1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    зошто постојат личности кои го ценат за другар тој што има пари и ги расфрла на нив...? |( уффф колку долно и проѕирно се одвива сето тоааа :D срамота :rofl:

2. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    СДО- сакам да одговорам :D на 2468 дека овој свет се повеќе и повеќе станува материјален за жал, и дека парите почнуваат да го вртат светот. Веќе не е битно дали си убав или грд, дали потекнуваш од добра или лоша фамилија, сега е битно само што возиш, од кај се облакаш и колку пари фрлаш на едно искачање ;(

3. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    СДП зошто сум ваква де?
    Менувам состојба сто на саат :^) :lol:!И тоа многу често сум така и не оти некој ќе ми одговори :lol:

4. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    СДП...Зошто мораше алармот да ми заѕвони сабаљево?? :?: :^)

5. Rossana

Rossana Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    43
    Немаше потреба да го пишеш ова. извини мила ама звучи малку глупо :D :D :D Сакам да прашам зошто некои пишуѕваат глупости на форумов што не се на место и зошто едноставно не прашуваат нормални работи? А кој сакаш да прашаш зошто ти заѕвонил алармот? Па нормално затоа што ти си го тампирала да заѕвони и пак ве прашувам зошто некои пишуѕваат глупости на форумов што не се на место и зошто едноставно не прашуваат нормални работи?

6. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Извини Росана, ама конкретната тема е поставена за кој што сака да праша, па можат да бидат и "глупости" ... на кој што му дојде тоа ќе си праша... И боље да праша зашто и ѕвонел алармот, одколку да доаѓа на форумов и да се препукува за тоа кој што пишал.. Кој што сака ке си пише, негова работа си е тоа... и ако малку подетално ја пролисташ темава, ке видиш дека повеќето прашања се од тој тип на глупости, како што ти ги нарече, а не на пример, сакам да прашам колку кошта блузата у теранова шо стоеше одма на ќошот десно ;)
    позз за тебе 8)
    --------------------------------------------------------------
    Јас СДјаП Катја какво фустанче шие за матура, ако може слика да ни покаже?
    Росана се надевам прашањево мое ти е по ќеив :rofl:

7. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    91
    Да да како не би можело ќе го прикачам сеа во темата фустани само моделот нема да е скорз ист немам слика од точнот :) ќе ти го опишам.

8. Eli-sweety

Eli-sweety Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    15
    СДП- Како ја контролиратe љубомората?
    вчера случајно без да ме види дечкото му чепнав во inbox и некоја си бетче, така потпишана (претпоставувам дека тоа е на еден негов другар роднина од австралија, што е тука) и во пораките Како на фудбал, срцка ај уклучи се на фб да си попiшеме... епа како да не сум љубоморна :@ и ништо не му реков, нејкам да знае дека сум толку љубоморна и му чепкам по тел. е не е фер...

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    сдп идеме на дејвид гетта??? :rock: :music: :dance:

10. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    јас нееееееееее :devil: :devil: ми откажа екипата, бреееј не озбилни луѓееее :envy:

11. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Eli-sweety тоа не е љубомора, тоа е рутинска проверка :) И на дечко ми некој да му пише СРЦКА ќе летаат чаши и флаши, како мене никој не ми праќа такви пораки, така нема ни него да му праќаат !
    Е вака би изгледала мојата реакција ,ама ти си знаеш, не е исто во секоја врска, а може и не е крив дечко ти, што знам ...а некоја друга феминка нека ти даде совет, јас сум малку незгодна за тие работи , инаку јас редовно му правам рутинска проверка на телефонот и за се што ќе видам сомнително си прашувам ,ако ме нападне дека сум му чепкала тогаш јас го напаѓам дека ми крие нешто и затоа се лути што чепкам и така едно два саати трае дебатата ама додека не ми стане се јасно не се предавам затоа што одма си правам филмови во глава дека има друга, дека е некоја девојка во прашање. Па затоа си прашувам па макар и да се скараме-ќе се смириме, подобро , затоа што Спилберг не ми е рамен :D

12. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Има да му ја срцкосам така , што нема ни с од срцка да слушне , а не па да каже на некоја :devil: И јас сум поприлично незгодна .. Лом ќе направам ако некоја ми се меша 8)Ама не неа , туку него . Тој ако дозволува и срцка и све ќе му упатуваат . Само строго :D

13. irenna22

irenna22 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Здраво и се надевам ќе ми дадете совет, навистина ми е потребен, значи еден дечко ми се пушташе долго време едно 4 месеци и постојано си наоѓав изговори, а тој беше мн упорен и после толку корпи и измислени лаги ај др пат, неможам сега, не сакам и минатата ноќ бевме заедно и ни беше мн убаво, но еве денес од него ни трага ни глас, на фејсбук ми е пријател и тој е онлаин и јас и не ми пишува ништо сакам да ми дадете некој совет зошто би можело тоа да е така, значи немавм ништо повеќќе од бакнежи се мислам што е проблемот, не дека сакам венаш да ми стане дечко ама можеше да ми пише едно здраво и како си, а не вака да се мислам јас, а не сакам јас да му пишам за да не помисли дека јас сум мн загреана по него, а и не дека сум туку онака ми се свгја типот ај пишете ми ве молам

14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ МОЕ мислење е дека сепак треба да му пишеш едно здраво. Типов те бркал 4 месеци. Бар едно ЗДРАВО мислам дека заслужува ;)

15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    ирена22 прво ДОБРОДОЈДЕ гледам 1 мислење тие, а зарем мислиш дека толку ти е потребна помош од нас? Ако имаш толку години колку што пишува чудно ми е. Па размисли дали дечкото навистина те заслужува кога така се однесува после тоа што се случило, можеби има некоја причина што се однесува така, а и да немора да бидеш толку горда, па ако незнаеш за што се работи, пиши му прва и види што е работата , нека ти објасни, без причина не би требало тој така да се однесува, ама не те знам ни тебе ни него затоа неможам ништо да кажам не знам каков карактер има тој дечко ама пак ќе ти кажам мора да постои некои објаснување или причина зошто престанал да ти се јавува и да те бара, или си ја исполнил целта, бил упорен , настојувал и од кога го добил тоа што го сакал го загуби интересот?

16. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Може ли да ми кажете каде печатат натписи за на блузи и колку чини? Сакам да ја изненадам мојата другарка до крајов на месецов :P :) Thx :)

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ Доколку си од Ск има на самиот влез на Зелен пазар.Мислам дека е околу 600 денари. :)

18. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Thx dear :inlove: :*

19. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Можеби едноставно тркалото се свртело :D

20. irenna22

irenna22 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Devojki fala vi na sovetite, deckoto e super se e ok, samo so nekako mi e sram da mu pisam ama aj ke vidam moze i ke soberam sili i ke ja poslusam hipica pa jas ke mu pisam prva

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.