Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lalezzz

lalezzz Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    71
    kolku poveke trcas po nego tolku po nedostizen ke bide ...no sepak probaj ,vidi.toj da sakal, vsusnost da mu znacis nesto ke ti pisel prv..no sepak probaj ;) ;) inaku kako ke imas iskustvo vo zivotot da razlikuvas sto e sto

2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.190
    Во некој пост од темава,прочитав како ја контролирате љубомората,а јас ке прашам зарем не сметате дека со самата љубомора,со самата помисла,всушност го терате партнерот да ве изневери,со постојаното мислење дека тоа е многу веројатно да се случи,за на крај стварно да се случи? Свесни ли сте дека тој ако сака да ве изневери,може во секој момент тоа да го направи? Па и додека спиете,тој во истиот момент може да го направи тоа,доколку сака.Незнам зошто,но понекогаш мислам дека некогаш љубомората и не е знак дека сакате некого.Зошто едноставно не му дадете слобода на партнерот,тој да одлучи дали ќе биде со вас или не,зошто секогаш да постои сомневање?

3. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    СДП зашто постојат такви луѓе на светот, кој што зборат (јадат г....) нејкам да се изразувам погрдно на форумот за некој особи, дека нешто што правеле било глупо, сељачко, а после тоа при првата прилика они го прават истото?
    Конкретно, една другарка, која веќе почна по нерви да ми шета, збореше за една дека само се фалела со топиците на фејсбук, а она штом дојде фо истата ситуација како таа предходно она ја правеше истата работа, дури и бетер?
    Многу ме нервираат вакви работи :devil:

4. Eli-sweety

Eli-sweety Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    15
    Да одговорам на мојот пост и на сите што ми одговорија
    Се трудам да не сум љубоморна, но тоа ми е по природа. Јас сум љубоморна и кога не сакам некого едноставно сум таква, некој кога е со мене сакам да е со мене а не со некој друг. Затоа и ќе го седнам и ке разговараме. Па ке видам што како. Затоа што девојката која најверојатно му пишала, како што кажав е тука од австралија со дечкото и можеби неговиот другар од нејзиниот телефон му пишал .... како и да е ништо не правам без разговор.
    благодарам до сите феминки и до нивните размислувања, малку се настранив од темата па наместо да прашам доодговорив. Поздравче :*

5. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    dobro sto resi da razgovaras... mozebi ne e nisto strasno, mozebi navistina ima odgovor, pa zosto da se somnevas, po dobro prasaj si, za da ti se rascistat dilemite...

Inace jas sakav da prasam povtorno za Tanja6, dali nekoj ja sretnal na forumov i dali nekoj nesto znae za nea, kade e sto e sto pravi i zosto voopsto ne se vklucuva tuka?

6. sexy-bitch

sexy-bitch Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    14
    форумџики сакам да ве прашам каде може да го најдам љубовниот калкулатор што е на фемина. ај ако некој знае нека ми каже. поздрав4е :* :* :*

7. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    сдп како можам да постирам видео? ;(
    thx

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Треба да ме прогласат за инструктор за постирање видеа тука на форумов. :lol: :lol:
    Шала на страна: Прво пишуваш
    [youtube]
    Потоа си одиш на јутуб, си одбираш видео и ќе видиш таму под видеото треба да има еден Embed code.Епа тој код го копираш и го пејстираш до ова претходново. На крај пишуваш
    [/youtube]
    И толку ;)
    Напомена: не смееш да имаш празно место меѓу триве „елементи"

9. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Хахахахахахах фала :)
    и треба да те прогласат
    и по последен пат, ( чисто ради радозналост, да видам како ќе функционира) ќе на постирам песната а :P
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kNiROs_mzKY[/youtube]

10. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Хахаха ама сум смотана..на господ ббељата ццц

11. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    СД прашам дали има некој добра идеја за антивирусна програма, ама и од каде да ја инсталирам?
    Ич, ама ич не ме бива за компјутери, а старата и помина рокот изгледа, па пц-во ми е зарибано! :$ :)

12. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Се извинувам вака што се убацувам , некултурно од моја страна, ама и јас го научив ова пред некое време па да споделам со вас што научив :) Не се копира линкот него тоа под спотот <embed> се копира :) измеѓу [youtube] i [/youtube] 8) ( се шалам со наочарчињава ) :D

13. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.390
    Допаѓања:
    1.115
    Сакам да прашам дали некој гледал на ТВ какво ќе биде времето утре, т.е колку степени :)

14. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    max 24 C min 11 C :D pozz

15. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    [quote="Dushica-sk"ѓ
    Се извинувам вака што се убацувам , некултурно од моја страна, ама и јас го научив ова пред некое време па да споделам со вас што научив :) Не се копира линкот него тоа под спотот <embed> се копира :) измеѓу [youtube] i [/youtube] 8) ( се шалам со наочарчињава ) :D[/quote]
    Данке :)

16. irenna22

irenna22 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Да ви кажам право девојки му пишав, и ми врати нешто како имал работа, али нема везе знам дека има обврски и спрема магистратура ама искрено се откажувам ако некогаш сака нека ми пише јас прва на него да му пишувам, повеќе никогаш...знам дека пак ќе доаѓа по мене ама тогаш јас знам како треба :x :x :x нашол со кој тикви да сади :lol:

17. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Сакам да прашам дали ви се случува кога ке излезете во сандалчиња или било што да ви потече стапалото,и то не двете само на едната нога ми отекува најчесто... и многу се нервирам еден саат одење и неможам више... :(

18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    СДП зошто секогаш има нешто што сакам да прашам? :rofl:

19. Rossana

Rossana Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    43
    Сакам да прашам зошто никот ти е 2468? Толку ми е познат тој број а никако да се сетам од каде

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    па не знам точно од каде би ти бил познат бројот :wasntme: можеби ти е познато дека се парните броеви :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.