1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.766
    Е фала ти јас се мислам дали од тука да си купам од штип или да оставам за у ск оти во сабота ќе дојдам. А во теранова ми се многу свиѓаат работите.

2. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Фала SkyAngel, јас сакам за на привезок златен па зато си велам сигурно во златара би требало , па мислев да не знај некој да не има праено.

3. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    сдп дали некој бил сега скоро во борис трајковски out let во адидас и најк да гледа патики?има ли интересни моделчиња, и како им се движат цените?

4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    СДП дали утре е задолжително присуството во Борис Трајковки за сите бруцоши?!
    мене во распоредот ми стои дека утре имам предавања од 12, и не знам што да правам, тоа енли од 11 почнува?

5. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    ^^ утре секако дека нема да има предавања уште од првиот ден, а за брист трајковски знам дека лани мораа сите да одат (нешто како обраќање на деканот.. бла бла)

6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Е како не мора... не прават списоци, јас што ги знам лани не ни отишле, задолжително мислам и желба е да отидат тие 100 луѓе на кои ќе им доделуваат стипендија, за другите не... а ќе има ептен гужви и буткање за без везе, ко демек нешто важно ќе каже деканот, истите глупости ко и секоја година... :D и на крај пак ништо од нас нема да биде, џабе и факултет и се :D жално но виситинито (секоја чест на исклучоците, и на среќниците) :P

СД ја П Офспринг дали прифати некој од нашите совети или пак смисли нешто друго за изненадување на дечкото? Баш ми треба некоја идеја :)

7. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    СДП, добро како може луѓево да се толку напнати и насекаде околу себе да шират тензија? Јас разбирам дека ова е време на капитализам и дека времето е пари и дека живееме за да работиме, а не обратно, ама луѓе вака веќе не оди. Едноставно не оди! До каде ќе стигнеме? Ќе се претвориме во сингл роботи кои само знаат да работат и работат и работат? Уф ама сум нервозна ми иде да скршам нешто...

Ова малку излезе сакам да прашам повеќе работи ама добро :D Се надевам нема да ве напнам и вас со мојов пост! Поздрав!

8. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДП дали лошење и температура се симптоми на вирусов? И какви превентивни мерки треба да се превземат?

9. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.766
    Да отидеш на доктор . Но додека отидеш да се напиеш парацетамол, да јадеш лесна храна,да се облечеш убаво и да пиеш чај.

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.003
    Ништо не смислив и ништо не направив |( Ептен сум морон за такви работи и се нервирам. |( Еве сега му викам да пиеме вечер, вино нешто демек романтика, ама којзнае... Како што немам кондиција за пиење периодов... :| Ама ај, може ќе бидне нешто така... :|

11. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    СДП дали некој знае како може да се ограничи, кој да ти пишува на ѕид на фејзбук :?:

12. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    ^^ Во Account, Privacy settings, Friends can post on my Wall ----- може да биде само овозможено или оневозможено пишувањето, мислам дека неможеш да направиш прилагодување само одредени пријатели да не пишуваат.

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TheKiketoo

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    грдо така :worried: :worried:
    фала во секој случај :*

14. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.925
    Мене така само вчера ми беше .. денес ништо не ми е . Вчера ако преживеав , ќе можам се . Многу лошо ми беше . Се истуширав , се напив чај .. Не отидов на доктор иначе.

15. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.300
    Допаѓања:
    5.883
    Во случај ако ти е многу лошо иди на лекар. Мене ми препишаа лидаприм.
    А кога повраќав, бидејќи изгубив многу вода пиев електролити. (многу се грди)
    И јадев само варени компири, кисело млеко, и јогурт. Пиев и чаеви многу.
    И кога пиеш, пиј голтка по голтка, споро.
    А сиптоми на вирусот се гадење, лошење, повраќање, пролив ( се извинувам на израз) ..

16. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Прееска многу ми беше лошо, но сега ми е малку подобро. Пијам чај, така-голтка по голтка се надевам ќе ми помине до утре :doh:

17. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.300
    Допаѓања:
    5.883
    ^^^
    Ама чај од Нане или Камилица. Така ми кажаа сестрите во Државна. :)
    Се надевам и јас дека подобро ќе ти помине, и нема да биде трагично како на мене што ми беше.
    :* :*

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  18. TheKiketoo

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    сега гледав на братучед ми бројот од мобилниот му почнува со +35989 голема ми се гледа разликата од 2 до 8, па би требало да е фиксен тој број, а колку плаќа не знам точно, ама е поскапо од кај нас

19. Belen

Belen Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    65
    СДП нешто многу банално, но потребно: што има ново на форумов во последнава недела? Бев отсутна малце :) Ако може кратко упатување, со се што се случувало овде... :D

20. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    Кога ќе престанат луѓево да штрајкуваат сакам да си одам за Прилеп...аман??????????????????!!!! :devil:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.