа во темата за лејди гага, се однесуваше на мене или...? :wasntme:

11. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Не не , се однесуваше на девојчето пред тебе, ама ти ме претрка со мислењето и претпоставив дека може да дојде до збунка. :)

12. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Во ред тогаш, :lol: :*

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Душица јас мислам треба да му се јавиш ... да го искараш малце и да се средите ајде бе сега посебни денови за вас ради некои невредни особи ке си ги расипувате??? јас сепак така би постапила .... ипак дечко ти не размислувал во моментот и сепак кажи му дека не си мислела ништо лошо и така ... ајде на убав ден двајцата ли по дома да седите да се нервирате .... :* :* :*

14. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Се согласувам со Џули.

15. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Сакам да прашам..ми се пие кафе...дали некоја форумџика ќе биде фина колку што е убава да ми свари едно? ;) :D Ме мрзи да станам да варам. :(

16. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340

Еееј Џулии јас ти сварив во СП :D Ама ај еве пак :coffee:
    [​IMG] :lol:

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    девојки јас сакам да прашам едно глупо прашање сликите кои ги правиме на пикник може ли автомацки некако да се зачувуваат таму на таа страна па да се пуштат по интрнет....кажете ми па после ќе ви кажам зошто.....

18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Фала ти Нинушке :* Кафето беше за мерак :D

19. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Абре момички, ај кажете ми како можам да си го видам последното мислење за кое ми е стиснато лајк... Фала однапред :)

20. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Ќе кликнеш на бројот на лајкови што го имаш(зелените) и ќе ти се отворат сите твои мислења на кои имаш лајк, потоа си одиш надолу, последното е тоа што го бараш! поз

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.