Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    :o Леле ќе се убијам :lol: , па јас сум го ставила тој линк уствари , ама сум забораила :D :D :D :D :D :D фала :)

2. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Јас денес земав.
    Хипнотик се вика. Исто ми го препорачаа од фемина. :)

3. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.157
    Хипнотик е преубав, јас го земав пред недела дена. Може и јас го препорачав, не помнам (старост) :D

4. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.259
    СДП дали некој ќе постави нови слики во темава : Red Carpet + oценување ?
    :lol:

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.769
    Допаѓања:
    162.879
    Дечки и друг пат имам прашувано,ама пак ќе прашам...
    Во пмс сум и многу потеков,значи кожата кога ќе си ја допрам дупченца остануваат и е мека и водеста цела,а плус тоа што сум за еден број поголема,па во фармерки не можам да влезам...
    Нејсе,што да правам за во рок од 12 часа да ги исфрлам,затоа што е неподлосниво и непријатно?!Дури и да каснам нешто,веднаш чувствувам подуваност во стомакот...а арно да е само стомакот,нозете,рацете,лицето,градите...се.Ќе прснам!
    Некој ми рече чај од магдaнос.Е сега колкава количина и колку време?!Друго некое чаре...стварно ќе ми бидете од помош и тоа голема. ;(

6. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
    Имаш пробано со Бедоксин? Обично тие се препорачуваат за ПМС, јас ги пијам зашто ме боли стомак и цело тело 3-4 дена пред да добијам, па ми ги препорача доктор. Пробав само претходниот месец, имаше мал ефект, па и менструацијата потоа ми беше помалку болна. За подуеност не знам, но на упатството пишува дека се препорачливи во ПМС, па би требало да помогнат. Се пијат по 2 на ден околу 5 дена пред да добиеш.

7. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Би требало да ја подобри ситуацијата чај од магданос, ама не пиј повеќе од 2 пати дневно,чајот од магданос може и да го намали крвниот притисок.Инаку може да пробаш со лимон ако сакаш, другарка ми така прави.Лимонот го чисти телото, делува против подуеност и гадење.Можеш да го помешаш со топла вода и ќе добиеш одличен напиток за детоксикација.

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.769
    Допаѓања:
    162.879
    Абе не ми е толку мене за расположението,ок сум си...повеќе ми е за потеченоста.Значи не можете да замислите колку е тоа многу...како кесички цели ми се направени,како памук се меки,особено на внатрешната страна на нозете,листовите,надлактиците и лицето...Ужас луѓе мои...немам некои поголеми проблеми со пмс.Можда расположението повремено,ама не е страшно.

Kарина благодарам,ќе пробам,ама подобро ќе му биде до утре вечер да делува,затоа што...ќе се џитнам од прозор.

9. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    621
    сакав да и пратам лична порака на Блонд и при испраќањето ми вика бараниот корисник не постои.? Знае ли некој што е проблемот?

10. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    Лилит, тоа со магдоносот помага навистина, магдоносот е најпознат антидиуретик. Само кога ќе го вариш чајот ако имаш сосе стебленца и ливчиња цел да го ставаш, не сушен. Свеж, 5-6 стебленца во литар вода, да отстои пола саат, па после пиј го во текот на целиот ден по малку. А иако се осеќаш подуена, пиј вода дополнително, немој да не пиеш, водата нема да те подуе, само ќе ти помогне да се ослободиш од отеченоста.

11. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719

А???? Нема шанси ! Како бе не постојам? Еве ме пак тука жива здрава :)))
    Модератори што е проблемот?

12. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Зошто толку споро се праќаат личните пораки. Една пратив во 09:30 и уште стои "се испраќа"?

13. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Тоа значи дека личноста на која што си и ја пратила пораката, сеуште не ја прочитала. А секако дека е стигната уште истиот момент во кој што е испратена.

На nesa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Фала :$

15. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    Зошто се сите лицемерни, дволични, столични? Кога треба да се суди за некој друг, одма кантарот на маса, а кога станува збор за самите нив, одма други тегови вадат, не не со истите мерки!
    А што да им правиш, па од друга старна ми е жал. Нека си живеат во сопствен свет, каде се безгрешни!
    Само, мене нека не ми продаваат морал!!!

16. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Зарем не сфаќаат дека барањето на еден коментар и лајк на фејсфак(фаца-книга), е премногу бедно?
    Зар се спуштаат на тоа ниво? Зарем ќе им помогне лајкот во животот??
    Деца, фатете книгата. :fubar:

17. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Каде можам во диети да ја најдам диетата со лимон и магдонос ..Еднаш ја прочитав но незнам каде .Ако некој ја пронајде нека пише ...Потребна и е на колешкава... баш сега разговаравме за неа но неможам да ја пронајдам..фала

18. Street.chic

Street.chic Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2010
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    24
    СДП до сите феминки: веќе 2 дена ја барам една слика, мислам дека на pyramide и беше на prifile pic. На сликава беше една глумица ( не ми теквит која :?: ) со плава коса и носеше црна капа.... Очајно ми требит сликата, ај ве молам на кој ќе му текнит да ми ја пуштит :*

19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699

Џенифер Анистон е. :)

20. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.313
    Допаѓања:
    16.645
    СДп што против гастритис?Ми се лоши многу..претходно пиев апчиња па ме ставија на диета и ми помина..сега пак ми се поврати гастритисот..барем така ми кажа докторката :(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.