Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Трендафилче(по мое од сега ќе ти се обраќам Мици скратено,ок? ;) )...Мажите се едноставно така скроени...Се што оди на две нозе со натртена задњица и сиски :lol: однапред они фаќаат на радар.Ич да не се замараш, и ти кога ќе видиш згодно парче од машки пол довикни се искоментирај па да видиш како дечко ти ќе реагира,јас викам...како они прават така и ние. :)

2. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    сеуште не, но ќе биде и тоа! Поздрав!

3. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.523
    Допаѓања:
    92.152
    Јас сум веќе :) утрово скарите се распалија кај паркчето милицајско , па за покасно ќе видиме што ќе има :) колку што прочитав добра програма ќе има,само се надевам нема да врне.

4. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.233
    Допаѓања:
    27.846
    сдп дали некој слушна некаде за уапсените бизнисмени од Штип што имале сексуални односи за пари со малолетнички?

5. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    “Притвор за уште двајца бизнисмени од Штип и Кочани. Откако Канал 5 го објави вчерашното приведување на 65-годишниот штипјанец осомничен за полов напад на малолетник под 14 години, полицијата ја засили акцијата во размотување на клопчето од добро организирана мрежа на малолетничка проституција во регионов.

-Се работи за лицето П.Т. на возраст од 63 г. бизнисмен од Кочани и лицето К.Ј. 42г. бизнисмен од Штип. По приведувањето, истражен судија им одреди мерка притвор од 30 дена изјави портпаролот на СВР Штип Снежана Санева.

Имено, 14-годишното девојче од Штип пред штипската полиција пријави дека осомничениот Ќ.И од Штип на неодредена дата во месец јануари годинава во споредна асфалтна уличка на излезот од штип кон Велес извршил обљуба и други полови дејства врз неа.

И нејзина врсничка од Штип пријавила дека П.Т од Кочани на неутврдена дата во месец јули извршил обљуба и други полови дејствија врз неа, соопштува МВР.

На девојчињата согласно процедурата веднаш им бил извршен гинеколошки преглед.

Осомничените се повикани на разговор во полицијата. Првиот признал дека го познава девојчето и дека и давал пари, сим картички и кредити за истите, но негирал дека извршил полов напад врз неа. Вториот осомничен, рекол дека ќе се брани со молчење, соопштува МВР. “
    :puke:

ова е грозно,уште колку вакви скриени работи ќе се најдат во нашата држава.
    сакам да прашам дали и кој користи фарба кене од вас...како сте задоволни? ;)

6. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    сдп, ме боли под ушите :( :( дали некој знае од што? не сакам да мислам на паротит!!! :tmi: :tmi: :x :x

7. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.815
    Допаѓања:
    202.833

Испипај се убаво, дали можеби осеќаш под прстите како топче? Ако осеќаш, тогаш може некоја жлезда да ти е отечена и од тоа да те боли - може да биде од забите (умници), може ако ти се воспалени дупчињата на ушните ресички (мене многу често ми се случува тоа), или некое слично локално воспаление... не верувам дека е паротит ;)

8. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    се испипав! Немам ништо невообичаено... Можеби е воспаление! Се надевам ќе ми биде подобро :( :(
    Ана, ти благодарам, секогаш ми помагаш! :*

На Annath му/ѝ се допаѓа ова.
  9. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    Можеби тие старци се виновни за тоа,но да не ги исклучуваме ниту девојчињата.Како може мене некој да ме прелаже за пари јас ако нескам,па не се толку мали 8 за 1.А и парите им дошле добродошли,си оделе на екскурзии,имале скапи телефони,облека.Значи им било убаво,а и се сликале додека биле во неговиот стан,значи ептен им годела ситуацијата :@

10. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    сдп. да ми кажете некој летеен хит што беше летово, правам цд па да си ги ставам

11. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Tom Boxer feat. Antonia-Morena My Love
    Stromae - Alors on danse
    B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore

12. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    ^^ фала ти многу ама веќе ги ставив топ 3 :D

13. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    Види во темата песни кои го обележаа летото 2010,мислам дека вака се викаше :?:

14. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    има таква тема?? ја немав видено епак фала ќе проверам, сигурно ќе најдам ;)

15. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.340
    Допаѓања:
    5.888
  16. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    сакам да прашам кога ќе ставам некоја тема во омилени после како да ја најдам ? ;)

17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    СДП каде има во Ск убави марами но не многу скапи ? Другата недела ќе одам па сакам да си земам неколку.

18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас прашав пред некое време ама никој не ми одговори :( па пак ке си прашам :D

што е работата со овие гоогле бот јаху бот и слично ??? не дека е кој знае колку битно ама ме интересира :^)

19. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    И мене ме интересира!

20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на: