1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. BlueEye

BlueEye Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    29
    sdp zosto so sestrami nemozam da imam sestrinski kontakt tuku kako stranci nekoj sme ? ;(
    i ova me vadi od takt se mi odi dobro ali so sestrami nikako da se zblizime skoj den se poke i poke ko stranci sme ;(

2. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    22
    Сакам да прашам, зошто сега кога се расчистија сите сомнежи и кога веќе не е тајна, и тој знае дека јас го сакам и јас знам дека тој ме сака, зошто не сме заедно? Зошто повторно го одбиваме тоа и бараме некои глупави објаснувања.... :(

3. lalezzz

lalezzz Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    71
    sdp zosto nekoi so sila se pravat budali.te gleda vo oci i te laze bre ]:) i kako se brise fejsbuk???tenxxx)

4. Angel.in.dark

Angel.in.dark Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2010
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    25
    за фејсбукот прво се деактивира па по 1 месец ако не се уклучуваш ќе ти се избрише скроз ќе неможат да те најдат.
    јас така направив и сеа сум невидлива на фб :P
    друго ......што сакав да прашаммм......хмммм од колку до колку години може да се направи профил на сајтов? :*

5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    од колку сакаш....ако си писмен и знаеш да користиш интернет можеш и да излажаш за годиниве :D

6. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    76
    СДП зошто времево е волку лудо поради кое ме боли главата скоро секој ден? :P Позз до сите :sun: :rain: :sun: :punch:

7. anije

anije Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    39
    СДП кога ќе заврши овој глупав ден? хахаха :?:

8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Плаво око да имаш сестра според мене е нешто најубаво.Незнам зошто се гледате како странци, со сестра ти како и со мајка ти треба да бидете најдобри пријателки.Ако си поголема од неа треба да и помагаш, да ја советуваш, да ја сослушаш исто и таа тебе без разлика дали е помала или не.Ако си помала слободно прашај ја што те интересира, довери и се зашто мислам дека сестра ти треба да ти биде најголем пријател, сестрати сигурно нема да ти љубомори како некоја другарка како што викам јас искористи ја дека е поголема, укради и некоја финта..Ако сте иста возраст па нешто најубаво, зборувајте си за најразлични теми, па ако делите иста соба некогаш останете до покасно разговарајте, потоа можете да си менувате облека, сликајте се , заедно можете да одите на шопиг, подгответе и некое изненадување на мајка ви и што уште не можете заедно да направите.Сигурна сум дека било која од овие работи ќе ве зближат.Најпрво разговарајте и договорете се , без тоа ништо.Само незнам која е причината зошто се однесувате како странци,нема потреба од тоа сепак вие сте сестри, а крвта не е вода, а можеби пак сега ако се однесувате така (незнам колку години имаш) покасно ќе ви биде мака за пропуштеното време
    се надевам сега ќе подразмислиш малку , па ќе ги средите работите и нема повеќе да бидете ''странци '' (се надевам ти помогнав колку толку чисто мое размислување околку оваа тема)
    Лукс
    да не бидам офф
    СДП зошто мора да ја слушам Шеќерезад во позадина?!

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.062
    Допаѓања:
    66.789
    И јас со брат ми немам никаков контакт. Ни на улица не се поздравуваме. И со месеци не се гледаме, а живееме во иста куќа |( И мене не ми фали некаков контакт со него. Едноставно премногу сме различни. И јас ја слушам Шехерезад, ама ќе си излезам сега и ич не се замарам. Поздрав девојки и имајте убава вечер ;)

10. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Поздрав реинбоу убава вечер ;)

11. Angel.in.dark

Angel.in.dark Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2010
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    25
    скд мора ли да одам на шпански :( ? ;(

12. maca-mk

maca-mk Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    13
    сакам да прашам дали може да се смени корисничкото име??? или да се избрише профилот???

13. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Мислам дека треба да им пишеш на администраторите, они тоа го регулираат.

А да не знае некој како се прави сосот за Цезар-салата ? :)

14. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Сакам да прашам , дали треба после ситуацијава со четот на фејсбук , да си го избришам профилот? :D

15. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    СДП. Знаете ли некој природен начин за обелување на забите? Пред година дена имав слаба крв па морав секој ден да топам во уста апчиња за да ми се подобри крваната слика. И сега имам проблем, забите ми се две-три нијанси пожолти. Секој ден ги мијам ама нема некој ефект. Фала однапред
    :inlove: :*

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^^ Можеш со лимон или со јаболко, ама тоа не трае долго. Додуша со јаболкото можеш секојдневно да си го практикуваш тоа, ама со лимонот не, киселината ги нагризува забите.

17. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Што е финтата да си на форум, ама да си скриен член ? :^) Од кого се кријат ? :^)

18. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Имаш многу пасти за избелување на забите, пробај со некоја, еве јас ја користам LACALUT WHITE има и други, прочитај пишува дека е за белеење и купи ја, без двоумење ;)

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДП шту му купи Лизалка на дечко и за роденден? :)

20. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Лична порака ке ти пратам :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.