1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.279
    Ани што толку таа желба да си одиш?

2. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    Многу ми се уче :$ се ми спремно куферот паркиран уште пред три, дена спремна да се селам, а тие ми се попречиле на патот :devil: сакам да почнам да си се дотерувам се замандалив дома цело време во тренерки и на овој столот...сите другарки ми се омажија нема каде да се оде...аман!!!! :@
    А вака во интернатот ќе си се релаксирам и опуштам плус и дружба со колешките....а вака...... :doh: само дома си скапав!!!!

3. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сдп како е во хотелот цар самуил- струмица?

4. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    Девојки ги има ли некоја од вас користено кремите на Solution од Авон оние жолтите за уморна кожа,и дневниот и ноќниот јас си ги порачав а не знам дали се ефикесни...некоја да ми каже :wasntme: еве за овие зборувам?

5. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    јас ги имам користено и одлични се, исто ми беа подобри зимото плавата колекција од солушн за сува кожа... сепак и овие се одлични добро што си ги порачала ;)

На annnni му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    Јас ги немам користено, но братучеда ми ги користеше и рече дека биле супер, многу беше задоволна и дека имале ефект

На annnni му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Девојки знаете некоја интересна игра :?: Немора да биде на форумот :wasntme:
    Помагајет ќе умрам од досада :$ А ич не ми се учи :angel:

8. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Бев минатата година и ми се допадна , неможам да се жалам.Еве ти ја нивната веб страна разгледај си ја , се ти е дадено :)

http://www.hotel-sirius.com.mk/

9. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.279
    Карина, мислам дека прашува за друг хотел девојчето? :^)

10. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    грешка :x не ми се гледа веќе , вирусов ме победи :( Не ми е прв пат денес ваков кикс да направам :D
    Инаку еве ти за цАР Самуил нешто повеќе http://www.hotelcarsamuil.com.mk/

и се извинувам за моите киксови денес , не е намерно :D стварно не сум ок ич |-)

11. macaaaaa

macaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    268
    http://www.hotelcarsamuil.com.mk/

12. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
  13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^^ Јас бев годинава, супер е се. Реновиран е хотелот. :)

14. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    инаку тоа што пишав дека бев минатата година се однесуваше за Цар Самуил, само што грешка линк сум ти пастирала за Сириус хотелот :D :x се тој ми е во главата :lol:
    Одев лани на проект пливање , и не носеа во текот на цела година на пливање во Цар Самуил :) Имаат добар рекреативен базен ;)

15. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.300
    Допаѓања:
    5.883
    СДП, дали некоја има некоја идеа, како да ја изненадам НАЈДОБРАТА другарка за роденден?
    Немам идеи. ;( :tmi:

16. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Јас цело детство го поминав таму :lol: Баба ми и дедо ми многу често одеа во Цар самуил и секогаш ме водеа со нив. Базенот е голем и многу е добро за пливање, а има и мал базен со многу топла вода ама таму од 15 мин повеќе не можеш да издржиш. И собите се супер, ги реновираа пред неколку години. Блиску е до градот, навечер можете да си излегувате во Струмица. Се на се, супер е.

17. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.300
    СДП нели од септември форумов ќе станеше поактивен??? Така велевте кога сите беа по одмори летото... Прашувам бидејќи немам искуство овде за време на учебната година, ама мене ми изгледа дека не е така. Се помалку и помалку има за читање :worried:

18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.600
    Јас го имам тој проблем, се дружиме повеќе од 10 години и се' си имаме купено - од мечиња, украси, маски за на ѕид, цедиња, албуми, секакви ситници, долна облека, книги, дури една година ми призна дека многу сака да си манијачи во слободно време и и' купив двоглед! :D
    Ама лани тотално снемав инспирација и на крај ми истекна нешто сосем оригинално.

Значи купив една ОГРОМНА честитка од Веро, од тие најголемите можни, некаде 200-250 ден, земав весници и се фатив за работа. Сите антипатични ликови што ја нервираат другарка ми, ги најдов, ги исеков, и ги залепив, а под секоја сликичка, напишав по една роденденска честитка, со различен ракопис, ама како они да и' честитаат! :D
    Пр. другарка ми ја нервира Борис Трајанов, абе една слика кога шлапнав и со зелено пенкало пишав:
    * Драга ________, засади ја твојата иднина! Среќен роденден *
    или овој Влатче *Панично те саааааааакааааааааам* Среќен роденден* :D

Сега баш и не ми текнува што коментари и честитки изнапишав, ама цела ја исполепив, кога ја отвори ќе се мрднење од смеа. :D
    И букет со најомиленото нејзино цвеќе - ириси. ;)

На annnni, mims-89, Speechless и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    394
    Јас за еден роденден од мојата најдобра другарка добив албум,албумот на корицата имаше отвор и беше ставена слика од мене и неа.Една од омилените слики.На корицата имаше посвета,интересна порака поврзана нешто со другарството,не се сеќавам баш одамна беше.Ама баш беше оригинален подарокот,добро смислено во секој случај.

На Speechless му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    Јас лани мојата другарка ја изненадив на училиште. Пред цело училиште на голем одмор и појдов со балончиња на кои пишуваше Happy Birthday и торта со свеќички. Се расплака од среќа. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.